Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да има ли анкета "Личност на Форума 2008-а" или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Личност на Форума 2008 ?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Моята номинация за ЛИЧНОСТ е: Алекс Марков.
    По-добронамерен и в същото време активен участник, според мен няма.

п.с.
    Докато пиете няма да пишете щото всичко виждам.
    Освен всички горепосочени плюсове, мога да добавя, че не е некое менте а е - МАРКОВ !
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

п.с.
      Алооо .... аз не пием ... (кога нЕма)
      Ама недей да дърпаш лъва за опашката ....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Виждам, че не сте ме разбрали
        Личността на годината, не е едноличен и единствен представител на форума, а по скоро най-разпознатият и уважаван участник, изборът му по никакъв начин не намалява или засенчва усилията на всички останали към развитието на това Общество!

За Стефан и аз мислих анправо да пусна анкетата Искате ли Стефан за Цар:
        1.Да
        2.Да
        3.Нали вече казах Дааааааа

Ама реших, че може да стане и по-интересно!
        ДААААААААААААААААААААААААААААААААА

Коментар

Моята номинация за ЛИЧНОСТ е: Алекс Марков.
          По-добронамерен и в същото време активен участник, според мен няма.

п.с.
          Алекс! Алекс!

П.П. Ако мислиш, че след като пием виждаме нещо...

А за много години!
          Ние не сме неутрални!

Коментар

без да прочета нито едно мнение гласувах ДА , твърдо съм за тъкъв начин на оцека и това ще бъде наи истинския от нас , самоче без такива като мен аз имам поне 5 имена които никога според мен не са имали абицията да се доказват и винаги са били обективни , според мен трябва да се избере човек които е истински мъж или жена , които винаги е бил боец независимо от последствията , а не хора дето се крият зад морала и ползат клишета , с две думи хора обединители

с уважение , честита 2009 г,
            Последно редактирано от Юли; 01-01-09, 06:04.
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Форумъ е изграден от личности. Не е справедливо да изберем един, за по-заслужил от останалите... През изминалата година, личностите във форума извършиха много добри дела. Като започнем от кръводаряване, минем през благотворителните акции и стигнем до различните еко и обществени акции. Набеждавайки някого за "личност на форума", ще пропуснем да отдадем заслуженото на стотиците останали.
              но това са все неща за извън форума нека благородно е , но нека видим кои е бил наи във къщи , кои е допринесал за миролюбието у дома , аз така го въсприемам , може да несъм разбрал , може би това ще бъде и равносметка и на истеклата година ,
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

За сега Кантариме между Да и Не, но няма нито едно предложение КАК да стане, ще изчакаме още малко - ден - два на трезво да съберем повече мнения, че тук ме взехте за мезе

Коментар

Само Цар ли ще се избира? Някакви подкатегории или подгласници?

Коментар

Стига де!
                    Ще има обидени, недооценени, пренебрегнати, излъгани надежди... Това е повод за отрицателни емоции.

Аз мисля, че има доста хора със сериозни заслуги към форума и да избереш един е пренебрегване на останалите. Освен това по-горе се спомена - форумът се прави от участниците... от всички участници.

Считам, че може, ако толкова се налага, да си изберем личност на България за 2008 от Офроуд-България, не само измежду съфорумците. После може и да го наградим с почетен плакет и почивка в Костинброд за двама
                    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                      Стига де!
                      Ще има обидени, недооценени, пренебрегнати, излъгани надежди... Това е повод за отрицателни емоции.
                      Защо ще има обидени? Гласуването ще е от всички нас /надявам се/. Като има избор за мъж на годината по някой телевизий, аз обиден ли да се чувствам, че несъм поканен или недай Боже спечелил приза. Това са титли които неприлягат на всеки. Какво има да се сърдим. Все пак е свободен избор на колегите.
                      Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Форумъ е изграден от личности. Не е справедливо да изберем един, за по-заслужил от останалите... През изминалата година, личностите във форума извършиха много добри дела. Като започнем от кръводаряване, минем през благотворителните акции и стигнем до различните еко и обществени акции. Набеждавайки някого за "личност на форума", ще пропуснем да отдадем заслуженото на стотиците останали.
                        Напълно съм съгласен!!!
                        Малско спамче
                        Ама ако толкова държите за номинации ето няколко човека:
                        Тихомир- че отвори бар, да си пиеме заедно
                        И другите в бара- за това че има с кой да си кажаш едно наздраве
                        А най вече номинирам nyvatest-просто искам да съм Цар

ПП.Струва ми се че е малко безмислено.Доста хора дават много от себеси, та форумът да е това което е.И на много ще им стане тъпо,че сме избрали някой за по-достоен от него!
                        Последно редактирано от nyvatest; 01-01-09, 11:59. Причина: малко цветове да добавя :)
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Предложението за Алекс Марков е добро. Лично аз бих гласувал за него.
                          Предлагам да се направят няколко кръга с постепенно намаляване на броят заслужили. Накрая да остане един. Подаръците ще ги мислиме.
                          Опита можеме да взаимстваме от какви ли не ТВ предавания напоследък.
                          LZ1VMH

Коментар

Предлагам с първият такъв приз да отличим Венци и Пламен Петрови...все пак без тях нямаше да има форум...
                            MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                              Предлагам с първият такъв приз да отличим Венци и Пламен Петрови...все пак без тях нямаше да има форум...
                              Мисля, че твоя избор е най правилен!
                              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Аз съм "за" да изберем личност на форума за 2008. Като критерийте, по който бих избрала са човекът да е бил активен,да е участвал в различни мероприятия и организирането им, да е помагал във форума, да е харесван е тук.
                                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X