Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Скръндзи.

Мнението се одобрява ръчно. Ще се появи. За новите потребители е така. Пише го в условията на Форума. Като понатрупаш стаж ще става по-бързо. Всички сме били така. Не е лично.
    Мерси много за отговора, освен да започвам да пиша

Коментар

Админи, забелязах нещо любопитно :
      Преди малко пуснах една публикация и излязох от форума. След няколко минути пак влязох и видях, че времето на публикацията е с 1 час напред. Когато се логнах, обаче, ми показа истинското време. Поиграх си малко и установих, че времената на публикациите (поне за днес и вчера) на всички участници са нормални ако си логнат и с 1 час напред (т.е. по лятно време) ако си гост.
      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Имам едно предложение към модераторите.
        Темите пуснати в Нужда от спешна помощ, аварии, бедстващ участник" могат ли да се виждат винаги най-отгоре в "Нови теми". Предложението ми е поради факта, че в повечето случай този раздел трябва да следи изрично за да прочетеш, че някой има нужда от помощ. За да се реагира достатъчно бързо и точно, трябва хората, който могат да помогнат да прочетат съобщението навреме, но понякога те просто не го виждат /както се и чете в публикациите/. А има случай, когато се касае за човешки живот и колкото повече хора са информирани, толкова вероятността да се помогне е по-голяма.
        LZ1AID

Коментар

Я вземи се абонирай...... за въпросния подфорум!!
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Въпроса не е аз да се абонирам, а всички да го виждат. Или може би всички да се абонираме?!?
            LZ1AID

Коментар

Всеки който има желание и интерес може да се абонира... Няма ограничение в бройката...
              VPetrov.photography

Коментар

Идеята е да се вижда от повече хора, а не само от абонираните за темата. КОлкото повече я виждат, толкова повече могат да реагират своевременно.
                LZ1AID

Коментар

Те тия, които искат да помагат, я следят темата много отблизо. За останалите- и да им светка и да им свирка и да им мига на екрана-все тая
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Преди 5 минути ми се получи някакъв проблем с форума, показва ми го с много умалени букви. Това е само за тук, другите сайтове ми ги показва нормално. Защо е така , някой има ли обяснение?

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Дизайна се крепи на CSS което с две думи е текстово описание кое как да изглежда - ако не се е дозаредил или не се е интерпретирал - може да се получат аномалии. Проблема е в клиентския браузер.
                      Няма как да съм сигурен, че в момента е точно това но предполагам че съм прав.
                      Поздрави

Коментар

• До: Re: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                        Дизайна се крепи на CSS което с две думи е текстово описание кое как да изглежда - ако не се е дозаредил или не се е интерпретирал - може да се получат аномалии. Проблема е в клиентския браузер.
                        Няма как да съм сигурен, че в момента е точно това но предполагам че съм прав.
                        Поздрави
                        Да, така беше. Благодаря!

Коментар

• До: Трябва ли да съм /ТП/-търговски партньор за да ми стоят обявите?

Защо излизат постове с по късни часове,нали уж часовниците са синхронизирани.

Коментар

Прекъсването в достъпа до портала започнало ~12:30 е по вина на основен рутер на Евроком... работят надяват се че до минути ще се оправят...
                            VPetrov.photography

Коментар

По скоро имам въпрос отколкото проблем с портала.От какво ми зависят точките на гласуване ?

Коментар

По скоро имам въпрос отколкото проблем с портала.От какво ми зависят точките на гласуване ?
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8374
                                Ето ти четиво за посреднощ.

Ааа и тука не се задават такива въпроси, защото шашкаш сума и модератори. Те горките са се абонирали за тази тема и като видят нещо ново и веднага мислят, че има проблем. За да те "обичат" модераторите си прочети правилата.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X