Здравейте днес се опитах да прикача една картинка скриншот в една тема на форума но не успях. Постоянно ми изписва че ъплодването на файла е неуспешно. По принцип пробвах с Firefox и IE но и в двата случая все същата работа. Пробвах да изтрия и кеша и бисквитките на браузера и пак същия проблем се появява. Иначе картинката беше във формат PNG с размери 406х376 и големина 39кб, пробвах и с jpg без промяна останаха нещата.
Затова искам да попитам дали админите не знаят нещо по въпроса или да търся проблема при мен?
При мен с Opera напоследък (3-4 дена) като преглеждам прикачени снимки в някоя тема, по някое време решава да отвори снимката, а не както е нормално в режим преглед като slideshow. Отваря снимката нормално и след 1-2 секунди презарежда и я отваря все едно съм кликнал още веднъж на нея. Прави го през 2-3 снимки. Ако кликна достаъчно бързо на "Следващ" няма проблем. С последната версия на Opera съм - 11.01.
Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
При мен с Opera напоследък (3-4 дена) като преглеждам прикачени снимки в някоя тема, по някое време решава да отвори снимката, а не както е нормално в режим преглед като slideshow. Отваря снимката нормално и след 1-2 секунди презарежда и я отваря все едно съм кликнал още веднъж на нея. Прави го през 2-3 снимки. Ако кликна достаъчно бързо на "Следващ" няма проблем. С последната версия на Opera съм - 11.01.
При мен прикачените снимки ми ги отваря на нова страница ,което е дразнещо - постоянно трябва да връщам назад за да се върна в темата за другата снимка.
При мен прикачените снимки ми ги отваря на нова страница ,което е дразнещо - постоянно трябва да връщам назад за да се върна в темата за другата снимка.
Да - същото, а до преди 3-4 дена нямаше такъв проблем. Разглеждах си ги нормално.
Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
сега забелязвам ,че и при мен прави така..... странното е, че не винаги го прави.........дали има връзка с начина, по който са качени снимките и къде се намират, не знам, но е гадно след всяка снимка да давам back .................. с мозила съм , последно обновление днес
Да - същото, а до преди 3-4 дена нямаше такъв проблем. Разглеждах си ги нормално.
И при мен беше така до сега. Започна от онзи ден, когато имаше промени във форума. Оправи се след като изтрих cash, cookies, и history на браузера /Mozilla Firefoz/. Може и с някоя почистваща програмка, като CCleaner примерно да изчистите всичко. След това вече всичко работи нормално, снимките се отварят като slideshow, както преди. Пробвайте и вие, може би това е начинът всичко да се оправи.
Успех!
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
И при мен беше така до сега. Започна от онзи ден, когато имаше промени във форума. Оправи се след като изтрих cash, cookies, и history на браузера /Mozilla Firefoz/. Може и с някоя почистваща програмка, като CCleaner примерно да изчистите всичко. След това вече всичко работи нормално, снимките се отварят като slideshow, както преди. Пробвайте и вие, може би това е начинът всичко да се оправи.
Успех!
Оправиха се нещата,изтрих cookies, и history на браузера /Mozilla Firefoz/ и сега снимките се отварят като slideshow
Коментар