Май твоя случай е по-сложен. Анимирани gif-ове нещо не приема. Ще трябва май да почакаш до утре...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЧЕСТИТ НИ "НОВ" ФОРУМ
Свий
X
-
Стига бе! Чувствам се кат нек'ъв задръстен юзър.Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеЕи Чавдаре уреди се
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Е, успокоих се, че не съм бил кьорав и не съм спал. Тази сутрин виждам, че в раздела "Настройки & Опции" на контролния панел се е появила настройка "Редактиране на аватар", каквато вчера определено там нямаше.Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеАз ли съм кьорав
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
ще ти викаме "Пато" ако искашПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеКато пате в калчища съм
Коментар
-
Проблемът беше при нас. Аз ти го направих забравяйки че имам по подразбиране други права... Както и да е забелязал си че е оправено...Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеЕ, успокоих се, че не съм бил кьорав и не съм спал. Тази сутрин виждам, че в раздела "Настройки & Опции" на контролния панел се е появила настройка "Редактиране на аватар", каквато вчера определено там нямаше.
Коментар
-
от Настройки(КП)->редактиране опции->интерфейс на редактора насъобщения->разширен интерфейс пълен WYSIWYGПървоначално публикуван от denislav Преглед на мнениедобре де, а как умъквате емотиконитв в поста, щото при мене се качват само там, където го виждатеLR RR Classic VM2.5
Коментар
-
иихааааааа, вече мога да се олендзвамПървоначално публикуван от hf hpe Преглед на мнениеот Настройки(КП)->редактиране опции->интерфейс на редактора насъобщения->разширен интерфейс пълен WYSIWYG

МНО'О БЛАГОДАРЯ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Но сега пък саитът върви по-бързо
Коментар