Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЧЕСТИТ НИ "НОВ" ФОРУМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
    Ъъъ и аз не разбирам защо не излиза аватара.
    Доколкото виждам, в темите се показват аватарите само на хората "с връзки" - админ и модератори
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Малииии,помислих че съм влязъл другаде...Интересно...ама се губя тука нещо...та ся трябва да свиквам.Надявам се,че е за по-лесно,по-добро,по-...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        Доколкото виждам, в темите се показват аватарите само на хората "с връзки" - админ и модератори
        Не е точно тъй, всъщност проблемът е че поради някои разлики в базите данни не можем да мигрираме аватарите. Моля всеки да си го сложи отново - лесно е и бързо - даже е възможно да си го намери в стария форум и само да го посочи... В Профила съответно...
        VPetrov.photography

Коментар

Ми аз го качих ма пак не излиза
          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            Моля всеки да си го сложи отново - лесно е и бързо - даже е възможно да си го намери в стария форум и само да го посочи... В Профила съответно...
            Това беше едно от първите неща, които направих. При разглеждане на профила се вижда, но не и в темите. Същото виждам и при Николай.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Да прав си и при теб е така, но ще го оправят, а и друго как слагате иконките в съобщението
              99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
              It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

VPetrov.photography

Коментар

Ами моят е точно такъв. Т.е. картинката, която качих е в JPG формат.
                  Ама дали софтуера на форума не прави някакво конвертиране?
                  Защото твоят аватар (който се вижда в темите) е http://forum.offroad-bulgaria.com/cu...avatar11_1.gif
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Въобще и не го погледнах моя само го посочих от стария форум и стана от раз. Я виж да не би да си пропуснал да отбележиш опцията за индивидуален аватар?
                    VPetrov.photography

Коментар

Въобще и не го погледнах моя само го посочих от стария форум и стана от раз. Я виж да не би да си пропуснал да отбележиш опцията за индивидуален аватар?
                      Не съм видял друга опция за аватар освен "Редакктиране на картинката на профила".
                      Там пробвах и с качване на файл от моето РС и с изтегляне на стария аватар. Резултатът е все един и същ - в профила аватар се вижда, но не и в темите.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Да ни е честит новият фокус, пардон, форум!!!
                        Тая година съфорумци, другата пълни такива!!!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                          Не съм видял друга опция за аватар освен "Редакктиране на картинката на профила".
                          Там пробвах и с качване на файл от моето РС и с изтегляне на стария аватар. Резултатът е все един и същ - в профила аватар се вижда, но не и в темите.
                          Добре де става някаква грешка. Според профила ти имаш профилна картинка но не и аватар - нали не бъркаш тези двете?
                          VPetrov.photography

Коментар

Проблемът с аватара на V93 е установен. Просто не беше качен аватар а профилна картинка - тук има три вида не знам защо...
                            VPetrov.photography

Коментар

Искам си аватара и човечето с картечница в подписа, а не мога да го направя!!!
                              Венци, Help, please и т.н.!!!

Коментар

Според профила ти имаш профилна картинка но не и аватар - нали не бъркаш тези двете?
                                Че съм приел "Картинка на профила" за аватар ми е вече ясно. Обаче поне 10 пъти след това разгледах опциите в потребителския КП и не намирам къде е настройката за аватар. Аз ли съм кьорав или тази опция не е разрешена от админския КП?

П.П. Мдаа, аватарът ми се появи, обаче аз все още не мога да намеря откъде се качва. А сега де!
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X