Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В момента подготвяме системата за преминаване към новия софтуер за портала и е нормално да има подобни проблеми. Скоро (до Нова година) се надявам всичко да приключи и да е наред.

Но моля всички които забележат нещо да го постват тук за да имаме обратна връзка...
    VPetrov.photography

Коментар

съвсем скоро имаше такова нещо:

Коментар

При мен днес се появи проблем с работата в форума.Значи когато и да вляза постоянно дава че няма нови мнения-т.е.-не са осветени новите мнения както и не мигат темите които са популярни.Кажете при мен ли е проблема и какво става?

Коментар

Във всеки случай е нещо свързано с браузера. При нас няма проблем. Както и да е много скоро ще работи новия софтуер на портала...
          VPetrov.photography

Коментар

И при мен се случва и не еднократно.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Оправи се проблема и вече е всичко наред Какво беше станало не знам-ама сега всичко си е ОК

Коментар

въпрос

Искам да попитам, много ли е сложен въпроса със качване на снимки, и има ли проблем и ниакакви особенности ако се намирам извън България! Предварително благодаря!!!

Коментар

Не е сложен никак, просто малко умения за работа с FTP. В новия портал ще има възможност и за директно закачане на картинка в темата.

Нашия портал се вижда еднакво добре и от България и от чужбина даже понякога от чужбина по-добре...
                  VPetrov.photography

Коментар

Гледам ,че сме вторник 16януари ,а вече има мнения от сряда 17 ,а дотогава има доста време
                    B+

Коментар

като пиша не излизат главните букви.в смисъл-пиша главни-а те излизат малки.защо така?

Коментар

Здравейте,новия вид на форума е супер.Повечето "западни" форуми който чета са такива и са доста лесни за употреба.
                        Конкретния проблем е, че не мога да си кача аватара.Дава ми съобщение failed а го виждам на екрана.Зясега е това,казахте да се обаждаме.....
                        IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от outback Преглед на мнение
                          Здравейте,новия вид на форума е супер.Повечето "западни" форуми който чета са такива и са доста лесни за употреба.
                          Конкретния проблем е, че не мога да си кача аватара.Дава ми съобщение failed а го виждам на екрана.Зясега е това,казахте да се обаждаме.....
                          Има конкретни изисквания за аватара и те са да е с размери 100х100 пиксела и мисля до 64 КБ. и ако са нарушени изискванията затуй прави тоз проблем сигурно...
                          На мен въпроса ми е от къде да си сложа аватар, защото не видях никъде в личния КП. да има настройки за аватар...
                          За картинка в профила - да, но за аватар както вашия г-н Венци Петров няма никъде..
                          Разрешени ли са изобщо аватарите за потребителите или не ? И ако са от къде се настройват ?
                          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                          [/FONT]________________________________________
                          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

Преглед на публикациите
                            Много е готин новият форум, благодаря на администраторите !!!
                            Имам една препоръка ако може:
                            Направи ми впечатление, че пощата за ЛС събира по-малко от преди. Ако може да се увеличи?
                            LZ1HKW
                            Реглаж на преден и заден мост
                            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Има ли възможност размерите на аватарите да се увеличат малко примерно 100х100 пиксела поне ? И може би малко големината на самите файлове, защото много потребители бяха изработили или подготвили аватари с размери 120х120 дори, а сегашните изисквания водят до неудобството за преработка на аватарите !?
                              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                              [/FONT]________________________________________
                              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Има ли начин да се просвирват клипове директно?

Получава се в този вид:

Доста по-удобно е за разглеждане...
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X