Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да има ли анкета "Личност на Форума 2008-а" или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Личност на Форума 2008 ?

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    и естествено Стефан.
    Естествено ами.........то остана баш него да пропуснеш.....
    Съгласен съм първо да го направим личност на форума, само ако обещаете после да го направим Цар.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Отвод, канал, или там каквото е... и за мен...
      мисля че това независи от теб а от хората , и защо не , защо да не се ибере човек дето е ЧОВЕК

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      "Скромноста краси човека"
      оооооооо това отмина, то нахалниците и абициознете са намода днешно време
      Последно редактирано от alex_markov; 02-01-09, 23:38.
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        Съгласен съм първо да го направим личност на форума, само ако обещаете после да го направим Цар.
        За Цар аз се кандидатирах ...Нали ще избирате личност
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          За Цар аз се кандидатирах ...Нали ще избирате личност
          няма проблем , и ти не си лошо момче но такива като теб и мен има доста във форума , идеята е достоен и истински човек , ние само покости провим стебе
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Интересно ми е какво мислят хората, Волк пуска Хиляди Анкети и няма отводи, а тук вече няма пост без отвод.
            А това всъщност е поредното социологическо проучване т.е. какво мислят гласувалите, избраният, няма никаква "печалба" от това, "загубилите" също.

Всъщност резултатите са ми интересни, не за друго, а защото анкетата за Футбола "Уби Всичко Детско в Мен" - не очаквах такъв резултат, виж за Стреса си беше ясно
            Та и сега ми е интересно, първо колко хора ще гласуват и второ какво ще ги накара да изберат някого за свой фаворит (а може да се направи и с множество избори, т.е. за този, онзи и третия)?

Коментар

колега alex_markov , така като гледам маи никои от тук пишештите има някъкъв шанс да стане фаворит , от теб само дето нямам вечетление
              другите все сме се карали по еди или друк начин аиде спорели ще напиша ,

П,П, защо не се направи първо критерии по точки , какви качества основни трябва да е имал дадената личност

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                няма проблем , и ти не си лошо момче но такива като теб и мен има доста във форума , идеята е достоен и истински човек , ние само покости провим стебе
                Точно за това искам да съм ЦарЗа личност не ставам,ама за цар не се иска нищо особенно.Всеки си го има в себеси
                Майтапа на страна.Това ми се струва малко несериозно.Да определиме някай за най.А друг за малко под негоА много хора заслужават,и някакси излиза че са недооценени така.Много са финни нещата,ама не знам.
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                  Точно за това искам да съм ЦарЗа личност не ставам,ама за цар не се иска нищо особенно.Всеки си го има в себеси
                  Майтапа на страна.Това ми се струва малко несериозно.Да определиме някай за най.А друг за малко под негоА много хора заслужават,и някакси излиза че са недооценени така.Много са финни нещата,ама не знам.
                  ясно , но нали точно и тогава ще проличи мъжеството , аз много пъти като спортис да речем, съм стискал раката на първия , въпреки че каквото и да правя за мен съм си неудачниик, първия си е първи , когато правя нещо го правя да съм първи не за участие само , така винаги съм мислел но това не поражда злоба в мен а уважени към по добрия

Коментар

колега alex_markov , така като гледам маи никои от тук пишештите има някъкъв шанс да стане фаворит , от теб само дето нямам вечетление
                    другите все сме се карали по еди или друк начин аиде спорели ще напиша ,

П,П, защо не се направи първо критерии по точки , какви качества основни трябва да е имал дадената личност

Идеята не е да се оценява някой по дадени показатели (параметри), а да се види колко хора (например) си мислят, че личност на форума за миналата година е Стефан, колко си мислят, че Венци (например), Чавдар ..... това и ми беше интересно, ама ще разваля цялата идея с това Плямпане. Както и да е като гледам за сега идеята отива към пропадане, защото няма "Собственик" - нямой който да я Задвижи, а и не се приема с "отворени обятия" от всички.
                    Всъщност сега се сетих за Дивните проблеми с репутацията, което и много ме изуми - у нас в България, ако някой бъде обявен за нещо (каквото и да е), то всички дружно си казват на ум или в "Другарска среда" - "тоя пък, поредната Нагласена работа..." и не обръщат внимание

Както и да е, аз спирам да "раздавам акъл" (основно щото си нямам).

Коментар

аз предлага да направи всички модераторе да се гласува за тях , по азбучен ред и готово , без никакви обяснения заключваш темата само да се слагат отметки да речем за трима , тоест всеки да има право да гласува за трима човека , и срок на гласуването да има

плюс това резултата от анкетата показва да има гласуване , ми така де

Коментар

колеги доста се отклоняваме от темата , то маи наи много аз

аз предлагам да Стефан всеки знае няма нужда да обяснявам има го навсякаде във Форума

За Стефан

Коментар

аз предлага да направи всички модераторе да се гласува за тях , по азбучен ред и готово...
                          ...аз предлагам да Стефан всеки знае няма нужда да обяснявам има го навсякаде във Форума
                          За Стефан
                          Юли, съвсем оплете конците... Стефан не е модератор, а се сещам веднага, за още, поне дузина достойни членове на форума, които не са модератори... Да не говорим, че модераторите не са сред любимците на форума, по презункция...
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

До: Да има ли анкета "Личност на Форума 2008-а" или не?

Що ви трябва бела на главата? Вижте колко хора са гласували по темата. На кому е нужен цар или личност на форума. После пак обикновенните потребители ще се почувстват изолирани, защото не познават старите участници. И как ще гласуват за човек, който не познават лично? Само по зелените? Ми то има ххххх хххх с много зелени, пък са пълни хххххх. Такива виртуални герои, така да се каже.

Мое мнение.
                            Последно редактирано от targa; 03-01-09, 09:32. Причина: Обида към друг участник.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

До: Номинации "Личност на форума - 2008" до 07 Януари 20:00ч

Според мен, ако ще правим подобна анкета, тя трябва да е разделена на категории. И по подфоруми (ендуро, АТВ, коли).
                              Примерно, за най-компетентна техническа помощ, за най-интересен репортаж, за най-атрактивно изпълнение, за най-добра инициатива, за най-сполучлив тунинг и т.н. А кой ще спечели за цялостен принос е ясно

Коментар

До: Номинации "Личност на форума - 2008" до 07 Януари 20:00ч

Първоначално публикуван от Tougi
                                Според мен, ако ще правим подобна анкета, тя трябва да е разделена на категории. И по подфоруми (ендуро, АТВ, коли).
                                Примерно, за най-компетентна техническа помощ, за най-интересен репортаж, за най-атрактивно изпълнение, за най-добра инициатива, за най-сполучлив тунинг и т.н. А кой ще спечели за цялостен принос е ясно
                                Много съм съгласен с Туги, че номинацията трябва да е повече от една и то в различни сфери. Не само разични като раздели на форума (аз например, нямам представа какво се случва в Ендуро и АТВ разделите), но и различни както ги е изредил по-горе...
                                Последно редактирано от Yaro; 03-01-09, 13:14.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X