Първоначално публикуван от Венцислав Петров
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Модератори се търсят...
Свий
X
-
КИА-та пак не смятате за кола...Ето,направо полилавях от яд.Не че ставам за модератор(то компютъра за мен си е все още пишеща машина с телевизор
),ама ако някой направи подфорум за КИА мога да му бъда полезен с опит и информация...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение...ама ако някой направи подфорум за КИА мога да му бъда полезен с опит и информация...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеКИА-та пак не смятате за кола...Ето,направо полилавях от яд.Не че ставам за модератор(то компютъра за мен си е все още пишеща машина с телевизор
),ама ако някой направи подфорум за КИА мога да му бъда полезен с опит и информация...
The Hyundai Kia Automotive Group refers to the group of affiliated companies interconnected by complex shareholding arrangements, with Hyundai Motor Company regarded as de facto representative of the Group.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai...tomotive_GroupНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеАми засега защо не пишеш за нея в Други 4х4, пък ако се съберете няколко ентусиаста, веднага правим под-форум. В момента няма много смисъл от такъв с шест теми вътре в него, всичките от теб..От известно време призвънкват разни колеги да искат инфо.Дай боже в скоро време още някой да е с такова...да не съм само аз,дет се вика.Тогава ще си проличи дали е Убава колицата...
Ей,тия диалекти са заразни,ей...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Тедо беше предложил да се направи каталог на сервизите . Предлагам на модератори да се направи това нещо по подобие на форума по марки , само че по региони , предполагам че доста ще олесни търсенето на свестни майстори за всички колеги .Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеТедо беше предложил да се направи каталог на сервизите . Предлагам на модератори да се направи това нещо по подобие на форума по марки , само че по региони , предполагам че доста ще олесни търсенето на свестни майстори за всички колеги .
Коментар
-
Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеИскам да се кандидатирам за модератор на модераторите! Или поне на някои..........като ДиматаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеТеб те нарочиха че разбираш от джипки ли бре???
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар