Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До всички! Промени в портала!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

при мен проблема е че като пиша не се виждат главни букви а само малки.също видях че го няма форума на мобилната спасителна служба

Коментар

...

има проблем и с форума на персоналната информация.
      sigpic

Коментар

в момента се дооправят групите, а тези форуми се виждат само от членове на съответните групи, така че имайте търпение.

Коментар

Има проблем и с изпращането на лични съобщения.Като се опитам да пратя на някой ЛС-излиза това:
          has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space

Коментар

Аз искам да попитам няколко неща 1-во: Когато пиша мнение, ги няма иконките със физеономийките. Тези които ги има, са само за заглавието. Очаква ли се да се появът и другите или ги има и в момента и аз не ги виждам?
            2-ро: Как мога да се връщам към актуалното след като съм написал мнение? ( Аз го правя, като влизам наново през offroad-bulgaria.com)
            3-то: Досега всички прочетени теми, във актуалното си седят, а не изчезват след като излезна и влезна пак. Пише докъде съм чел, но тези надолу ще изчезнал ли, или ще се трупат така страница след страница?
            RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
              Има проблем и с изпращането на лични съобщения.Като се опитам да пратя на някой ЛС-излиза това:
              has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space
              В този портал мястото за лични съобщения се лимитира по-строго и затова моля да си изтриете част от старите и ненужни. Така се поправя проблема със съобщенията...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                Аз искам да попитам няколко неща 1-во: Когато пиша мнение, ги няма иконките със физеономийките. Тези които ги има, са само за заглавието. Очаква ли се да се появът и другите или ги има и в момента и аз не ги виждам?
                2-ро: Как мога да се връщам към актуалното след като съм написал мнение? ( Аз го правя, като влизам наново през offroad-bulgaria.com)
                3-то: Досега всички прочетени теми, във актуалното си седят, а не изчезват след като излезна и влезна пак. Пише докъде съм чел, но тези надолу ще изчезнал ли, или ще се трупат така страница след страница?
                Има ги емотиконите но се изисква да влезете в личния си профил и да разрешите съответния режим на редактора. Ще се опитам да го направя да бъде този по подразбиране.

За темите мисля че така е добре нека малко време да мине и ако е необходимо ще го усъвършенстваме...
                VPetrov.photography

Коментар

интерфейса е страхотен
                  мойте поздравления
                  LZ1RED

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията. Аз също благодаря за вашето участие, не забравяйте че форумите са на всички които пишат тук!

А по въпроса за новите функции предлагам да обърнете внимание на бутона Въпроси/Отговори че след това яко превеждане поне да има някакъв смисъл...
                    VPetrov.photography

Коментар

За превода: ранговете не са преведене. Стоят си на английски(administrator, moderator...)

П.П: Извинявам се ако не съм ги написал верно на английски.
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Аз пък искам да Ви поздравя за добрия вкус и избор и не на последно място за желанието, времето и усилията, които отделяте за развитието на портала си

на мен лично новото "лице" ми харесва, а и е хубаво когато един форум изглежда така, а не само личните ни компютри, които оборудваме с новоизлезлият софтуер

Коментар

Една от интересните нови функции е възможността на този софтуер да поддържа sub форуми което ще ни позволи сериозно развитие. А също така и календара... Но всичко с времето си...
                          VPetrov.photography

Коментар

Лични съобщения ??

Много е хубав новия форум. Много по прегледно и буквите са по големи, което е супер, особено от 40 години нагоре. Как става изпращането на Лични съобщения ??
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                              Много е хубав новия форум. Много по прегледно и буквите са по големи, което е супер, особено от 40 години нагоре. Как става изпращането на Лични съобщения ??
                              "кликаш" на името на човека писал поста и ти излиза меню, от което можеш да избереш и изпращане на лично съобщение - току що го открих

Коментар

Искам да предложа да се направи гараж, и всеки да си пише каква му е колата и др. както например е в форума на Ауди. (стига да го позволява софтуера)
                                ето как:

no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X