Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.

Тук може да се организираме, да си спамим, да си обсъждаме. За да не пълним излишно сериозните теми.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

От: Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.

Аз съм там...не зная как, с кого...но съм там!

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=475 за информация
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Благодаря, още вчера се информирах подробно
        Но се ослушвам за още софиянци, за да не кукам сама като кукувица...
        Нещо като организация още от тук да направим и за пътуване, и за компания
        Последно редактирано от cveta68; 10-08-10, 13:31.

Коментар

бре никаде не видях мнение на Венци Петров по въпроса все пак а иначе ми се виждат доста сожно представени нещата
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            бре никаде не видях мнение на Венци Петров по въпроса все пак а иначе ми се виждат доста сожно представени нещата
            Вервай ми, че Венци знае за какво става въпрос ...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
              Вервай ми, че Венци знае за какво става въпрос ...
              ясно , но гледам от досегашните организатори само Злати се исказа и то оскъдно , според мен ако се включат поне във подръшка на събитието някои от досегашните организатори , все пак са се доказали и аз спицялно им имам дуверие

а за Венци Петров нека поткрепи със едо изречение събитието , молко стил Сашо Диков умувам

П,П, пожелавам спорна работа на организаторите
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ако не съм в командировка по това време, ще ходя и аз на събора. Ако съм - кофти, и миналата година не успях
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

И аз мисля да съм там, но не съм решил въпроса със спането. Може би на палатка, но имам и приятели в Марково и Цалапица, които едва ли ще ме оставят. Единият е от форума. Мисля си за палатка , но с тия предварителни записвания
                  Абе , здраве и живот!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Имах голям мерак да отида. Но с тези 3 лв на човек се мъчат да ме откажат
                    Писах и в бара-според мен съборът трябва да е със свободен достъп за лагеруване, и да е в близост до хотел за тези които препочитат по-цивилизована обстановка. Според мен организаторите на тазгодишния събор са се престарали в мерака си да направят добра организация. Оттам и много разходи, които разбира се не бива да остават за сметка на организаторите, бягането и нервите по организацията им стигат! Но ако бяха направили нещо по-семпло нямаше да има и толкова разходи, и всичко щеше да е наред. Сега записвания, пропуски, все едно, че сме в НАСА... Не, ние просто искаме да си направим веселбата, да се видим със стари познати, да се запознаем с нови, да си премерим на кой колко му е дълъг кардана, и да си отидем по живо-по здраво.
                    Не искам да ме разбирате погрешно за трите лева-за път и храна ще дам много пъти по толкова, но не ми харесва идеята да се събират пари от съфорумците, па макар и малка сума, и за покриване на разходите на организаторите.

Както и да е, идва ми се, може и да преглътна гаднот чувство, и да дойда, пък и ми се кара на траяла, та най-вероятно ще дойда.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      ясно , но гледам от досегашните организатори само Злати се исказа и то оскъдно , според мен ако се включат поне във подръшка на събитието някои от досегашните организатори , все пак са се доказали и аз спицялно им имам дуверие

а за Венци Петров нека поткрепи със едо изречение събитието , молко стил Сашо Диков умувам

П,П, пожелавам спорна работа на организаторите
                      Ако не съм наясно, едва ли тези нови форуми и организация биха намерили място тук... Както на всички е известно, стараем се всяка година Съборът да е различен, на ново място и с нови изненади... Както и се включват нови хора в организацията... Ако всяка година гърбим Злати, накрая ще го уморим нали така?

Та на въпроса, тази година ще се съчетаят три много интересни мероприятия на едно място. Плюс още много изненади и надявам се перфектна организация с която са се заели фирма Гладиатор, Списанието и още доста хора... Надявам се всичко да бъде наред и както е традицията всеки път нещата да стават все по-добре...

Този път основен двигател на организацията както и основен финансов спонсор ще бъде фирма Гладиатор Сашо Ковачев. Знаете го доста от вас, сигурен съм че ще се справи повече от добре... Е ще се изгърби както си му е традицията, ама да знаете че сам си сложи главата в торбата, както и Злати предните години... Да му пожелаем успех и с каквото можем да сме полезни... А колкото до Събора, тази година се очакват и се създава организация за над 15 000 човека...
                      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                        А колкото до Събора, тази година се очакват и се създава организация за над 15 000 човека...
                        Мисля, че тази цифра е силно преувеличена. Не знам колко бяхме миналата година в Приморско, но надали сме били над 1000 човека. Хайде нека да са 2000...
                        Вярно, че популярността на офроуда се разраства, вярно, че и форума става по-голям, но не ми се вярва да се съберем толкова хора. Мисля,ч е няма да надхвърлим 2000 човека. Дай Боже да сме и повече, но пак казвам-не ми се вярва.
                        Иначе няасно съм какво струва на организаторите да осигурят терен, хотели, поляна за палатки, терен за състезание, всички видове разрешения от всевъзможни инстанции, и нервите необходими за получаването им, и съм благодарен за положените усилия.
                        Само тази таксичка ми трови съзнанието. Напълно съм убеден, че можеше и без нея-можеше да е малко по-скромно, за да се намалят разходите на организатора. И всичко щеше да е съвсем нормално.
                        Ама да не рева като ученичка-досега не съм видял някой друг да се оплаква от таксата, да не вдигам излишно врява...
                        Дано да стане добър събор.
                        Освен всичко друго има и още едно нещо което ще ме накара да дойда-концертът на група "Офроуд"!!! Много ми хареса албумът им, и искам да ги чуя и наживо.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

За жалост сега сравних датите и установих,че събора съвпада с кръга по ендуро в Търговище.Та ако нещо не се провали в последния момент ще го изпусна тази година сбора.А така ми се гледаше старта на Балкан маратона не е истина.

Коментар

Таксата ако е 3 лв. за всичките дни се ядва,не е нещо безбожно.
                            Ехх пуста склероза,пиша едно и също по два пъти.Божкее остарех

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Само тази таксичка ми трови съзнанието.
                              Значи не си струва 3лв., кило ракия и 30 кебапчета, за да ме видиш, а..
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              Питието определя съзнанието....
                              0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X