Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потребителските имена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Потребителските имена

Еми на мен просто ми е по-удобно с ник. По-кратко и на латиница. Така лесно влизам и от други места - например през телефона си. От никого и зад нищо не се крия - доста хора тук ме познават. Мисля си че и много други хора са така. Недейте да съдите останалите, гледайки само от собствената си гледна точка. Всеки има свойта причина да се регистрира с ник или без. Ако например се случи да се наложи да влезеш във форума от компютър в клуб в чужбина, на който няма кирилица, името пак ще е проблем. Евентуално лесно разрешим, но проблем, с който ще се загуби време. Ето ви и още една причина.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Еми на мен просто ми е по-удобно с ник. По-кратко и на латиница. Така лесно влизам и от други места - например през телефона си. От никого и зад нищо не се крия - доста хора тук ме познават. Мисля си че и много други хора са така. Недейте да съдите останалите, гледайки само от собствената си гледна точка. Всеки има свойта причина да се регистрира с ник или без. Ако например се случи да се наложи да влезеш във форума от компютър в клуб в чужбина, на който няма кирилица, името пак ще е проблем. Евентуално лесно разрешим, но проблем, с който ще се загуби време. Ето ви и още една причина.

Опазил ме господ да съдя модератори за техните решения. Визирах простосмъртните предимно . Модератор не се става току тъй и на повечето от вас имената ги знаеме. И ако се наложи ще ви намерим.....

Нещо се развеселих.

ПП. Вече по сериозно - за латиница не коментирам , а само за никнеймове , особено на хора с кекав рейтинг. А може би трябва да пуснем и една тема - "Кирилицата - изчезващ вид".
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
        Този форум се доказа , поне в моите очи , като единственото място във виртуалното пространство , където не се толерират лигавщини , измами , заблуди , лъготене ........ и прочее неприятни странности на човешкото поведение. Това е достатъчно , за да застанеш с истинското си име и лице зад мненията които изказваш /изписваш/. В този смисъл , не ми пречат хората които са решили да се скрият зад ник. Аз обаче се отнасям към тях малко по-различно от тези които са си изписали собственото заглавие. Мисля , че това показва отношение към членството въф форума. Това не е форум за запознанства от типа "цуни гуни".

Или пък прекалявам???.....
        Имам някои съображения, вдъхновени от реален опит в Нета. Съображения, изискващи анонимност пред всемогъщия Google. На ЛС ако е интересно мога да споделя някои от тях. Подхождам със същата отговорност към ника си и форума, както подхождам към реалния живот. И с удоволствие се запознавам с колегите по мероприятия. Моля да не бъдем заклеймявани с лека ръка. Разбира се, не призовавам към анонимност, всеки си решава сам.
        Прикачени файлове

Коментар

Опазил ме господ да съдя модератори за техните решения. Визирах простосмъртните предимно.
          Че аз да не съм се родил модератор бре? И мен ме развесели.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
            Имам някои съображения, вдъхновени от реален опит в Нета. Съображения, изискващи анонимност пред всемогъщия Google. На ЛС ако е интересно мога да споделя някои от тях. Подхождам със същата отговорност към ника си и форума, както подхождам към реалния живот. И с удоволствие се запознавам с колегите по мероприятия. Моля да не бъдем заклеймявани с лека ръка. Разбира се, не призовавам към анонимност, всеки си решава сам.

Не заклеймявам , само заявявам , че имам малко по-различно отношение. Например , може и да поразмисля дали да споделя своите знания и опит на запитване от човек с ник и нисък рейтинг. И толкова.

А иначе , ако някой /ченге, измамник, хакер/ сериозно се заинтересува от теб , мислиш ли , че ника ще те опази?
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Това си е строго индивидуално. Ако прекалим в тази насока, ще станем свидетели на хора с "фалшиви-истински" имена. Нека все пак не забравяме, че форумЪт е интернет пространство и доверието не може да граничи с 100-те процента.

Не ника е важен, а човека зад него.

Коментар

Не заклеймявам , само заявявам , че имам малко по-различно отношение. Например , може и да поразмисля дали да споделя своите знания и опит на запитване от човек с ник и нисък рейтинг. И толкова.

А иначе , ако някой /ченге, измамник, хакер/ сериозно се заинтересува от теб , мислиш ли , че ника ще те опази?
                Не, нямам от кого да се крия в реалния живот. А който реши да се крие си има начин. Идеята съвсем не е тази.

