Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

"Профилът ви е обновен", а както се вижда нямам аватар.Пробвах всички видове формати който досега съм ползвал-няма ефект.Същия файл работи в http://www.atv-bg.net сега съм логнат от друго РС и пак не става?
    IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Проблема остава нерешен?Вече и други участници ми излизат без аватар-дидкатас,никулен......проблема не е във файла,пробвах много други.Моля за решение на проблема
      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

В пощата ми пише, че имам лично, а във форума нямам Къде е истината Всъщност дали съм имал лично, което по някакъв начин е изчезнало, или нещо ми е пратен грешен меил

П.С. Ако някой ми е пратил лично снощи към 23, да прати пак !
        RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от outback
          Проблема остава нерешен?Вече и други участници ми излизат без аватар-дидкатас,никулен......проблема не е във файла,пробвах много други.Моля за решение на проблема

и аз имам подобен проблем
          дори и собственият не си виждам
          преди също е ставало така
          ще се оправи

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
            В пощата ми пише, че имам лично, а във форума нямам Къде е истината Всъщност дали съм имал лично, което по някакъв начин е изчезнало, или нещо ми е пратен грешен меил

П.С. Ако някой ми е пратил лично снощи към 23, да прати пак !

И при мен се случи същото нещо незнам на какво се дължи това ???
            Ако някой знае моля кажете !
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

за съобщенията .......
              при мен е така - имам АБВ АйСиКю
              съобщенията за ЛС първо минават през пощата и след това ме оведомява на КЮ-то
              понякога закъсняват
              в смисъл - във форума ти пращат ЛС в 12:00.....
              ти в13:05 получаваш изведтие
              а от 12:00 до 13:05 си го прочел ЛС-то
              и като видиш известие - отваряш и няма ново ЛС......

Коментар

При мен случея не е такъв! За всички стари съобщения съм си получим маил! Но сега имам меил, а нямам лично ! А пък и меила е от снощи към 23, следователно не би трябвало това лично да закъснее с 17ч. !
                RB Patrol Team

Коментар

Не обръщайте внимание на тези съобщения, проблемът е вече поправен!
                  VPetrov.photography

Коментар

Венци,как стои въпроса с часовника?Нещо не отразява правилно ....Направо се депресирам ,като чета как колеги пишат по малките часовев теми ,които сутрин като се събудя, вече са заключени, поради нерегламентиран тон на изказванията..
                    B+

Коментар

Днес 09:28 форумите бяха "ъпдейтнати" до по-нова версия. Като страничен ефект всички "кукита" с информация за непрочетени теми са изтрити за което съжалявам но е неизбежно...
                      VPetrov.photography

Коментар

Точно се чудех що така ме кикнаха
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А бе кой се заяжда със сайта? От снощи нищо не работи. Дайте му айпито, знам едни мингянци дето за шише мастика ще го направят ахтунг отсекъде. Аз лично няма да го пусна само с ахтунг ...

Коментар

Снощи ми разправяше че не можело да пускам съобщения толкова бързо едно след друго и да опитам по късно. А аз не бях пускал изобщо.
                            И какво става с тоя часовник, по марсианско време ли сме вече. В момента е 10:30 а той показва 7:30
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Той проблема се оправи, но аз да кажа, за да се предотврати повтарянето Значи снощи форума "вървеше" много...... абе почти не вървеше Днес сутринта пускам и всичко наред Аз само да кажа Но наистина вървеше толкова бавно че направо можеше да идеш да покараш и като се върнеш да четеш
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Имаше такова нещо, отваряше страниците след две-три рефрешвания. Сега е наред.
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X