Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До всички! Промени в портала!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До всички! Промени в портала!

Уважаеми участници,

До няколко дни ще преминем (мигрираме) портала към новия софтуер Vbulletin.

В момента на мигрирането портала ще бъде заключен за писане. Моля за търпение. Предполагам че това ще продължи няколко часа. След като завърши миграцията новия портал ще бъде на адрес forum.offroad-bulgaria.com
    Моля имайте в предвид че са възможни както разлики така и недобре мигрирани данни, разрешения и прочие. Разчитаме на бърза обратна връзка по всички забелязани нередности.

Положихме много усилия да преведем на Български новия портал. Обема е огромен и е напълно възможно да имаме пропуски или неточности, моля помагайте за отстраняването им.

Новия портал има т.н. sub форуми или форуми във форум. Това ще ни позволи да подредим по прегледно цялата информация. В тази връзка моля всички които имат някакви идеи за допълнителни форуми да ги напишат тук. Пример: Навремето Volk стартира една тема относно рецепти за луканки - в новия портал за целта щя има отделен форум - Офроуд рецепти...

И така чакаме предложения...
    VPetrov.photography

Аз лично, като видях какви полемики се разгоряха за един Тоарег,дето Ви го вкара един "огън"си мисля ,че от тук нататък ,ще участвам само в форумите на Volk -относно рецептите.
    B+

Коментар

Аз във Форестера също мога да кача луканка и да ида на офффф-роуд.

Сетих се мога да взема и бордовата УАЗКА.

Само кажете къде е луканката.

Модераторите ако искат да го изтрият.

Да подкрепим осъвременения форум.
      only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Ако не е нахално да попитам кога ще се проведе миграцията към новия софтуер от както е пуснато съобщението все си викам сутринта ще вляза и форума ще е нов и все няма нищо ново надявам се да е скоро
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Процеса върви с пъна сила. Вече сме мигрирали към новия сървър. Скоро ще видите и новия софтуер. Максимум 5-6 дни...
          VPetrov.photography

Коментар

Имам една препоръка, ако може да се махне ограничението във времето за търсене на нови съобщения, защото сега често ми се случва да видя екрана "опитайте по късно.." като разгледам някоя тема и се върна обратно в новите съобщения.

Коментар

А да и когато се търси нещо, и изкарва много теми ,обаче прочиташ една и не можеш да се върнеш към другите теми а трябва да се стартира ново търсене......поне при мен е така

Коментар

[quote]А да и когато се търси нещо, и изкарва много теми ,обаче прочиташ една и не можеш да се върнеш към другите теми а трябва да се стартира ново търсене......поне при мен е така[/quote
                Да това наиситна е даста неприятно Ако искаш да прочетеш много неща а не само една тема операцията с търсенето я повтаряш многократно и за хората с по бавен нет това е голяма загуба навреме
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a
                  Първоначално публикуван от superMAX
                  А да и когато се търси нещо, и изкарва много теми ,обаче прочиташ една и не можеш да се върнеш към другите теми а трябва да се стартира ново търсене......поне при мен е така
                  Да това наиситна е даста неприятно Ако искаш да прочетеш много неща а не само една тема операцията с търсенето я повтаряш многократно и за хората с по бавен нет това е голяма загуба навреме
                  Ами недейте си губи времето: Отваряйте темите, които ви излизат при търсенето, в нов прозорец и така ще си имате страницата с резултатите, без да повтаряте.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                    Ами недейте си губи времето: Отваряйте темите, които ви излизат при търсенето, в нов прозорец и така ще си имате страницата с резултатите, без да повтаряте.
                    Точно!

Коментар

При мен от днес портала работи много бързо.
                      Или мойте доставчици са променили нещо или.....??? от новия сървър

Коментар

Ей, бях решил че вече няма безплатни обяди, ама братя Петрови май са извън пазарната икономика!
                        Ние си комуникираме за кеф, те се разправят с техническите и разходните въпроси - какво повече - пълно щастие!

Коментар

Промени

Портала в момента се прехвърля към новия софтуер. Моля за още малко търпение.

Известно време ще оставим и стария портал както си е но със забрана за писане.

След като пуснем новия софтуер моля всички които забележат някакви проблеми да пускат съобщение в съответната тема!

Моля ако някой досега е влизал във форумите с директен линк да си го поправи на:

forum.offroad-bulgaria.com - тук е новия портал.

Стария портал остава на адреса си: forum1.offroad-bulgaria.com
                          VPetrov.photography

Коментар

новия форум вече работи за което много благодарим

без да искам намерих една грешка при превода и ако искате мога да я пратя на лс

другото което ме интересува не виждам бутон за преместване в началото на темата
                            няма възможност за такъв или аз не се ориентирам добре
                            LR RR Classic VM2.5

Коментар

всички грешки моля да ми се пращат за поправка, сигурен съм че са много тъй че помагайте...
                              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X