Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЧЕСТИТ НИ "НОВ" ФОРУМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЧЕСТИТ НИ "НОВ" ФОРУМ

Да ни е честита новата визия на форума !!
    бързо се свиква и надявам се на всички да се хареса
    Позволявам си от името ва всички пишещи (и четящи )
    да искажа благодарност за труда и усилията на всички поддържащи този сайт и най-вече на В. Петров.

Честит да ни е новия форум. Да си го ползваме със здраве и да го изпълним с много емоции и полезна информация.
    RB Patrol Team

Коментар

Като пате в калчища съм
      Последно редактирано от kinex; 17-01-07, 17:44.

Коментар

Новият форум е хубав Засега свиквам по-малко-но определенно е по-добре като достъп-в старият някой път зареждаше много бавно.

Коментар

Новият форум ОПЕДЕЛЕНО е по-бърз! Отделно има и много готини функциики, а съм сигурен че има и много които още не съм открил. Досега най полезното което съм видял е че може да качваш картинки направо като пишеш новото съобщение, а няма нужда да се занимаваш с ftp-та. Имайте в предвид че форума в момента е в процес на настройване и много неща ще се доуправят като примерно размера на картинките които могат да се качват и др.

Коментар

Форума наистина е много по добър.
            А как се качват снимки в темите

Коментар

То за бърз бърз е ,ама бях свикнал със старата визия и този бюлетин ме обърква.Ама с всичко се свиква.
              B+

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                А как се качват снимки в темите
                Огледай се - направено е да се прикачват ( т.е. като в пощите ). Мястото е под полето което пишеш има "допълнителни опции". Обаче като гледам, позволения размер е доста малък и ще бъде доста голяма играчка, докато си намалим снимките до този размер.
                RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                  Това имах в предвид, ако си остане така нищо няма да се вижда от снимките
                  Това имах в предвид, ако си остане така нищо няма да се вижда от снимките

Моля натиснете върху иконата за бърз отговор по-горе за да активирате бързите отговори .

Коментар

ЧЕСТИТ ДА НИ Е НОВИЯ ФОРУМ !!!
                    Трябва да сме много ама наистина много благодарни за това на братя Петрови!
                    Наистина преходът от стария към новия изглед е доста объркващ, но се свиква от 4 часа съм пред компа и взех да посвиквам! Имам идея да се отвори тема, в която всеки да пише това, което е разбрал като нова екстра, защото те наистина са много!(още не мога да разбера дали може да се слагат "физиомутри" в отговорите или само в заглавията на темите?)
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Вече размера е 1024 х 768 което мисля е достатъчно...
                      VPetrov.photography

Коментар

Какво става с аватарите? Нещо се губят?
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Много по-добър софтуер! Но найстина иска време за свикване, т.е. ще става Още по-Добър

Коментар

Много по добре! Има екстри.И визията е добра.
                            Кой ни е крив че сме дърти и трудно свикваме с промените.
                            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Стархотна е новата визия на Форума, ПОЗДРАВЛЕНИЯ на В.Петров за неговия труд!!!
                              Ъъъ и аз не разбирам защо не излиза аватара.
                              99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                              It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X