Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бетон и в Карадере

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бетон и в Карадере

Първоначално публикуван от rulin Преглед на мнение
    Така, че спокойно! Прекрсният плаж на Бялата река и Карадере ше си остане все така девствен, поне още няколко години.
    Дано си прав.

Ето и картинката, която се вижда "отгоре" на грозотията от предния ми пост... С червено е коловоза от машините, които са "шетали" там... Личат си и фургоните и камионите... Паметна снимка. Дано "мераклията" да изкара следващите 200-300 години на брега в сарая си си я сложи в рамка...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1 copy_2.jpg
Прегледи:1
Размер:45.4 КБ
ID:5213056
    Мисълта ми е, че луд умора няма, когато се перат пари...
    Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от rulin Преглед на мнение
      Така, че спокойно! Прекрсният плаж на Бялата река и Карадере ше си остане все така девствен, поне още няколко години.
      Почти целия септември бях в Бяла, и мога да кажа че бетоновозите влизаха откъм Бяла, а не откъм Горица. Веднъж слизах до Карадере и не видях следи от застрояване.
      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
      Walter Rohrl
      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

За да може да стигне бетоновоз дотам първо трябва да се поразходи булдозер.
        То с кола малко трудно се стига(по пътя се виждат разни излишни пластмаси...)
        Дано никога не стигне!
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Журналистически брътвежи! Защо да не се строи в Горица!? Какво му пречи това на Кара дере? Да не би Бяла да е по-далеч. И там ли да не се строи щото Кара дере било наблизо? Повозих се в този район това лято. И то доста. "Кара дере" такова каквото го помним отпреди 10-ина години е вече в миналото. Сега трябва да се казва Кенеф Дере. При около 3000-4000 едновременно акащи до палатките си "природолюбители" това име ще му отива много повече. Жалко ! Страхотно място беше!
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Чудно, аз изкарах там няколко дни, и не видях нито една "мина"...
            Не знам какво е било преди 10 години, но това лято ми хареса много. Единствено липсата на студа=ена питейна вода ми липсваше, но има две изворчета в скалите, другото лято ще сме на 10 метра от едното.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Супер, но трябва да знеш, че там привлекателните места се заемат още от м. Май, а това място с водата е точно от тия привлекателните. Така че отсега задели една стара жигула или Москвич и съответния брой колчета. Естествено и поне един постови
              My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                Супер, но трябва да знеш, че там привлекателните места се заемат още от м. Май, а това място с водата е точно от тия привлекателните. Така че отсега задели една стара жигула или Москвич и съответния брой колчета. Естествено и поне един постови
                Малко преувеличаваш. Юли и август е пренаселено и така е от години вече, особено през уикендите е направо неприятно. Но юни и септември си е твърде приятно празно. Чак пък местата да са заети от м. Май. Това не е какао бийч.
                А и да не си близо до въпросните изворчета, до чешмата в Бяла си точно за 10 минути. С някое хубаво 4х4 и за по-малко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X