Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала

Тъкмо и аз се чудех и щях да алармирам. Но поне снимката е интересна
    RB Patrol Team

Коментар

Сега ще видим защо...
      VPetrov.photography

Коментар

Аз искам да попитам защо бутона "редактиране" изчезва след време? На стария форум беше супер готино, че можеше да редактираш мнението си по всяко време!!!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
          Аз искам да попитам защо бутона "редактиране" изчезва след време? На стария форум беше супер готино, че можеше да редактираш мнението си по всяко време!!!
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8&postcount=80

Май беше: до 10 минути редактираш без това да личи, до час - отдолу се появява забележка "Последно .... "

Софтуерчето те принуждава да мислиш повече и да внимаваш като пишеш
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
            Незная защо ,но от два дни при мен темата Най добрият 4х4 винаги е актуална като според написаното последно мнение е добавил giorgio в 20:15 на 23.02.2007г.Ако се отвори темата обаче,се вижда ,че в темата е писано последно от giorgio на 21-02-07, в 22:19
            В същото време тази тема е винаги актуална при мен - и в новите теми и в темите от днешния ден.
            Така се получава защото темата излиза като актуална и само поради факта че някой е гласувал в анкетата... Това е въпрос на настройки на форума. Моля ако смятате че така е неудобно казвайте ще го поправим... Има две възможности: При гласуване в анкетата това да се счита за все е едно ново мнение или да не се отразява като мнение т.е. темата не влиза в списъка на актуалните?
            VPetrov.photography

Коментар

Има някакъв бъг във форума. Тази тема няколко пъти ми се появява в списъка с теми в които има нови мнения, като я прегледам, последното мнение все си е на Disem и е от 04-03-07, 09:53, а в същото време в списъка с новите теми, последното мнение пак е на Disem но е от 07-03-07 (днес) 21:37.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Има някакъв бъг във форума. Тази тема няколко пъти ми се появява в списъка с теми в които има нови мнения, като я прегледам, последното мнение все си е на Disem и е от 04-03-07, 09:53, а в същото време в списъка с новите теми, последното мнение пак е на Disem но е от 07-03-07 (днес) 21:37.

Няма бъг, а отговорът на въпроса ти е в съобщението на Венци, точно над твоето питане.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

ще може ли скоро да се чете систематизираната инф-я, че ако си задам въпросите ще ме погнат за търсачката и т.н и т.н.
                  Прикачени файлове

Коментар

Тя търсачката и сега си работи А иначе в момента правим нещо по въпроса със систематизираната информация но ще отнеме малко време...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Тя търсачката и сега си работи А иначе в момента правим нещо по въпроса със систематизираната информация но ще отнеме малко време...
                      ОК. шЪ чакам

Коментар

Само при мен ли се прецакаха нещата до преди малко или и други не можеха да се свържат?
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Само при мен ли се прецакаха нещата до преди малко или и други не можеха да се свържат?
                          Явно при всички !
                          LZ1HKW
                          Реглаж на преден и заден мост
                          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

И при мене и при мене...
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

и при мен нямаше

Коментар

нова съм тук , писах но неми излизат нещата , имали саита чат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X