Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Това е само съобщение, ще го махна като открием проблема.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Може би нещата се нареждат вече, Хром-а ме пусна да вляза, сутринта не пускаше. Иначе, съобщението за пренасочване е като на другите.
      Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

При мен хрома не ме пуска.Пробвах от 2 компютъра.С Explorer нямам проблем.
        Ducati è nel mio cuore.

Коментар

Никакви проблеми с Яндекс Браузър, изтеглих си Хром да пробвам, все още не ме пуска. Странна работа... само информация де, не давам зор и без това не ползвам Хром.
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Аз от два дни се боря да вляза с хрома,ама не става.Чак днеска стоплих да пробвам с експлорера и взе че стана...

Коментар

Интересно. Аз съм само с Хром и си работя с форума безпроблемно, като изключим тоя прозорец, дето ме кара да чакам.
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

За внасяне на спокойствие в темата, да кажа, че от съпорта е реагирано бързо и при мен няма проблеми както с Лисицата (във вариант 64-битов Уотърфокс), така и с Хрома (64-битов Хромиум), при това, от два различни компютъра.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

При мен с Хрома не става от петък. Преинсталирахме го и не пуска. 4 нови пароли ми прати, а после не ги харесва. Сега съм през Опера и няма проблем, освен оная табела за забавянето.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    При мен с Хрома не става от петък. Преинсталирахме го и не пуска. 4 нови пароли ми прати, а после не ги харесва. Сега съм през Опера и няма проблем, освен оная табела за забавянето.
                    И при мен е така
                    Three witches watch three Swatch watches.
                    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Здравейте! Цял ден не мога да вляза в профила си "Гробаря"- Светльо от Шумен! А най странното е че успях да регистрирам друг профил! Пробвах какво ли не но никакъв успех!

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнение
                        И при мен е така
                        Първоначално публикуван от Тони74 Преглед на мнение
                        Здравейте! Цял ден не мога да вляза в профила си "Гробаря"- Светльо от Шумен! А най странното е че успях да регистрирам друг профил! Пробвах какво ли не но никакъв успех!
                        Не правете нови регистрации, сменете брузера за сега.

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                        Колеги, има някакъв проблем с Гугъл Хром, не ви пуска да се логнете във форума и ви дава грешна парола, най-вероятно става въпрос за бъг в хрома.
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
                          Не правете нови регистрации, сменете брузера за сега.
                          Не става със смяна на браузъра. Пробвано с Експлорър, Мозила, Опера и Maxthon.
                          Ще чакаме оправянето на проблема.
                          Стискаме палци

Коментар

Добре но пробвах и с други браузъри, модзила, опера, експлорер...но все същото Пробвах няколко пъти и с опцията за забравена парола но и там не се получава...с няколко "служебни" пароли все греда! През няколко мои мейли.все тая...не мога да вляза в профила си! Има ли някакво решение или....?

Коментар

Първоначално публикуван от Хикс Преглед на мнение
                              Не става със смяна на браузъра. Пробвано с Експлорър, Мозила, Опера и Maxthon.
                              Ще чакаме оправянето на проблема.
                              Стискаме палци
                              Аз влизам с Опера без проблем. Луда работа.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

И аз с Опера нямам проблем
                                Three witches watch three Swatch watches.
                                Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X