Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ...

Тук не ми излизат снимките : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=2482&page=10 , само в "нашия телевизор" ли е проблема???
    sigpic

Коментар

• Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
      Тук не ми излизат снимките : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=2482&page=10 , само в "нашия телевизор" ли е проблема???
      Най-вероятно. При мен всичко си излиза.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Бе що за гейщина? Намерих функция "нови теми". Добре, ама в нея винаги има 498 непрочетени от мене съобщения, все едно колко десетки от тях съм отворил. Това е просто неизползваемо.

Коментар

Нещо си в грешка Стефане. Нови теми са си нови теми. Т.е. теми в които има непрочетено мнение Това че си отварял едан тема някога не значи че си прочел и всички нови мнения в нея. А за целта пък като отвориш темата натисни бутон Покажи първата непрочетена публикация

Ако въпреки това ти показва темата като непрочетена значи просто браузера ти не е настроен както трябва или си забранил "кукитата"...
          VPetrov.photography

Коментар

Нищо не съм забранявал. Като тръгна да си ходя, тая кретения и всеки път досажда с тъпотии тип Сигурен ли съм че искам да изляза, и че глупостите били изтрити. Не понасям програмите които вместо да работят ме занимават със себе си.
            Темите - теми. Винаги има 498 непрочетени мнения от всякакви теми. По моему програма, която настоява именно на такова число освен досадна и тъпа е и луда. Това дори не е степен на двойката. Отварям - затварям бързо 20, в това време се били явили нови 4, обаче пак имало 498.

Коментар

Аха сетих се, ти беше с някакъв странен браузер от който нищо не разбирам, явно при него кукитата трябва изрично да се разрешат... Само че не знам как. Най-добре си сложи един FireFox и всичките ти проблеми ще бъдат решени бързо...
              VPetrov.photography

Коментар

Разрешени са бе. Даже като изляза, сайта гордо ми съобщава че са изтрити.
                Браузерът си е нормална Опера. Сеа, не знам кво ти е отношението към шведския секс, ама шведските браузери май минават за нормално цивилни.

Коментар

Ами ако има някой който разбира от Опера да помага. С всички Модзили, Файерфоксове и Експлорери работи нормално...
                  VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                    Ами ако има някой който разбира от Опера да помага. ...
                    Ами аз проблем не виждам. В момента съм се логнал с Опера 9.02 и всичко си ми е нормално. Проблеми НЕ констатирам.
                    Изобщо не съм правил някакви специфични настройки на браузъра, защото го използвам най-вече за тестови цели.

За всеки случай може да се направи следното (говоря по версия 9.02):

От менюто избираш Tools -> Advanced -> Cookies -> Server manager

Ако offroad-bulgaria.com го има в списъка: избери Edit -> Cookies и виж дали е селектирана опция Accept cookies. Ако не е - селектирай.

Ако форумът го няма в списъка: Add и в General въведи offroad-bulgaria.com
                    В Cookies избери Accept cookies
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз с този проблем бързо се справих
                      Ето как: влизате в www.offroad-bulgaria.com /началната страница, не форума/ и от там натискате бутона "Актуално", и всички теми излизат като във стария форум
                      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Сто години да живейш, батка! Щом фанеш келнерката - веднага и казвай кви бири искаш.
                        През стария вход работи като хората. Чини ми се че засадата изобщо не е в моя телевизор.

Коментар

Радвам се че съм бил полезен
                          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Незная защо ,но от два дни при мен темата Най добрият 4х4 винаги е актуална като според написаното последно мнение е добавил giorgio в 20:15 на 23.02.2007г.Ако се отвори темата обаче,се вижда ,че в темата е писано последно от giorgio на 21-02-07, в 22:19
                            В същото време тази тема е винаги актуална при мен - и в новите теми и в темите от днешния ден.
                            B+

Коментар

И при мен е така
                              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                                И при мен е така
                                +1

Само дето часът е 23:18
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X