Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Аз говоря за бързата навигация на сайта "Нагоре". Не че е голям проблем някакъв, просто от вчера започна да го прави.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

И то работи /качва най-горе/- на всички браузъри които имам.

Коментар

Не знам само на мен ли не ми зарежда ОФФНЮЗ-а?
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Работи се по въпроса

Коментар

Във фейса оффнюз написаха В МОМЕНТА САЙТЪТ НИ Е ОБЕКТ НА АТАКА. ЩЕ ПУБЛИКУВАМЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПРОТЕСТА ТУК, ДОКАТО СЕ СПРАВИМ С ПРОБЛЕМА
            LZ1ZAH

Коментар

До преди малко при опит да заредя форума ми изписваше нещо от рода "Грешка 505 интернешънъл сървър ерър".
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

В момента, OFFNews, единствено и конкретно без други наши сървъри е подложен на мащабна атака. Заедно с Близу се опитваме да ограничим трафика към този ресурс, отвън ни атакуват с флуд, няколкостотин хиляди IP-та. Машините и сървърите не са компроментирани, просто са засипани със заявки и са долу.

В момента вече би трябвало да се вижда ресурса, защото отрязахме целият достъп към него извън България. Атаката е отвън, като са задействани IP адреси основно от Северна и Южна Америка... Засега редакцията са взели решение да публикуват всичко и във фейсбук, за да могат статиите да са достъпни и извън страната... Като има промяна ще пиша...
                VPetrov.photography

Коментар

Във всяка втора тема някой пита някого, къде се помещава. Какъв е проблемът да се направи задължително? Да, може да излъже, но в един момент ще му потрябва истинският адрес и измамата ще лъсне.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Във всяка втора тема някой пита някого, къде се помещава. Какъв е проблемът да се направи задължително? Да, може да излъже, но в един момент ще му потрябва истинският адрес и измамата ще лъсне
                    Това ясно, но не можеш никой да задължиш да си пише нито адреса нито името - за който иска ОК има си опция.
                    Най-лесно ми е да го направя задължително не не виждам смисъл. Но ако кажете ще го направим - въпреки, че няма как да накарам вече регистрираните да си го попълнят.

Коментар

Въпрос: мога ли да се абонирам за раздел или подраздел във форума.

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                        Въпрос: мога ли да се абонирам за раздел или подраздел във форума.
                        Може

Ето тук трябва да ти пише съответно "Абонирай се за този форум"

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:1
Размер:90.1 КБ
ID:5502543

И като цъкнеш на "Настройки" горе в дясно, ще ти излиза ето така:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.png
Прегледи:1
Размер:27.9 КБ
ID:5502544

Като подразделите ако не се лъжа можеш да си ги махаш, които не са ти нужни.
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Да, от зеленото кръгче с отметката - има го след името на всеки форум.
                          На Преслав на втората снимка, където на него е черното кръгче при теб ще е зелено за форумите за които не си абониран, а черното е за премахване на абонамента.

Коментар

Ха, много год. Благодаря и на двамата.

Коментар

Предполагам, компютърът ми е сравнително сериозен. Двуядрен процесор на 2.3GHz и памет 4GB, но се справя трудно с някои страници във форума. Не може ли да се направи някакво ограничение на броя на поставете в тях?
                              Сигурно го описах доста идиотски, но който си разбира, ще се оправи.
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Предполагам, компютърът ми е сравнително сериозен. Двуядрен процесор на 2.3GHz и памет 4GB, но се справя трудно с някои страници във форума. Не може ли да се направи някакво ограничение на броя на поставете в тях?
                                Сигурно го описах доста идиотски, но който си разбира, ще се оправи.
                                Компютъра ти си е добре. Вероятно интернет връзката ти малее.

Ограничението по-скоро трябва да бъде за броя снимки в един пост, защото дори и да има ограничение в броя постове на една страница, когато един пост съдържа 100 снимки, се зарежда бавно...
                                www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                                0898777327

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X