Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Има профилактика на АДС сървера.
    За това има забавяне.
    В момента сървера е спрян вече трябва да е нормално.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      Не би трябвало да е така, ползвал съм няколко нокии, дори същата, не съм имал подобен проблем. Пробвай с мобилната версия на форума! Най-долу на всяка сраница има "Архив" след това горе дясно "ПДА" работи по-бързо. Кой браузер ползваш? Опера мобайл?
      Ей, страшен си...

С Операта няма никакъв проблем...
      Ама кой да се сети - пустите телефони не ги обичам и това си е.

Благодаря от сърце!

Коментар

Първоначално публикуван от peppy
        Само не разбрах къде е проблема в работата на портала. Има няколко теми по въпроса, ползвайте ги, тук е за друго!
        Извинявам се не намерих темата. Изтриването съвпадна с редакцията на поста и затова.... Не съм ползвал досега този раздел на форума и вероятно не ще...
        Можете да изтриете
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
          Извинявам се не намерих темата. Изтриването съвпадна с редакцията на поста и затова.... Не съм ползвал досега този раздел на форума и вероятно не ще...
          Можете да изтриете
          За подобни въпроси /въпреки, че е описано много подробно на няколко места/ моля да се ползва тази тема, залепена е, за да се открива по-лесно.
          Благодаря!
          LZ1PER

Коментар

Почти всяка вечер, ако остана на компютъра до по-късно, наблюдавам около 24.00ч сериозно затруднение във връзката ми с портала. След опит да отворя която и да е страница от форума, следва забавяне в продължение на минути. Нито ми изписва, че страницата е недостъпна, нито я отваря. Какво се случва по това време с портала? Правят ли се някакви промени за да е така? Или да търся причината в моя ISP /С ADSL на Vivacom съм/
            Благодаря предварително!
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Има много процедури, които минават през сървера на форума.
              Възможно е да е от тях - те са само за няколко минутки.
              Все пак ще проверя и ще ги преместим по късно ако е от тях.

Благодаря за информацията.

Коментар

Колеги, сайта ли бъгва, всмисъл се бави, че направо полудявам, зарежда ми по 1 минута страниците.. Или е от интернета(моите съмнения)??Или пък мозилата нещо е бъгясала?
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

няма проблеми в момента със сайта

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                    Аха, ем отивам да се карам с интернетаджиите тогава Мерси за бързия оговор Даниеле!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                      Колеги, сайта ли бъгва, ....
                      Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                      При мен беше същото, и след като в 23.30 си поговорихме с АДСЛ поддръжката (записаха го като проблем, и обещаха ако нещо не е наред днес да дойдат и да сменат АДСЛ адаптера и т.н.) - о чудо, днес сутринта всичко работи по ноти....може и по трасето да се трупат проблеми!
                      П.П. А че голяма част от поддържащите оборудването в БТК са некадърници това си е "бай дифолт"
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                        При мен беше същото, и след като в 23.30 си поговорихме с АДСЛ поддръжката (записаха го като проблем, и обещаха ако нещо не е наред днес да дойдат и да сменат АДСЛ адаптера и т.н.) - о чудо, днес сутринта всичко работи по ноти....може и по трасето да се трупат проблеми!
                        П.П. А че голяма част от поддържащите оборудването в БТК са некадърници това си е "бай дифолт"
                        При мен стана друго, тамън викам, е сега отивам и им *** ******* и о Чудо, спря да забива..Те да не са, някакви медиуми, като им теглих една и се оправи..Пък да видим за колко време...
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Открих интересен проблем. Пишеш мнение и понякога софтуерът повтаря определена дума. Това се случва винаги в края на реда и повторението е в началото на следващия. При опит да се изтрие едната трие и двете. Забелязах го на няколко пъти. Ето пример в първи пост на темата:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...84#post1482684

На първия ред последната дума "избор" е повторена в началото на втория. Ако свиеш изображението редовете са увеличават и повторението изчезва. Задължително трябва думата да е последна в реда.
                          Някой разбра ли нещо?
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

И аз съм го забелязал, ама не е болка за умиране.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Намаляваш малко ширината на браузъра и думата изчезва.
                              Стар бъг за който е направен репорт във ВБ но не са го оправили.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                                И аз виждам дървото...

При мен с Opera напоследък (3-4 дена) като преглеждам прикачени снимки в някоя тема, по някое време решава да отвори снимката, а не както е нормално в режим преглед като slideshow. Отваря снимката нормално и след 1-2 секунди презарежда и я отваря все едно съм кликнал още веднъж на нея. Прави го през 2-3 снимки. Ако кликна достаъчно бързо на "Следващ" няма проблем. С последната версия на Opera съм - 11.01.
                                Същият проблем с Опера под Линукс и Боза версии - и последната десятка и единайската - всичко стана така след ъпдейта на софта на форума (нямаше го няколко часа, мисля, че беше началото на месеца).
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X