Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потребителските имена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Потребителските имена

Понякога се затруднявам как да се обърна към потребител 6666 или unoma. Мъжко ли е, жена ли?
    Въобще - какво предимство носи някаква абракадабра на латиница? Дали е необходима при общуване на извънбългарско ниво? Има ли такова?
    Нека не ми се обидят wkris, brake, cerebral, tocataaa, unoma, xfact, а ми обяснят мотива си да се представят с такова потребителско име.

А, "ако бях цар" т.е. администратор, бих настоятелно посъветвал всички да сме изписани на КИРИЛИЦА. По възможност със своите имена.

До: Потребителските имена

И аз сам за ако може да си напиша първото име?
    И ако може да се промени на Мариян
    Благодаря предварително

П.П Лек ден и успешна седмица на всички

Коментар

Всеки който пожелае би могъл да си смени потребителското име като ми изпрати ЛС с новото име... това е... Колкото до задължителните имена не е лошо и както виждате аз самият съм си написал името такова каквото е... но много от вас имат редица причини да не желаят това...
      VPetrov.photography

Коментар

Ами моят ник с който съм регистриран тук дойде от пощата ми, така ми е по-лесно, но съм си написал в подписа имената и мисля, че е разумно достатъчното.
        А латиницата е по-удобна, за потребителско име и парола, защото като сте в чужбина и ползвате нает компютър, който няма инсталирана кирилица не можем да си четем форума с неговата пълна функционалност.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Моето потребителско име отдавна се канех да го сменя с реалното си и тази тема ме подсети. Вече е факт .

Коментар

Ми..................и аз помолих за побългаряване
            SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
            0878299791

Коментар

Първоначално публикуван от zloto69 Преглед на мнение
              Ми..................и аз помолих за побългаряване
              Прочети това тук!
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...043#post814043
              (0+)
              Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от kameloot Преглед на мнение
                Това какво общо има,нали ще свърши отпуската
                И за да не е съвсем спам това мнение,да си кажа за ника,че така ми тръгна от Скайп,където всякакви комбинации на името ми (Златко) бяха заети и пишейки варианти обърках А с О и станах Zloto и навсякъде където се регистрирам се пиша така, а пък си харесвам името и даже няколко пъти търсих из опциите да си го сменя,докато видях темата
                SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                0878299791

Коментар

И аз като неможах да се регистрирам като Дарин по различните форуми, просто добавих три n-та и така си ми остана в доста регистрации

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                    Всеки който пожелае би могъл да си смени потребителското име като ми изпрати ЛС с новото име... това е... Колкото до задължителните имена не е лошо и както виждате аз самият съм си написал името такова каквото е... но много от вас имат редица причини да не желаят това...
                    Няма ли възможност в дясно под "местоположение" да се направи и "пол"?
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                      Това е идея, мисля и аз да си сменя името.. макар че тоя ник си ме кефи
                      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                        Абе то с тия чести смени на половете в днешно време пак не е сигурно какво стои зад името и пола.
                        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                        LZ1YBB

Коментар

Да но поне после ще имаш основа за спора, смисъл че ако лъже че е мъж да кажеме а е жена след това можеш да спориш и можеш да му донесеш бан на въпросния протребител. Докато ако не е написано мъж или жена нямаш право да съдиш никой.
                          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Този форум се доказа , поне в моите очи , като единственото място във виртуалното пространство , където не се толерират лигавщини , измами , заблуди , лъготене ........ и прочее неприятни странности на човешкото поведение. Това е достатъчно , за да застанеш с истинското си име и лице зад мненията които изказваш /изписваш/. В този смисъл , не ми пречат хората които са решили да се скрият зад ник. Аз обаче се отнасям към тях малко по-различно от тези които са си изписали собственото заглавие. Мисля , че това показва отношение към членството въф форума. Това не е форум за запознанства от типа "цуни гуни".

Или пък прекалявам???.....
                            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                              Този форум се доказа , поне в моите очи , като единственото място във виртуалното пространство , където не се толерират лигавщини , измами , заблуди , лъготене ........ и прочее неприятни странности на човешкото поведение. Това е достатъчно , за да застанеш с истинското си име и лице зад мненията които изказваш /изписваш/. В този смисъл , не ми пречат хората които са решили да се скрият зад ник. Аз обаче се отнасям към тях малко по-различно от тези които са си изписали собственото заглавие. Мисля , че това показва отношение към членството въф форума. Това не е форум за запознанства от типа "цуни гуни".

Или пък прекалявам???.....
                              Не прекаляваш! Аз заставам на 100% до тебе, от одавна мислех да си сменя ник-а с истинското име... незнаех как, днес сутринта видях тази тема и драснах едно ЛС на г-н Петров.. след около 30 мин видях че вече не съм "ormr" а "Спас Спасов" Аз няма какво да крия зад ник или нещо подобно.. затова мисля че така е по добре. Аз съм в този форум с 100% добри помисли и нямам никакво намерение да лъжа или да продавам свойте боклуци Поздрави.

пП. "ormr" означава "Off Road Motorcycle Racing".. казвам го защото доста хора се чудят какво означава..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X