Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бетон и в Карадере

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бетон и в Карадере

http://stroimedia.bg/news/index.pcgi...twitter&ref=nf

И там няма да остане незастроено!
    Тия хора срам нямат ли?
    0877 83 30 90 - Жоро

От: Бетон и в Карадере

Най ме е яд, че от ентусиазма на някаква групировка, ще се издигне поредният комплекс, при положение че има достатъчо такива, които седят празни през и без това късият ни сезон. Ако застроят и там, губим едно прекрасно място, на което може да почива нормалния човек, без да е заобиколен от сгради и шум. На финала между Бургас и Варна всичко ще е курортен комплекс-ама празен!

Коментар

А и чуство за хумор нямат ! Миналото лято предложих на един кръчмар от Слънчев бряг да се обединят със Свети влас и да се прекръстят на Слънчев Влас. Тоя се обиди.. а те са си един курорт вече, общо взето.

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
        А и чуство за хумор нямат ! Миналото лято предложих на един кръчмар от Слънчев бряг да се обединят със Свети влас и да се прекръстят на Слънчев Влас. Тоя се обиди.. а те са си един курорт вече, общо взето.
        Как няма да се обиди, като едно време в село Свети слав, спеше само обслужващият персонал от Съни бийч.

Коментар

То онзи вилает стана мегаполис направо - Поморие, Ахелой, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Свети влас всичко е слято!
          Незнам как е след Свети влас...
          0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Кара дере е във Варненска област.Не знам защо Бургаското РИОСВ ще дава разрешение за там - от какъв зор......?
            има нещо мътно тука...
            животът е магия !
            X5 3.0d

Коментар

Първоначално публикуван от manQK78 Преглед на мнение
              Кара дере е във Варненска област.Не знам защо Бургаското РИОСВ ще дава разрешение за там - от какъв зор......?
              има нещо мътно тука...
              Е та то ако не е мътно няма да е България все пак
              Бутнат е някой лев на РИОСВ и хоп разрешението е на лице ..
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

има нещо мътно тука...
                Това беше първото, което си помислих, но и името на архитекта говори ...
                Последно редактирано от Yaro; 22-10-10, 10:23.
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                  има нещо мътно тука...
                  Това беше първото, което си помислих, но и името на архитекта говори ...
                  Смееме се на циганите от Ямболския блок а тия какви саСе унищожители на България
                  Последно редактирано от Yaro; 22-10-10, 10:23.
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Това лято бях на море именно на Карадере.
                    Естествено много ми хареса, но и броя на палатките беше впечатляващ-над 1000, а може и да бяха 2000... Само ние бяхме с четири...
                    През главата ми мина мисълта, че все пак нещо в държавата ни е в ред, защото са оставили това местенце без застрояване и цивилизация.
                    Явно съм се лъгал, всичко е предварително разделено и парцелирано...
                    А е токова удобно за диво къмпингуване, като същевременно е близо до цивилизацията...
                    Жалко за хубавото място.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

То това място не беше ли любимо на нудистите?

Коментар

Всичко опира до управниците. Цар - далеко, Господ - високо.
                        Нещото, което ме погнуси не на шега беше, когато това лято видях бетонната плоча на някакъв нелегалник, дето се опитал да строи в "Яйлата", преди Камен бряг... Смятайте каква наглост!
                        Добре, че са намерили "топки" местните оправници и са спряли безумието... хубаво, ама грозотията остава и ще и се "възхищават" поколеният....

Жалко и за Карадере. Само хубави разкази съм чувал. Планувах да го "опитам" и аз, но дано не закъснея...
                        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                          Всичко опира до управниците. Цар - далеко, Господ - високо.
                          Корумпирани кретени на ниски и високи постове - навсякъде наоколо!
                          Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Прегледах картата на възстановенат собственост (КВС) на с. Горица. Имотите са на около 2000 м. по пряка линия от плажа. Самото землище на Горица няма граница с плажа. Самата местност има хубаво, южно изложение. Скъпа инвестиция от гледна точка на комуникациите. Мисля, че в следващите 5-6 години няма как да се реализира. Но, дори и да се реализира, те с нищо не застрашават плажа.
                            Така, че спокойно! Прекрсният плаж на Бялата река и Карадере ше си остане все така девствен, поне още няколко години.
                            Прикачени файлове

Коментар

Българското Черноморие е неспасяемо - тотално и безвъзвратно осрано е. Все едно си в Обеля, Младост или Люлин...
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X