Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не става.Като отворя настройките никъде не намирам опции за аватар.
    ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Когато отидеш в Настройки в лявата част има меню в него има бутон редактиране аватар.

Коментар

Помощ!Не мога да се свържа с ФТП-то.Дава ми грешна парола.Значи парота я копирам даже директно от ЛС което ми испрати администратора и пак не става.Помогнете.
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
          Помощ!Не мога да се свържа с ФТП-то.Дава ми грешна парола.Значи парота я копирам даже директно от ЛС което ми испрати администратора и пак не става.Помогнете.
          Прави ми впечатление че паролата която ми е изпратена е 9 символа а програмата исписва само 7.Използвам FileZilla-версия 2.2.23.Да не би да трябва някаква по-нова версия?
          NISSAN FOREVER

Коментар

Пробвайте пак, ще погледна какво става и ще го оправим...
            VPetrov.photography

Коментар

Пробвах многократно,но.....програмата поема само 7 символа от паролата а тя е с 9.На практика паролата не е пълна и естествено не се разпознава.
              NISSAN FOREVER

Коментар

аз пък не можах да се свържа ftp-то flezilatа ми е свалена от домейна

Коментар

мойта парола е от 8 знака а в полето се виждат 7 последния просто не го виждаш тоест първия, защото се е изместил в ляво
                  LZ1PER

Коментар

Опаааа... при мен се получи в ФТП-то съм.Явно проблема е бил временен.Успех на всички.
                    NISSAN FOREVER

Коментар

• Аз имам един такъв въпрос/предложение, за който предварително се извинявам, ако не е смислен.
                      Откакто работи новия вид на портала, има много предимства в систематизирането на информацията и търсенето на тема от дадена конкретна област (марка 4х4, техники и т.н). Аз лично, обаче откривам едно неудобство за тези които посещават форума ежедневно. Във всеки от основните форуми (4х4, ендуро, лебедки..., купувам продавам и т.н) ежедневно има 2-3 до към 10 нови поста. Повечето от редовните участници се интересуват от всички теми, независимо от това дали са за тяхната марка конкретно или за друга. При сегашната с-ма за да прегледа човек всички нови съобщения трябва да отваря всички подфоруми подред и да следи всеки от тях за съобщения от "днес". Преди когато всички съобщения от основните форуми се отваряха в една папка, прегледа ставаше за секунди, а сега отнема минути. Разбира се въпросът е до баланс на броя съобщения, ако те бяха стотици ежедневно, общото им преглеждане щеше да е несравнимо по трудно и бавно от това ако са разделени в отделни дискусии по марки и т.н. Случая с този форум и при сегашната активност, обаче явно не е такъв. За да се запази предимството от систематизирането на информацията и в същото рвеме да се отстрани гореописанотоо неудобство имам следното предложение. Всяка нова тема или съобщение, независимо в кой подфорум са пуснати да излизат в списъка със съобщения в основния форум за определен кратък период (напр. 48 часа) и след това автоматично да остават само в съответния подфорум. Не знам дали стана ясно от аматьорското ми описание. За пример. Един човек пуска нова тема в "дискусии по марки" за нисан, друг за тойота, трети отговаря на стара тема за уаз. Всички тези съобщения излизат като нови в основния форум "автомобили 4х4" а след 1-2 дни остават да се виждат само в съответните систематизирани подфоруми. Аналогично за "тунинги, гуми и екипировка.." и т.н.
                      Още веднъж се извинявам за загубеното време, ако подобно нещо е невъзможно да ес реализира.
                      Technical Rescue Direct - life lies in courage
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

• Най-горе в лентата със задачки има един бутон "нови теми" Ти за това говориш май?
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• Имам предложение:
                          Възможно ли е темите с описание на различните държави ( които са много интересни) да се съберат в един подфорум с определено име, защото така ми се струват много "разхвърляни " в " Пътешествия, маршрути, тракове и точки с описания ?
                          LZ1PER

Коментар

• Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                            Аз имам един такъв въпрос/предложение, за който предварително се извинявам, ако не е смислен.
                            Откакто работи новия вид на портала, има много предимства в систематизирането на информацията и търсенето на тема от дадена конкретна област (марка 4х4, техники и т.н). Аз лично, обаче откривам едно неудобство за тези които посещават форума ежедневно. Във всеки от основните форуми (4х4, ендуро, лебедки..., купувам продавам и т.н) ежедневно има 2-3 до към 10 нови поста. Повечето от редовните участници се интересуват от всички теми, независимо от това дали са за тяхната марка конкретно или за друга. При сегашната с-ма за да прегледа човек всички нови съобщения трябва да отваря всички подфоруми подред и да следи всеки от тях за съобщения от "днес". Преди когато всички съобщения от основните форуми се отваряха в една папка, прегледа ставаше за секунди, а сега отнема минути. Разбира се въпросът е до баланс на броя съобщения, ако те бяха стотици ежедневно, общото им преглеждане щеше да е несравнимо по трудно и бавно от това ако са разделени в отделни дискусии по марки и т.н. Случая с този форум и при сегашната активност, обаче явно не е такъв. За да се запази предимството от систематизирането на информацията и в същото рвеме да се отстрани гореописанотоо неудобство имам следното предложение. Всяка нова тема или съобщение, независимо в кой подфорум са пуснати да излизат в списъка със съобщения в основния форум за определен кратък период (напр. 48 часа) и след това автоматично да остават само в съответния подфорум. Не знам дали стана ясно от аматьорското ми описание. За пример. Един човек пуска нова тема в "дискусии по марки" за нисан, друг за тойота, трети отговаря на стара тема за уаз. Всички тези съобщения излизат като нови в основния форум "автомобили 4х4" а след 1-2 дни остават да се виждат само в съответните систематизирани подфоруми. Аналогично за "тунинги, гуми и екипировка.." и т.н.
                            Още веднъж се извинявам за загубеното време, ако подобно нещо е невъзможно да ес реализира.

Да, колегата по-горе ви е отговорил точно. Натискате бутона "Нови теми" и виждате всичко което не сте чели до момента... А като влезете в конкретна тема пък натиснете бутона за отиване на последното непрочетено мнение...
                            VPetrov.photography

Коментар

• Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
                              Имам предложение:
                              Възможно ли е темите с описание на различните държави ( които са много интересни) да се съберат в един подфорум с определено име, защото така ми се струват много "разхвърляни " в " Пътешествия, маршрути, тракове и точки с описания ?

ОК, ще го направим!
                              VPetrov.photography

Коментар

• еее, толкова писане, а вие отдавна сте го измислили...., ама така е като не се ровя по други форуми и не съм свикнал с хитринките. Благодаря все пак.
                                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X