Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Да, след рестарт на браузъра се оправя. Но това е малкия проблем.
    По-големият е, че след половин час(примерно) не мога да заредя форума през никой браузър. Всякакви други сайтове се отварят без проблем.
    Пробвал съм и през гугъл-търся нещо по дума, излиза ми резултат във форума, ама пак не иска да зареди...
    Може и в моя телевизор да е, не знам, но това, че другите сайтове се зареждат веднага без проблем ме кара да питам тук.

А сега и този английски в интерфейса...( дано това да беше думичката.)
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле нямаш проблем с езика, смени си го, или от профил или долу в ляво,
      Хрома понякога се успива това се изясни, и то не с друго а нещо не се оправя с енкодинга, Клюът за настройки - tools - encoding - избираш auto detect ако не сработи цъкаш на windows 1251.

Това че не се зарежда е възможно връзката между теб и нашия сървер да не е добра, а до сайтовете които се зареждат да е наред.
      Много неща могат да са. Мога само да гадая какво е.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Проблем с абонамент на темите.
        Предварително се извинявам ако нещо не съм направил както трябва и/или проблема е само при мен.
        Когато се абонирам за дадена тема (или пък това е станало автоматично заради мнението ми в нея) на бутона "Инструмент за теми" няма опцията "откажи абонамент".
        Дори и вече да съм абониран за темата, опцията "Абонирай се за тази тема" си стои.
        Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
        LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
        Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Проблема вече го обсъдиха някои колеги само няколко поста по нагоре, моят въпрос е дали може да се направи така че бутона "Инструмент за теми" да си е със старата функционалност.
          - когато съм абониран за някоя темата, да няма опцията "Абонирай се за тази тема"
          - и опцията "откажи абонамент" да си се върне

Коментар

Да, в момента не мога да откажа абонамент за никаква тема и само се трупат.
            LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009

Коментар

Отиваш си в настройките. Оттам "виж всички теми с абонамент".
              Излиза ти един списък с теми.
              Чавчица вляво на темата, която искаж да откажеш.
              Най-отдолу "избрани мнения" и отказваш абонамента.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                Отиваш си в настройките. Оттам "виж всички теми с абонамент".
                Излиза ти един списък с теми.
                Чавчица вляво на темата, която искаж да откажеш.
                Най-отдолу "избрани мнения" и отказваш абонамента.
                Прави си.
                Посипвам си главата с пепел. Да ме извинят от администрацията.

Коментар

Напоследък браузера много бавно работи с форума, както и с Оффмедия.
                  С гугълхром съм, но и с WE е същото. От служебния компютър също, че и по-зле.
                  При мен ли е проблема или има някакво претоварване на трафика към Форума?
                  О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                    Напоследък браузера много бавно работи с форума, както и с Оффмедия.
                    С гугълхром съм, но и с WE е същото. От служебния компютър също, че и по-зле.
                    При мен ли е проблема или има някакво претоварване на трафика към Форума?
                    В момента сървъра на OffNews е претоварен, очевидно. Време е да се вдигне скоростта на връзката.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Току що получих лично съобщение от "сив" потребител. Да не би вече ЛС да са разрешени и за съвсем прясните потребители? Въпросния няма нито едно мнение във форума.

Въпросния:
                      http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=106730
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Напоследък много често му се случва при отварянето на тема да изкача съобщение, че тя е невалидна!?
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Ами да.
                          Ето:

Продавам: Продавам ДВД Hyundai 69 ЛВ
                          от ludaka_4444
                          Днес, 20:01

В "последно мнение" я има, а в раздела не.

Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Да, това е обява, която чака собственикът и да прати SMS, докато не го изпрати темата няма да се вижда.Явно има нещо в софтуера, тези заглавия не трябва да се виждат докато не се публикува обявата. Сигнализирал съм за проблема.
                            LZ1PER

Коментар

Здравейте колеги!
                              Тези дни, като се ровя из форумът, все едно ми се отрязва връзката с него, както си цъкам нови теми, се забавя зареждането и пише "Просрочено време от сървара" или нещо подобно, С мозила съм, по стар модел, че ми е по лесна..?В мен ли е проблематиката или някъде из форумът/съмнява ме, но да си пиша /
                              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Може да ти прекъсва връзката, в лог файловете няма записи за тайм аут.
                                Кажи ми по кое време горе долу се случва за да се опитам да го проследя.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X