Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.

Наема за тоалетните е 3000 лева, почистването след събора ще глътне поне още 1000, тока и водата не ги броиме въобще, безплатния нет наблизо също. Та я мераклиите да сметнат колко палатки трябва да има, че от тия смешни 3 лева да се покрият разходите? Хайде моля стига, ясно е, че тия пари са чисто символична помощ и съвсем хипотетично, ако нещо остане, то отива за лечението на Андрей. Та айде да затворим тая тема, несериозно е въобще да се дискутира.
    Предварителното записване се налага, за да се предотврати хаоса от Приморско, когато пътищата в бивака и изложението бяха тотално блокирани от хаотично движещи се коли. Тук мястото е планинско, с наклони и малко по-ограничено като опция за палатки, затова който е сериозен, нека си направи регистрация предварително. Това му гарантира място в центъра на събитията ведно с автомобила и палатката му. Иначе всички са добре дошли, но последните 100 метра ще ги минават пеша, и това е напълно безплатно.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Заявката е едно предимство. Кво толкова, един и-мейл и готово. Толко ли е трудно, та чак го обсъждаме, баси.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

За тези, които не познават района: от мястото на Събора надолу има поне 10 хижи и хотелчета (всъщност, май са повече, но никога не съм бил достатъчно трезвен по тия места, че да ги броя точно ) и повечето са в рамикте на 5-10 минути пеш.
        Което хем е добре - има бол място за цивилизовано настаняване (за които иска цивилизация), хем не толкова - шанса наоколо да е пълно с пияни тинейджъри е голям. Е, и тинейджърки също Студентки - едва ли, тях май го подгонват към Незабравка по към зимата.
        Това с 15000 палатки и на мен нещо ми се вижда в областта на добрите пожелания. Но дори и 5000 да се съберем, осирането може да бъде повече от тотално. Не, че съм фен на химическите тоалетни (буааа), но съвсем реално си представям какво може да се получи, ако 5000 души за 3 дена акат където им падне - разбирай, в радиус 50 метра от лагера. Трасето за траяла може да стане наистина ... хлъзгаво
        Живот и здраве, ще се видим там.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не се очаква всичките 15000 да са с палатки. Палатки - просто не си ги представям повече от 100 броя.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Аз вероятно няма да дойда.
            Това вече е лошо , ама МНОГО лошо !
            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
            WJ 4.7

Коментар

Злати , невидях твое предложени и идея , до тук само поткрепяш досега предложеното ,няма лошо , нали знаеш че аз знам че ти знаеш ,

според мен е стряскащо начина по които са представили нещата , а не че ще е нещо разлино , може да се преработят некои от нещата , и това повярваи ми не е само мое мнение
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Не се очаква всичките 15000 да са с палатки. Палатки - просто не си ги представям повече от 100 броя.
                бре вие сте по гадни и от журналистите кво се хванахте за тая цифра 15000 сега , Венци да не ги е преброявал колко ще доидете , това е предположение и жалание кво толко , мале ма сте
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

От 60 000 членове на Форума ще видим колко са сериозните. Пък и не забравяйте, в тия прогнозни 15 000 влизат и случайно минаващите, почиващите там и дошлите за купона от Пловдив без да са от Форума. На Приморско за 3-те дни минаха общо към 5000 до 6000.
                  Юли, и тая година аз помагам в организацията, но водещата рола е на приятелите от Гладиатор, аз съм в тяхна помощ и услуга, за да станат нещата още по-добри. Както Приморско стана по-гот от Белоградчик, така и тук ще е по-гот от Приморско. Стягайте се за купона.
                  И има нужда от 10-15 сериозни доброволци по организационната част. Ще отворя отделна тема - http://www.offroad-bulgaria.com/show...52#post1245752, но мераклиите да се готвят, нужната екипировка и храна за тях се осигуряват от организаторите.
                  Последно редактирано от zzlatev; 11-08-10, 12:22.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Злати , нали знаеш че повечето тука сме тома неверници , и повечето хора искат да са убедени във нещата , исках да кажа че ако се включат поне във морална подръжка ти, Венци, Джордо и много други да не изброявам сега , доказа ли се, и хората ви имат дуверие , това го отправям към организаторите да се огледат и да ви активират , тогава успеха е гарантиран , предполагам коло е трудна една такава организация за което се въсхищавам на организаторите

Коментар

В сравнение с миналата година направо ми се вижда близо.
                      Вярно, няма наблизо море, което е жалко, но ще направя всичко възможно да посетя събитието.
                      До хижата съм ходил два пъти на офроуд състезанията и се надявам, че ще намеря и местността, която явно е наблизо/пък има и координати/.
                      Излишно е да обсъждаме 3-те лева, дори и да са вход за мероприятието - знаем, че щом организатор е Сашо нещата са на европейско ниво.
                      Убеден съм, че ще има какво да се види, а състезанието е събитието на годината.
                      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                      ... turn on your A/С !

Коментар

Абе, 3 лева е под цената на кутия цигари - с тях или без тях ..

Имах една друга идея - да си приготвим баджове с никовете - миналата година, добре, че надрасках на една мукавичка Veni1...

Брей, що народ рече - еее, ти ли си Вени, бре?
                        Ако не беше етикетчето, щях да пропусна толкова много хора...

добре, че те не ме пропуснаха...

та тая година - с бадж - задължително.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          Абе, 3 лева е под цената на кутия цигари - с тях или без тях ..

Имах една друга идея - да си приготвим баджове с никовете - миналата година, добре, че надрасках на една мукавичка Veni1...

добре, че те не ме пропуснаха...

та тая година - с бадж - задължително.
                          Мойта физиономия я знаят и немам нужда от афиши
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                            Мойта физиономия я знаят и немам нужда от афиши
                            ако се блъснем, като се разминаваме по поляната, и не се познаем, ти си виновен, шъ знайш!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              ...

Ето го и фото-доказателството, Вени.

Надявам се, отново да се видим, приятелю.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

ей, Ники, ти си направо безценен - това, като го видях, и ме върна с година назад - с всички отлични спомени и впечатления.

Ще се видим, естествено, с огромно удоволствие.

Надявам се и синковците да се запознаят и сприятелят - моя ме пита през час - тате, ама по мъжки ще ходим, нали, и в палатката ще спим, нали?

Голям мерак е..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X