Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До всички! Промени в портала!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ОК, Ще помислим как да стане най-добре...
    VPetrov.photography

Коментар

няма да е зле да се направи да излизат по 20 мнения на страница

Коментар

имаш опция в бързи връзки където си оказваш колко публикаций на страница искаш да ти излизат.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          В този портал мястото за лични съобщения се лимитира по-строго и затова моля да си изтриете част от старите и ненужни. Така се поправя проблема със съобщенията...
          Аз имам дирекно питане - знаете ли какво значи портал, защото гледам редовно го употребявате като термин и го бъркате с друго понятие - форум. Питам защото не виждам нищо освен типична инсталация на vBulletin и един банер който стои като в необрано лозе

... а , разбира се И магазин... !

Коментар

Аз не разбрах ще има ли възможност в подписа да е включен [img] тага?
            no signature no problems

Коментар

Да, има възможност за включване на картинка в подписа моля пробвайте и кажете ако трябва да променим нещо.
              VPetrov.photography

Коментар

ИСКАМ СИ АВАТАРАААААА
                PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                0899187766

Коментар

ОК, просто си го сложи отново. Съжалявам аватарите не можахме да пренесем...
                  VPetrov.photography

Коментар

от сутринта се опитвам да изпратя лични съобщения , но нищо не се получава . полудях. изчистил съм си пощата. влизам безброй пъти във форума .отварам тема , после се опитвам да отворя друга и .!. .когато се опитам да вляза си пиша юзера после паролата и не ще-пъро ме поздравява , след което ме връща да си пиша парола и юзер отново!от десет опита един е успешен от 8,30 часа това единственото което успях да напиша.
                    от месец не бях влизал във форума(липсвах) и днес най-после исках да прегледам темите . докато ме регистрира и ме изхвърли !по
                    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                    0899187766

Коментар

Много съжалявам приятелю. Проблемът е описан тук:
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7961

Ще се постараем да не се получава за в бъдеще, но нали знаеш трудно се прави лесно се руши...
                      VPetrov.photography

Коментар

Има и един друг проблем:
                        В даден форум има само едно ново мнение. Влизам и го прочитем от линка за последно написано мнение. Излимам в корена на всички форуми и иконката за съответния форум е във вид че има непрочетени мнения. След като вляза във форума се вижда, че няма непрочетени мнения и ако отново изляза в корена вече се вижда, че форума е прочетен...

не знам дали бях ясен
                        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Refresh му е майката , а най-добре "бутона" "Нови Теми"

Коментар

Виждам, че в Автомобили 4х4 са направени подфоруми за Дискусии по марки.

И там какво да видя - няма Мицубиши. Айде за Хюндай нямам претенции, че няма сам да си говоря, ама да има Порше и Хъмър, а Мицубиши не - не е добре!

То вярно, че Паджерото не ставало за офроуд, ама все пак ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Е добре де, нали затова толкова очи гледат. Нормално е да пропуснем нещо. Ей сега ще бъдат добавени...

Ако има и други идеи моля не ги дръжте за себе си...
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                                Виждам, че в Автомобили 4х4 са направени подфоруми за Дискусии по марки.

И там какво да видя - няма Мицубиши. Айде за Хюндай нямам претенции, че няма сам да си говоря, ама да има Порше и Хъмър, а Мицубиши не - не е добре!

То вярно, че Паджерото не ставало за офроуд, ама все пак ...
                                Гледам няма и Самурай и Витара.Барем Сузуки да не пропуснете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X