Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Не мога да намеря легендарната тема "Офроуд тиган или барбекю", хем съм абониран за нея. През Гугъл ми я "подава", но не мога да я отворя защото:
    -
    komisar, Вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
    1. Нямате право за достъп до страницата. Може би, Вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски, администраторски опции или други системи, които са Ви забранени?
    2. Ако се опитвате да публикувате, е възможно, Администраторът, да ви е забранил достъпа, или Вие още да не сте получили активация.
    3. Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Оправено

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

С доста подписи става нещо. Какво и защо?
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Прочети началото на страницата. За подписите са поставени нови ограничения, с цел намаляване на шаренията.

Коментар

Не е проблем, но да питам
            Каква е разликата от опцията "Разширено Търсене" с настройки по червените стрелки от картинката, и опцията "Какво ново?" посочена със синята стрелка.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1.jpg
Прегледи:1
Размер:183.2 КБ
ID:5283222
            Интересно ми е защо дават различни резултати, и какво по-точно означава "Какво ново?"

Коментар

"Какво ново?" непрочетените теми по дата от всички форуми.

Разширеното търсене си е разширено търсене,
              всички опции определят резултата.

например:
              Думата която търсите, къде да я има - в заглавието или в поста или в което и да е.
              Реззултата да е от постове, форуми, съобщения, статии.
              Подередени по дата и по нови, избрана дата на публикация, определен период, от автор и т.н.
              Как да са сортирани резултатите - по име по дата по име на автора и т.н.

Можете да си настроите например да търси в определени форуми публикации от определен времеви период.
              Има запис настройки и след това можете да си ползвате записаните настройки.
              Демек можете да си настроите да ви излизат всички нови теми от днес, вчера, седмица назат от форума Автомобили 4х4 и да си я ползвате вместо какво ново.
              Така другите форуми няма да излизат в резултата.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                ...
                Разширеното търсене си е разширено търсене,
                всички опции определят резултата.

например:
                Думата която търсите, къде да я има - в заглавието или в поста или в което и да е.
                Реззултата да е от постове, форуми, съобщения, статии.
                Подередени по дата и по нови, избрана дата на публикация, определен период, от автор и т.н.
                Как да са сортирани резултатите - по име по дата по име на автора и т.н.
                .....
                Това си ми беше ясно и преди.

Сега ми се изясни и следното:
                "Какво ново?" показва непрочетените теми по дата от всички форуми.
                А моята настройка показана с червените стрелки от картинката показва всички теми по дата от всички форуми.
                Благодаря

Коментар

Бутонът "Покажи първата непрочетена публикация" не работи коректно. Едва ли е проблем, ама да си кажа...

Коментар

Интересно при мен работи както трябва,
                    не съм забелязал да има проблем,
                    някой друг има ли подобно наблюдение.

Коментар

Работи добре в рамките на една страница. При тема с няколко, като я отвориш в началото и натиснеш бутона не показва точно. Няколко пъти ми се случи.

Коментар

По мои наблюдения - случва се при теми с прикачени картинки и клипчета. Страницата се зарежда, позиционира се където трябва и след зареждане на картинките или прозореца на плеъра за клипове, се разтяга и пак се измества. Не винаги се получава така, но се случва.
                        Ако става въпрос за същия проблем де...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

По мои наблюдения - случва се при теми с прикачени картинки и клипчета
                          Ако за това става въпрос Ицо е прав - да така се получава но това не е проблем а нещата в интернет така си работят.
                          Снимки и клипове не са стандартни за тези функции - отиди на определено място във страницата, съответно няма как да се избегне проблема.

Проблема идва от това че текста се зарежда веднага, изпълнява се функцията за отиди на, след това се зареждат картинките които разтеглят страницата.

Коментар

Нещо филтъра на личните съобщения не работи както трябва или аз съм се сдухал съвсем?
                            Влизам си в кутията. Отивам на Изпратени. Долу, на Подател пиша има на съответния потребител, към когото искам да видя всичките си съобщение. натискам Филтър. и ми обяснява, че такива съобщения няма.
                            Потребителското име е вярно, щото го избирам направо от дроп-листа. Съобщения има, без филтриране са си там.
                            Аз ли бъркам или?
                            Опера 11.11 под XP, на друго не съм пробвал, а и нямам време да качвам друг браузър в момента. Експлорера е затрит издъно още при инсталацията на ОС.
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Провери си Четене & отговор - статус: трябва да е всички за да търси и в прочетени.
                              Също и по долната опция - от дата до дата
                              При мен работи.

Коментар

Не, определено не е от това. Или не показва нищо, или ми показва съобщенията от последната седмица да речем, въпреки, че интервала е зададен за година. В единият случай не знам дали малко по-необичайното изписване на ник-а не го бърка (не би трябвало, но не знам как се формират quri-тата), ако искаш мога да ти пусна въпросния ник на лично.
                                Както и да е, ако проблема е само при мен, не е от значение.
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X