Днес имаше прекъсване в достъпа до портала което е изцяло по наша вина. Съжалявам за причиненото неудобство.
Ако не е причинило някакви сериозни щети по системата не е страшно, ще го преживеем без да се оплакваме.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Интересува ме снимките които качвам във форума,има ли някакъв начин да се намалят като размер или това трябва да стане с някаква програма преди още да ги кача във ФТП-то.
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
аз почти нищо немога да направя , даже като напиша нещо ми излиза много късно , профила не си го виждам , нече разбирам много , някои можели да ми провери нещата дали ми вървят както трябва
незная с какво мога да бъда полезна , защото несъм много технически трамотна , но ще се саветвам с мъжъми тои знае повече , но ми се иска да остана тук
всичко е добре , но възможно ли е като напиш нещо сутринта, по някоя тема да ми излезе написаното поне до вечерта ,
имам ли право на лична поща , не разбрах
Лична поща ще имаш след определено време, когато минеш един определен лимит от публикувани коментари по темите.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар