Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

проблем с отговорите вчера

Вчера, точно след като се зареди новия вид на форума, във всяка тема в която опитах да напиша отговор се появяваше надпис "има право да пише само модератора" или нещо подобно, забравих точния текст. До вечерта проблемът явно беше отстранен. Не че е нещо съществено, само за инфо на админите.
    А днес пък ми направи впечетление, че в основните форуми има десетина отделни форума на тема лов, оръжие и т.н. вкл. и купувам продавам само за оръжие. Това не е критика, просто ми е малко странно и не разбрах такава ли е идеята или е станала някаква грешка с подфорумите?
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

...

Като отворя някаква тема с анкета и изписва, че вече съм гласувала в тази анкета.. ама аз не съм
      sigpic

Коментар

Напълно е възможно. За съжаление при преминаването между различни форуми конвертирането на базата данни не е винаги 100%. Съжалявам за старите анкети май ще се наложи да се отворят нови...
        VPetrov.photography

Коментар

Преди 2 дена написах отговор в една тема, направил съм 2 редакции непосредствено след пускането на отговора, днес реших да направя още една редакция, но вече нямах бутона за редакции. Това някакъв бъг ли е или просто в следващите дни не може да се редактират отговори или има лимит на брой редакции ???
          LZ1RED

Коментар

Да, това е една от екстрите на новите форуми. Идеята е да се правят поправки и промени в текста непосредствено след неговата публикация. След определено време текстовете се закриват за редакция за да не може да се променя смисъла на нещо написано със стара дата. Пък и ако е толкова важно спокойно може да се цитира и напише като нов отговор. Така се гарантира достоверността на диалозите...
            VPetrov.photography

Коментар

изпращам лични съобщения , но не мога да изпращам одговор на ЛС!Помощ
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

Единствена причина може да е пълната ти кутия - провери.

Днес може да има спирания за малко на достъпа до FTP-то. Подготвяме неговата миграция към нов по-мощен сървър и повече пространство че 500-ГБ вече почти ги свършихме...
                VPetrov.photography

Коментар

Поради ъпгрейт на сървер FTP то ще е достъпно само за четене за известен период от време.

Коментар

имам проблем, само днес го забелязвам, но е целия ден, много бавно ми зарежда страницата на форума, а ако има повече мнения направо полудявам от чакане( аватарите се зареждат след 5 мин). Не мисля че имам проблем с отварянето на други страници-пробвах. Някой друг забелязва ли подобен проблем или е само при мен?
                    LZ1PER

Коментар

Значи проблема е следния:

При влизането ми във форума си въвеждам името и паролата и натискам отметкат "Помни ме".
                      Влизам неколко пъти така запомнен и дойде един момент и не ме помни.
                      И хубаво въвеждам си данните(това не ме притеснява) обаче като влезна ми показва четени теми или дори теми където моето мнение е последно като нови.

ЗАщо прави така?
                      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

СЛед като сте сигурен че сте прочели всичко можете да натиснете на основния екран бутона маркирай като прочетени всички.

А изкарването на вече прочетени теми е нормално ако са преместени в друг форум от модератора. Тъй като сега се пренареждат много от старите теми това е нормално да се случва. Само днес са преместени 100+ теми и подредени по съответните им нови форуми...

А запомнянето е нормално да изчезва след известно време - така са настройките на форума от гледна точка сигурност. Може и иначе да е но няма да е достатъчно сигурно...
                        VPetrov.photography

Коментар

Мерси за отговора.

А иначе за изчезването- Не ми представялва трудност да си го въвеждам от време на време
                          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Как да си сложа аватар, в настройките на профила няма такава опция.
                            ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Защо не мога да си кача аватар.В настройки на профила няма такава опция.
                              ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

настройки >> редактиране аватар
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X