Тук може да се организираме, да си спамим, да си обсъждаме. За да не пълним излишно сериозните теми.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.
Свий
X
-
Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735Тагове: Няма
-
От: Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.
http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=475 за информацияLZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
-
бре никаде не видях мнение на Венци Петров по въпроса все пак
а иначе ми се виждат доста сожно представени нещата
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Вервай ми, че Венци знае за какво става въпросПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениебре никаде не видях мнение на Венци Петров по въпроса все пак
а иначе ми се виждат доста сожно представени нещата
...
Коментар
-
ясно , но гледам от досегашните организатори само Злати се исказа и то оскъдно , според мен ако се включат поне във подръшка на събитието някои от досегашните организатори , все пак са се доказали и аз спицялно им имам дувериеПървоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеВервай ми, че Венци знае за какво става въпрос
...
а за Венци Петров нека поткрепи със едо изречение събитието , молко стил Сашо Диков умувам
П,П, пожелавам спорна работа на организаторитеsigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Ако не съм в командировка по това време, ще ходя и аз на събора. Ако съм - кофти, и миналата година не успях
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
И аз мисля да съм там, но не съм решил въпроса със спането. Може би на палатка, но имам и приятели в Марково и Цалапица, които едва ли ще ме оставят. Единият е от форума. Мисля си за палатка , но с тия предварителни записвания
Абе , здраве и живот!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Имах голям мерак да отида. Но с тези 3 лв на човек се мъчат да ме откажат

Писах и в бара-според мен съборът трябва да е със свободен достъп за лагеруване, и да е в близост до хотел за тези които препочитат по-цивилизована обстановка. Според мен организаторите на тазгодишния събор са се престарали в мерака си да направят добра организация. Оттам и много разходи, които разбира се не бива да остават за сметка на организаторите, бягането и нервите по организацията им стигат! Но ако бяха направили нещо по-семпло нямаше да има и толкова разходи, и всичко щеше да е наред. Сега записвания, пропуски, все едно, че сме в НАСА... Не, ние просто искаме да си направим веселбата, да се видим със стари познати, да се запознаем с нови, да си премерим на кой колко му е дълъг кардана
, и да си отидем по живо-по здраво.
Не искам да ме разбирате погрешно за трите лева-за път и храна ще дам много пъти по толкова, но не ми харесва идеята да се събират пари от съфорумците, па макар и малка сума, и за покриване на разходите на организаторите.
Както и да е, идва ми се, може и да преглътна гаднот чувство, и да дойда, пък и ми се кара на траяла, та най-вероятно ще дойда.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ако не съм наясно, едва ли тези нови форуми и организация биха намерили място тук... Както на всички е известно, стараем се всяка година Съборът да е различен, на ново място и с нови изненади... Както и се включват нови хора в организацията... Ако всяка година гърбим Злати, накрая ще го уморим нали така?Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеясно , но гледам от досегашните организатори само Злати се исказа и то оскъдно , според мен ако се включат поне във подръшка на събитието някои от досегашните организатори , все пак са се доказали и аз спицялно им имам дуверие
а за Венци Петров нека поткрепи със едо изречение събитието , молко стил Сашо Диков умувам
П,П, пожелавам спорна работа на организаторите
Та на въпроса, тази година ще се съчетаят три много интересни мероприятия на едно място. Плюс още много изненади и надявам се перфектна организация с която са се заели фирма Гладиатор, Списанието и още доста хора... Надявам се всичко да бъде наред и както е традицията всеки път нещата да стават все по-добре...
Този път основен двигател на организацията както и основен финансов спонсор ще бъде фирма Гладиатор Сашо Ковачев. Знаете го доста от вас, сигурен съм че ще се справи повече от добре... Е ще се изгърби както си му е традицията, ама да знаете че сам си сложи главата в торбата, както и Злати предните години... Да му пожелаем успех и с каквото можем да сме полезни... А колкото до Събора, тази година се очакват и се създава организация за над 15 000 човека...
Коментар
-
Мисля, че тази цифра е силно преувеличена. Не знам колко бяхме миналата година в Приморско, но надали сме били над 1000 човека. Хайде нека да са 2000...Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеА колкото до Събора, тази година се очакват и се създава организация за над 15 000 човека...
Вярно, че популярността на офроуда се разраства, вярно, че и форума става по-голям, но не ми се вярва да се съберем толкова хора. Мисля,ч е няма да надхвърлим 2000 човека. Дай Боже да сме и повече, но пак казвам-не ми се вярва.
Иначе няасно съм какво струва на организаторите да осигурят терен, хотели, поляна за палатки, терен за състезание, всички видове разрешения от всевъзможни инстанции, и нервите необходими за получаването им, и съм благодарен за положените усилия.
Само тази таксичка ми трови съзнанието. Напълно съм убеден, че можеше и без нея-можеше да е малко по-скромно, за да се намалят разходите на организатора. И всичко щеше да е съвсем нормално.
Ама да не рева като ученичка-досега не съм видял някой друг да се оплаква от таксата, да не вдигам излишно врява...
Дано да стане добър събор.
Освен всичко друго има и още едно нещо което ще ме накара да дойда-концертът на група "Офроуд"!!! Много ми хареса албумът им, и искам да ги чуя и наживо.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
За жалост сега сравних датите и установих,че събора съвпада с кръга по ендуро в Търговище.Та ако нещо не се провали в последния момент ще го изпусна тази година сбора.А така ми се гледаше старта на Балкан маратона не е истина.
Коментар
-
Значи не си струва 3лв., кило ракия и 30 кебапчета, за да ме видиш, а.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСамо тази таксичка ми трови съзнанието.

.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар