Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой ще ходи на събора. Кога, как и т.н.

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
    Таксата ако е 3 лв. за всичките дни се ядва,не е нещо безбожно.
    Ехх пуста склероза,пиша едно и също по два пъти.Божкее остарех
    Не съм сам......
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
      Не съм сам......
      Ако събора е на Луната и там ше се качиме с текезесаркитеДайте посока........и глей шо става
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Де бре, Коле! Срещу три лева все пак ще имаш ток, нет, тоалетна , баня...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          И аз мисля да съм там, но не съм решил въпроса със спането. Може би на палатка, но имам и приятели в Марково и Цалапица, които едва ли ще ме оставят.
          И аз имам къде да спя в околностите. Ама тогава за кво съм отишъл на събора. Та нали цялото веселие е вечер пред палатките.
          П.П. М/у другото кои ще са диджеите. Щото нали ще им слушаме музиките цял по цял ден и цяла нощ.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Аз мислим че диджей Траял е най у час...
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              И аз имам къде да спя в околностите. Ама тогава за кво съм отишъл на събора. Та нали цялото веселие е вечер пред палатките.
              П.П. М/у другото кои ще са диджеите. Щото нали ще им слушаме музиките цял по цял ден и цяла нощ.
              Жорка, кво те бъркат диджеите ?!
              Ти нали си диджея на БАРА?!

Коментар

Аз затова мисля, че в самия лагер трябва да има отделна площ за БарО! Иначе никой нЕма да спиЕ!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                  Значи не си струва 3лв., кило ракия и 30 кебапчета, за да ме видиш, а..
                  Жоре, ти си знаеш, ама пак да ти кажа-злато давам за се видим отново и да си направим огънчето. и скарата върху него. И пържолите върху скарата. И бирата връз тях... Ама си е гадно да те номерират като в казармата, и да броиш некви левове...
                  Де бре, Коле! Срещу три лева все пак ще имаш ток, нет, тоалетна , баня...
                  От тези четирите неща нищо не ми е нужно за да изкарам добре. Ток имам в акумулатора на витарата-стига за осветление вечерта пред палатките. Нет ползвам всяка вечер-поомръзнал ми е, и няма проблем да се отъкъсна за два-три дни от монитора. Тоалетна-нашите дядовци и прадядовци(пък и баби) все в химически тоалетни са ср@ли... Както писах в скайпа-Родопите са голяма планина, не можем я оср@ лесно... Особено пък за три дни...
                  Банята-както се знае-хигиената е втраг на туриста, та все ще изкараме три дни без баня. А ако някой се омирише чак дотам-може и у ряката да се подмие, ние офроудаджии ли сме или градски гевезета...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз затова мисля, че в самия лагер трябва да има отделна площ за БарО! Иначе никой нЕма да спиЕ!
                    Предчувствам, че никой няма да спи...направо как си ходят ще падат...мрътвопияни

Коментар

Коле, пропуснах зеления емотикокон в края умишлено
                      На твоя акъл съм!

Коментар

някой ще пътува ли от Варна?
                        животът е магия !
                        X5 3.0d

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Само тази таксичка ми трови съзнанието. Напълно съм убеден, че можеше и без нея-можеше да е малко по-скромно, за да се намалят разходите на организатора. И всичко щеше да е съвсем нормално.
                          Миналата година общината в Приморско като събра пари за палатките, що пък никой не мрънкаше? Знаеш ли колко народ ще седи зад тая организация, за да може да дойдете, да си опечете пържолките и да си лафите. И на тоя народ дето ще помага по едно кебапче с питка като му купиш за деня що пара отива? И както миналата година да се мине след всички и да се почисти... Айде малко толерантност, ТАКСАТА Е САМО ЗА ПАЛАТКИ, няма да има бариера с циганче с билети все пак, входът за събора е свободен ...

Коментар

Не съм чел някъде из форума да е ставало въпрос за събирани пари от община Приморско. Което не значи, че не е вярно де. Но ако пък е вярно-защо не се огласи? Не вярвам Злати и Джорджо да са платили от джоба си за всичките палатки. Значи е имало постъпления от другаде. Както е и сега впрочем.
                            Не критикувам организаторите заради мерака да направят добра организация, даже напротив-аплодирам ви, но можеше да го направите малко по-семпло, без записвания и формуляри, а всеки който иска да дойде-да си опъва палатката където намери за добре по поляната. А усилията на организаторите да са назочени към провеждането на състезанието, сцената за концерта и другите прояви, и другите общи работи.
                            Повтарян се вече-в другата тема написах почти същото.
                            Спирам да критикувам за да не попреча с моите врънкания на провеждането на събора. Надявам се да стане добре.

Не мислех да коментирам повече таксата от 3(три) лева, но не се сдържам да кажа още веднъж-не ме притесняват парите-3 лв си заминават на ден за гориво докато чакам по светофарите, а и като знам колко ще ми струва като цяло посещението на събора-тези 3 лв са пренебрежимо малко за да се притеснявам за тях. Друго ме кара да говоря за таксата, но вече казах, не искам да се повтарям...
                            Дано да стане хубав събор.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз вероятно няма да дойда. Щото има голяма вероятност да поскачам на главата на джуджето и ще стане една................. Още ме е яд че го отървах на Приморско.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                ...мрън-мрън, бюрокрация, 3 лева, мрън, ....
                                Кольо, и тука ли да те уча за необходимото зло? 15000 човека (колкото са предполагаемите посетители) могат да са невероятен кошмар, ако не се пипа много внимателно. А 3-те лева даже не са такса. Те са само филтър за несериозници.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X