Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потребителските имена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Потребителските имена

Да, форумът наистина стана огромен и е много трудно вече човек да следи всичко в него,
    но от време оно си имаме под раздел в който всеки може да се представи и да си напише личните данни по желание.

http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=33

П.П. Само за протокола, аз се казвам Иван, много рядко име в нашата родина..

Коментар

Никът ми е съчетание от собственото и бащиното ми имена.
      Защо на латиница ....? Не знам. Вероятно по инерция.
      Защо ник, а не действително име? Работата ми е специфична и публичността на личните занимания (каквото е участието във форума) някак си не е приета.
      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        Да, форумът наистина стана огромен и е много трудно вече човек да следи всичко в него,
        но от време оно си имаме под раздел в който всеки може да се представи и да си напише личните данни по желание.

http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=33

П.П. Само за протокола, аз се казвам Иван, много рядко име в нашата родина..
        Е искам да си ги напиша.. "ма не ме пуща"
        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Спасов Преглед на мнение
          Е искам да си ги напиша.. "ма не ме пуща"
          Трябва да си член на групата Пълноправни участници на портала.
          Можеш да заявиш желание за присъединяване от Персонални настройки(горе в ляво) и от там Членство в групи.
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
            Трябва да си член на групата Пълноправни участници на портала.
            Можеш да заявиш желание за присъединяване от Персонални настройки(горе в ляво) и от там Членство в групи.
            Знам.. това съм го направил но.. нямам 5 зелени квадратченца
            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Спасов Преглед на мнение
              Знам.. това съм го направил но.. нямам 5 зелени квадратченца
              Бъркаш +ПЛ с пълноправното участие, което може да бъде и дори само с едно "зелено квадратче".
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Освен ако форума не се регистрира като оператор на лични данни и не почне да събира копия от лични карти не виждам как това че някой е написал някакво име на кирлица може да гарантира каквото и да е.

Ако някой от форума иска да разбере как се казва еди кой си то не вижам какъв е проблема да го направи.

Да не говорим че при 60 000 човека регистрани във форума съгласете се че задължителното писане на име ще е има доста интересен ефект. Иван Иванов 1 Иван Иванов 2 etc.
                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                  ...

А ми я си представи,че и аз се казвам "Жоро Нешев"-какво правим тогава
                  Ами ние сме двама Десиславовци тук още от самото начало. Аз съм Desislav а адаша е Десислав. Това обаче нито на мен ми пречи нито на него нито пък на другите потребители. Виж ако се изписва и фамилия тогава съвпаденията са доста занижени, но и аз немисля че това е най-важното.

пп. Мисля обаче че изписването на името е много пригледно, обаче всеки е в правото си да изписва каквото си поиска.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                    Мисля обаче че изписването на името е много пригледно, обаче всеки е в правото си да изписва каквото си поиска.

Естествено всеки може да си се самонаименова , както си иска. Слава богу никой не иска лична карта на входа..... Мисля си обаче , че хора със заглавия от типа "Зяпача" наистина са си зяпачи /във форума/. Когато обаче си регистриран със собственото си име /та било то и псевдоним или прякор/ , отношението ти към това което пишеш и правиш в рамките на този форум е по-сериозно. Както казах всеки може да си се кръщава както си ще. Моето отношение към "юзъри" с очевидно измислени "никове" ще си остане и занапред мааалко по-резервирано.
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Когато си човек всички ще го разберат, независимо от това дали се представяш с ник или с истинското си име.

Коментар

Това го прехвърли в "кратки цитати, сентенции..."
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Здравейте!
                          И аз няма от какво да се крия но предпочитам ника да ми си остане djcrazy78-на достатъчно места ми има името и телефона.На български не звучи изобщо добре-джлуд78.Така ме знаят повечето ми приятели и така смятам да ми остане ника-djcrazy78
                          Със себе си съм имал повече проблеми,
                          отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                          Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X