Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала. V3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
От: Проблеми в работата на портала. V3
Да питам и друго:
Като чета нещо или разглеждам снимки, обичам да си соча с мишката. Има ли начин да се разкарат напътстващите надписи, ("натиснете, за да видите", опити за превод и куп други) защото се намърдват точно върху обекта, който разглеждам и само пречат.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеОт известно време забелязвам, че в "Инструменти за теми" ми липсва опция "Откажи абонамент". Само при мен ли е така или е преместена някъде другаде?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеМожеш да откажеш абонамент през "Настройки" -> Под заглавието на темата-> "Премахване на абонамент".
Коментар
-
Понеже темата за репутацията е затворена ще питам тук: Какво значи сива точка. Зелени и червени - ясно, ама сива...???Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
От: Re: Проблеми в работата на портала. V3
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеЗабранена визуализация на репутацията - демек не се вижда.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Аааа, ясноМерси!
ПС: Е направете го зеленичко, нищо, че е без точки. Така изглежда невзрачно. Друго си е зеленичкоСедя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеАааа, ясноМерси!
ПС: Е направете го зеленичко, нищо, че е без точки. Така изглежда невзрачно. Друго си е зеленичко
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар