Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Искам да благодаря на целият екип който полага труд за да изглежда форумът по-хубав и да е по-функционален.

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Коле, най-долу под последното мнение има бутон "Отговор на темата" кликни на него и ще пишеш без цитат
    Пепи, при мен се появи най-горе, така ли е, или нещо при мен трябва да направя?
    Р.П.(RFF) 0898677590
    Пътна помощ
    ДЕНОНОЩНО

Коментар

До: Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
      Искам да благодаря на целият екип който полага труд за да изглежда форумът по-хубав и да е по-функционален.

Пепи, при мен се появи най-горе, така ли е, или нещо при мен трябва да направя?

Бутончето за нов отговор е след последното мнение. При теб, както и при мен е най-отгоре защото сме избрали такова показване на темата- най-отпред да е последното мнение

Коментар

До: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Ами има го и най-горе и най-долу
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          Ами има го и най-горе и най-долу

Дааа, вярно е, ама като не гледам ...

Коментар

И аз сега го разглеждам.
            Изглежда доста по-различно от предишния, с когото бяхме свикнали.
            Но явно и очевидно всичко това се прави за добре нали.

А наистина ще е хубаво ако има избор на различни теми за визуализацията на форума.
            Някоя по-лека примерно

П.С. Също ще е хубаво ако можем да си трием прикачените от нас файлове в по-старите теми.
            Сега видях, че има възможност да ги видим в настройките на собственият профил.
            И по-старите, които не са актуални /прикачени файлове/ ако може да се трият е добра идея - поради фактът че явно мястото за качване на наши файлове е ограничено и в един момент се запълва на 100% без възможност за премахване.
            Последно редактирано от darkrose; 22-05-10, 11:25.
            .

Коментар

Същата боя само че друг цвят.
              Ще свикнем!!!

Коментар

Аз съм малко консервативен. Има ли възможност да си настроя стария скин и look&feel?

Коментар

Може ли цвета на портала да бъде малко по тъмен, че сега доста изморява очите?
                  Поздрави,

Коментар

Нищо не мога да си намеря!

Коментар

Предполагам че това е все още тестов вариант на новата визия,като недостатък мога да отбележа че липсва бутона днешни публикации който беше в менюто бързи връзки и това че форума е прекалено бял и найстина дразни очите.Най-вероятно скоро ще фикснете всичко разбирам че не е лесна задача.
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                        Предполагам че това е все още тестов вариант на новата визия,като недостатък мога да отбележа че липсва бутона днешни публикации който беше в менюто бързи връзки и това че форума е прекалено бял и найстина дразни очите.Най-вероятно скоро ще фикснете всичко разбирам че не е лесна задача.
                        Вярно ,прекалено бели са и се сливат с фона. Бутона с "Днешни публикаций" наистина бе полезен. Дано да оправят нещата че трудно се оправям с този вариант.
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Информацията отдясно (Публикации,регистрация и т.н.) е някък неподредена и странна.

Нещата от профила(Ник нейм, индикация за състоянието -он/офф) са странно дребни.

Горният(главния) банер ...нещо по-голямо, по-"опънато" не може ли да стане?

Бързо ще свикнем, то е ясно.... За първи път виждам такъв интерфейс на форум. Доста модерно изглежда!!!

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                            Вярно ,прекалено бели са и се сливат с фона. Бутона с "Днешни публикаций" наистина бе полезен. Дано да оправят нещата че трудно се оправям с този вариант.

Мнение на cveta68
                            На мен новата версия ми изглежда добре. Липсва ми само бързата връзка към списъка с нови мнения от всички теми... Ще има ли такава и в новата версия ?
                            Да ще има
                            Това ще бъде активно след приключване на профилактиката.

Коментар

Банера е добре! Предишният заемаше половин екран.

Коментар

Бялото е най-подходящ цвят за четене. Отворете някоя книга.

Просто си оправете настройките на мониторите, явно другите страници, които отваряте са прекалено тъмни или пък сте сложили доста силен контраст.

С белият цвят пестите и енергия

Поздравления за новата версия на форума, трябва да има развитие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X