Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Само да кажа че ИМХО статичния бутон, седящ по средата на екрана в дясната част на форума дразни неистово. Мястото му не е там по никакви критерии, най-малкото защото зад него има и скрол бар. Отделно дето при скролиране имаш едно статично "петно" върху екрана. Скоро нищо не ме е влудявало така.

Поне направете някаква настройка да може да се скрива. ПлиииииЗ!
    Мда, има някакъв спам в дясната част на екрана. Адблокера се саморазправи с него и вече няма спам...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

А днес този бутон е отляво. Няма ли начин наистина да се направи така, че бутонът да може да се изключва, без да налагам "рестрикции" в адблокера за offroad-bulgaria.com
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Докато си стоеше отдясно нямах проблем с бутона, но сега като е отляво ме побърква, много дразни.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

"Бутона" на радиото на някои прозорци ми се явява от ляво на екрана, на други-от дясно а от днес вече е върху текста за четене /закрива част от него- дясната страна на около 3 см./. Много е досадно. Как да го "скрия"?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Темата без фейсбук в момента е и без бутона - може да си я изберете по подразбиране от настройки.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              Темата без фейсбук в момента е и без бутона - може да си я изберете по подразбиране от настройки.
              Идеално! Без гейбук и без бутон. Точно за това говорех.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                Аз за този говоря:
                Прикачени файлове
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Това се е кеширало в браузъра. Дай едно шифт + рефреш, или му зачисти кеша.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Аз за този говоря:
                    Проблема е в твоя телевизор.

А в темата без фейсбук го няма и точно тоя бутон, за който и аз пищя от 2 дена като еколог шистоборец на митинг пред народното събрание.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Проблема е в твоя телевизор.

А в темата без фейсбук го няма и точно тоя бутон, за който и аз пищя от 2 дена като еколог шистоборец на митинг пред народното събрание.
                      Да, оправи се!

Коментар

На заглавната страница под резюмето на новината
                        "Полицаи биха семейството на момиче, създало Facebook група срещу Бойко Борисов" пише че към новината има 78 коментара аз обаче виждам само 63. Някакъв кеш ли е това или ?
                        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Кеш - работи се по въпроса.

Коментар

При преглеждане на новите теми, след името ( ника) на последния писал в темата, има бутон, при натискането на който се отива директно на последното мнение.

Предвид това, че някои никове са доста дълги, този бутон остава скрит ( ненатискаем).

Възможно ли е да се разместят малко полетата, така, че бутона да е достъпен - поне за не-много дългите никове..

Не че е фатално, и по-скоро моля да се тълкува като прищявка.

Коментар

Няма как да стане, процентно е а на теб ти е много малка резолюцията на монитора.

Коментар

Дани, днес се опитах да си махна абонамента от една тема. В менюто има само опция за създаване на абонамент..... Това на тема за която вече имам абонамент. Пробвах на друга тема. Пак същото.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X