Коментар

За кирилицата съм съгласен, добре би било всички имена да се изписват с кирилица, но пък остава неудобството при логване от телефон.
                  Що се отнася до ника, там освен правото на избор има и друг фактор. Примерно, ако попитате за Джорджо в Бургас, ще се окаже, че половината град ме познава, при това много, да не кажа повечето от приятелите ми, не знаят фамилията ми, за тях аз съм просто Джорджо...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Спасов Преглед на мнение
                    Това е идея, мисля и аз да си сменя името.. макар че тоя ник си ме кефи
                    Малко тръгнахме в друга посока,от пол към смяна на никЗа отделното поле "пол"си е идея стига тя да се реализира (може и да не е задължително поле за попълване)
                    Това е достатъчно , за да застанеш с истинското си име и лице зад мненията които изказваш /изписваш/. В този смисъл , не ми пречат хората които са решили да се скрият зад ник. Аз обаче се отнасям към тях малко по-различно от тези които са си изписали собственото заглавие. Мисля , че това показва отношение към членството въф форума. Това не е форум за запознанства от типа "цуни гуни".

Или пък прекалявам???.....
                    А ми я си представи,че и аз се казвам "Жоро Нешев"-какво правим тогава
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                      ... А ми я си представи,че и аз се казвам "Жоро Нешев"-какво правим тогава
                      Казусът е лесен, примерно след жребий, единият Жоро ще си остане Георги...
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                        ...А ми я си представи,че и аз се казвам "Жоро Нешев"-какво правим тогава
                        Или по-просто: ставаш Жоро Нешев (MARINHAKER)
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Струва ми се, че ненужно се опитваме да вкараме форума или по-скоро участниците в него в някакъв калъп. Нека все пак не забравяме, че за регистрация в ТОЗИ форум не се изисква изписване на действителното име на участника. Дали и как да се обозначава всеки участник си е въпрос на личен избор. И не ника е определящ за качествата на човека зад него. Ако някой иска да се логне с истинското си име - да го направи. Ако някой иска да запази някаква анонимност - негова воля. Макар, че за участниците със стаж и контакти с останалите членове на форума тази анонимност е много относителна или по-скоро невъзможна. По същия начин стои въпроса и със снимката на участника. Ако желая да създам или поддържам и други (освен контактите във форума) с даден участник липсата на снимка не би ме спряла. Нито пък наличието й ще ме мотивира да общувам с някого.
                          По същия начин въпрос на личен избор е кой, с кого и по какъв начин ще споделя опит и знания. Досега не съм срещнал отказ от някой колега с опит на формално основание - че не ти вижда името. По същия начин постъпвам и аз.
                          Нямам причини да се срамувам от името си, но на този етап не намирам за необходимо да го излагам в интернет пространството (дори и в най-уважавания от мен форум), и без това търсачката ме открива на доста места. А ако на някого му е необходимо - да попита .
                          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                          LZ1YBB

Коментар

Ми да се изкажа и аз. Кво значение има ника. Така си го е избрал човека и тва е. Който иска да е анонимен, той ще си остане такъв. Ето, напр. аз съм TRAJAL, ама не съм анонимен. Щото се познавам лично с много хора от форума. Пък на събора се запознахме с още повече. Мисля, че ако участваш истински в нещо, няма да останеш анонимен за дълго. Ако пък си тук само, за да си чешеш езика, то тогава няма значение кой си всъщност.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

На мен това ми е първият форум в който се регистрирах. Впоследствие има още няколко, но там имам не повече от 20 публикации. Общо-във всички.
                              И понеже когато се регистрирах тук нямаше от какво да се срамувам, и от кого да се крия-записах се с името си, Е, казвам се Николай, но повечето познати ми казват Кольо. Понякога Коле...
                              И все още нямам причини да се крия от някого или да се срамувам от нещо което да съм направил за да се крия зад ника "iuasgdx89tnuc4"
                              Но на когото както му харесва.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нали има публичен профил? Не виждам какво пречи ника да си е ник, в профила има място и за имена и за телефони и така нататък.
                                Нищо против и личните имена като ник.
                                По-интересно е, когато ника е много завързан и човека реши да звънне на някого - " Здрасти, аз съм Hx921PTR@3 от форума"

Относно притесненията на Рабин - не са съвсем безоснователни.
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X