Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Модератори се търсят...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Я, аз тази обява "Модератори се търсят" я подминавах като некасаеща ме, а пък то и моят скромен ник се споменавал там!
    Значи аз познавам материалната част, но по отношение на офроуда съм назад, признавам. На снимките от разходките виждам колега, който достойно защитава марката - бяло късо Паджеро софттоп, отрязано отзад на пикап. Той да не се обиди? Даже не му знам ника тук...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Я, аз тази обява "Модератори се търсят" я подминавах като некасаеща ме, а пък то и моят скромен ник се споменавал там!
      Значи аз познавам материалната част, но по отношение на офроуда съм назад, признавам. На снимките от разходките виждам колега, който достойно защитава марката - бяло късо Паджеро софттоп, отрязано отзад на пикап. Той да не се обиди? Даже не му знам ника тук...
      Ами аз например и твоето име не знам, знам те като Паджеровод. Името на колегата е Кики (kikiracing), за съжаление до момента не е много активен.

Иначе, функцията на модератора не е да е доказан технически капацитет или изявен офроудър. Аз например не съм нито едно от двете. По-скоро модераторът трябва да е човек, който да намира баланса, както и да намира време да проследява, подрежда и систематизира информацията за дадената (любимата) марка или занимание или подобно. Това с най-прости думи, освен изписаното в правилата на портала касаещо етика, отношения и т.н.

Коментар

ОК. Мога да пробвам, пък ако не ставам по всяко време можете да ме смените

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          и от мен един глас за Kinex
          Аз предлагам Пламен (Kinex) да поеме грижата за по-новите 4х4 - BMW, VW и Porsche, както и Hummer. Но разбира се и той е добре да си каже дали желае и има възможност и къде мисли, че ще бъде най-полезен.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            ОК. Мога да пробвам, пък ако не ставам по всяко време можете да ме смените
            Ще помагаме, няма проблеми.

Коментар

Е да са честити новите двама модератори. Паджеровод и Кинекс! Май беше редно да организираме една софра и там да правим номинациите но никога не е късно - то вече само модераторския екип е достатъчен да затворим едно заведение...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                Благодаря за доверието!

Ама си мисля - едва се оправям с организацията по клуба УАЗ (не че не ми се иска ама никой не помага :-( ) та сега и модератор....

То човек като мене няма време УАЗка да стяга, експедиция идва, а нещо и време за гаджета не стига :-)

Ако има други желаещи, нека си разделим ангажиментите!
                Веско, не разбрах, Гаджета за Модераторство ли разменяш??? Защото ако е така аз Веднага Сдавам поста и се захващам... Скъпа, шегичка (жената може и да прочете форума)

Коментар

Спокойно Алекс няма страшно ние веднага ще издадем официален документ че тоя Алекс е друг - има си и снимка все пак...
                  VPetrov.photography

Коментар

Бих предложил моята скромна личност , като помощ на VOKEL при темата с Г-тата, ако и той иска разбира се!

Коментар

Абе, я да станем всички модератори и да се модерираме един друг

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                        Спокойно Алекс няма страшно ние веднага ще издадем официален документ че тоя Алекс е друг - има си и снимка все пак...
                        Що ? Не си ли приличам? Аз толкова позирах за тази снимка
                        Всъщност сам си я напарвих в някакъв саит където можеш да си избираш: лице, очи... като Фото Робот

Коментар

Първоначално публикуван от mishko Преглед на мнение
                          Бих предложил моята скромна личност , като помощ на VOKEL при темата с Г-тата, ако и той иска разбира се!
                          Аз бих предложил тебе,Мишо и смятам ,че ще се справяш много добре.Благодаря за доверието от страна на Yaro ,но ми се налага често да бъда далеч от компютъра /като изминалите 2 дни ,тъй като бях в чужбина/и това едва ли ще ми помогне в работата ,която считам ,че ти ще приемеш при сърце.
                          B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                            Аз бих предложил тебе,Мишо и смятам ,че ще се справяш много добре.Благодаря за доверието от страна на Yaro ,но ми се налага често да бъда далеч от компютъра /като изминалите 2 дни ,тъй като бях в чужбина/и това едва ли ще ми помогне в работата ,която считам ,че ти ще приемеш при сърце.
                            По същите причини като теб, сам не бих могъл да се справя. Само двамата, за да се заместваме, когато единият липсва. Да не говорим че информацията за Г-тата е много малко и често на чужди езици, които аз не владея!

Коментар

Нищо лошо няма и двама да са модератори само желание да има...
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                                Аз предлагам Пламен (Kinex) да поеме грижата за по-новите 4х4 - BMW, VW и Porsche, както и Hummer. Но разбира се и той е добре да си каже дали желае и има възможност и къде мисли, че ще бъде най-полезен.
                                Където има нужда - там. За мен няма значение.
                                Лично аз наи-добре се чуствам при тунингите. Все пак от 92г правя окачване.
                                Не мисля че Модератора трябва да е истина от последна инстанция. В тоя смисъл може и на УАЗ да ме сложите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X