Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да има ли анкета "Личност на Форума 2008-а" или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Личност на Форума 2008 ?

Аз изобщо не бих се захващал с това.
    Без сума хора форумът просто не би съществувал. Освен това много хора направиха какво ли не, за да се събере цистерна кръв например, да се направи малко по-човешки живота на стотици сираци, да се разкара поне някоя от вонящите язви в природата, без която всички ние не можем да съществуваме, барабар с офроуда си, правят така, че никой да не се чувства сам, даже когато се е закопал в гората и на 20 километра наоколо няма жива душа, постъпките им не позволяват да угасне обществената съвест и глас, въпреки всички старания на държавата, ... Даже само свършената работа не може да се опише, камо ли да се избере един пък и най-светъл човек в цялата история. Дайте да оставим такивато класации за гламурните прослойки от обществото, и да вървим да смачкаме някой калник.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Аз съм "за" да изберем личност на форума за 2008. Като критерийте, по който бих избрала са човекът да е бил активен,да е участвал в различни мероприятия и организирането им, да е помагал във форума, да е харесван е тук.
      Значи, Джорджо, Спарки, Венци, и много други...
      Последно редактирано от Джамбазов; 01-01-09, 13:22.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Личност на Форума 2008, няма да значи, че човека е обявен за цар(имаме си вече Стефан ), бог, нещо повече от другите, а просто според мен малко разведряване и приятна занимавка. Ясно, е че много хора заслужават да получат "приза", ама едва ли някой от тези, който заслужават ще тръгне да се сърди, че не сме избрали именно него.
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

С противоречиви чувства съм към подобен "конкурс".
          От една страна абсолютно подкрепям мнението на Стефан.
          От друга, при подобни конкурси номинациите са по интересни и значими отколкото крайния резултат.

С една дума ако спретнем нещо подобно ще номинирам но няма да гласувам.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Що, бре? И второто място става. Да бъдеш в десятката, зле ли е?
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Стига бе хора, Стефан е прав.Ще стане манджа с грозде, ще има сърдити и недооценени, ще се получат дрязги!
              Ние, баш заслужилите си ги знаем, нужно ли е да ги катерим на стълбичката "по-по-най"?
              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Ковача Преглед на мнение
                Ние, баш заслужилите си се знаем,
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  Цветиии!!!!
                  Абеее.....прощавам ти, нали съм голям и добър
                  Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Ковача Преглед на мнение
                    Стига бе хора, Стефан е прав.Ще стане манджа с грозде, ще има сърдити и недооценени, ще се получат дрязги!
                    Ние, баш заслужилите си ги знаем, нужно ли е да ги катерим на стълбичката "по-по-най"?
                    Ми то ако има „сърдити и недооценени“, значи мястото им въобще не е между номинираните за „личност на форума“.
                    Иначе аз съм „За“ - мисля си, че независимо кой ще спечели, номинираните ще бъдат за пример, а и ще се обърне повече внимание на хубавите неща, които се случват благодарение на този форум.
                    Относно въпроса КАК - може би в определена тема всеки ще може да номинира някой, като естествено се аргументира. Ако има начин това да се направи анонимно, ще е по-добре. После модераторите ще пресеят всички номинации до 10, от които вече чрез анкета се определя победителят

Коментар

Е аз като номинирах личност, точно личност имах в предвид.
                      Ако темата беше "Потребител на форума 2008" сигурно дори нямаше да се обадя.

Коментар

Идеята да се направи тема с номинации и след 10 дена анкета, ми звучи най-добре.
                        Но тъй като тук група "Зевзеци" спрягат и моето име, аз излизам от организацията
                        А иначе моите номинирани са:
                        Яро, Кинекс, Ник Николов, Заарин, Чавдар, Пепи, Жоро Хаджиев, Джорджо, Обер-а, Цвети (Специална номинация за най-млад и Разумен и забавен участник), Петър Близнака, Жоро (iiiopo) и естествено Стефан.
                        Убеден съм, че изпускам някой не по-малко популярни участници, но няма да ми стигне страницата да изброя всички който ме радват във Форума
                        П.С.
                        Ако има мераклия да се самоназначи за "организатор" и да пуска темата като изкопира номинациите от тази
                        Аз бих си направил отвод обаче, че за личност на годината си трябва Личност, а не Чиновник
                        Последно редактирано от alex_markov; 02-01-09, 23:03.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                          А иначе моите номинирани са:
                          Яро, Кинекс, Ник Николов, Заарин, Чавдар, Пепи, Жоро Хаджиев, Джорджо, Обер-а, Цвети (Специална номинация за най-млад и Разумен и забавен участник), Петър Близнака и естествено Стефан.

Аз бих си направил отвод обаче, че за личност на годината си трябва Личност, а не Чиновник
                          Ти излизаш, а другите пробутваш. Не е честно
                          Аз също бия отвод от твоята номинация. И в анкетата съм гласувал с "НЕ". Няма смисъл да повтарям доводите против, на всички писали преди мен, просто ще кажа, че по същите причини намирам такова мероприятие за излишно. Не бих гласувал, а не бих искал и да съм номиниран.
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                            ... И в анкетата съм гласувал с "НЕ" ...

И мен нещо не ме кефят класациите тип "Мъж на годината/столетието" и т.п.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Отвод, канал, или там каквото е... и за мен...
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

"Скромноста краси човека"
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X