Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...659#post949659

но май има проблем с БТК връзката
    като пингвам портала с по голям пакет ми дава тайм аут .......
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Най - вероятно е точно така
      особенно ако е по дълъг поста

Коментар

Къде пише за какво е глобата?
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=133
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Съобщенията от модератора до мене не се отварят в отделен прозорец, както се съобщава от предходните 2 прозореца.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Само уведомлението се показва в нов прозорец и то ако нямате някакъв блокер.

Коментар

Помагаите,от няколко дни четенето на форума е почти невъзможно.С мозилата съм,последната версия,XP SP2.И преди да се ъпдеитне мозилата беше същото.Отне ми час и половина да напиша това мнение.Всички други форуми,които следя работят безупречно,скаипа върви,а този форум зарежда 1 страница за 15 мин.Ако има снимки забрави-бях го оставил 3 часа и не пожела да покаже снимките.С IE е същото.
              Проблема в моя телевизор ли е?
              Помогнете,искам си любимия форум!
              Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
                Помагаите,от няколко дни четенето на форума е почти невъзможно.С мозилата съм,последната версия,XP SP2.И преди да се ъпдеитне мозилата беше същото.Отне ми час и половина да напиша това мнение.Всички други форуми,които следя работят безупречно,скаипа върви,а този форум зарежда 1 страница за 15 мин.Ако има снимки забрави-бях го оставил 3 часа и не пожела да покаже снимките.С IE е същото.
                Проблема в моя телевизор ли е?
                Помогнете,искам си любимия форум!
                При тебе ще да е, тук работи.

Коментар

Някъде по-нагоре бях помолил от името на Пловдивската група, ако има възможност, да се дадът права на Стоян_Дефендъра да модерира групата, че мешавицата там е пълна. В три-четири теми е шопска салата. Наистина ли е невъзможно?
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Не може да се модерира група в този вид в който е. Беше предложено, да получите собствен под-форум с пълни права за модерация на който изберете и прочие... Нищо до момента няма решено от вашата група... Кажете и го правим... Има вече десетки такива форуми, някои публични, други затворени...
                    VPetrov.photography

Коментар

Ми..казваме. Нека да е публичен. Ние нямаме нищо тайно.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Добре, правим всичко, само моля във вашата група сега просто да си гласувате модератор... Необходимо ми е да знам че повечето от вас одобряват този човек... Също така ми трябва точно име на вашият форум... както бихте искали да се казва...
                        VPetrov.photography

Коментар

Пак ще мислим името и ще пиша.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Венци, когато ти бях писал ЛС го обмисляхме това с клубен подфорум, но бях останал с впечатление, че не може да имаме модератор, ако форума е видим за всички(публичен), защото ние нямаме нищо тайно. Но щом може сериозно ще го обмислим И името, и МОДЕРАТОРА
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Много ясно че може, този форум е като всички други... Това дали ще е видим или не си зависи от клубната ви политика... не от мен... А това кой и дали въобще ще има Модератор също зависи от вашето решение... Но ако няма Модератор, няма и кой да го подрежда...
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                                Моля пишете тук всякакви забележки, критики или намерени от вас каквито и да са проблеми в работата на портала. След отстраняването им вашите съобщения ще бъдат изтрити.
                                Името ми е Георги Иванчев,от Пазарджик-регистриах се като Djado Joro.Желаех да взема участие в някой дискусий, но все още нямам достъп -кодът НТМL изключен. Въобще какъв е разрешеният достъп на "новобранците".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X