Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
    Господа модератори да не сте ме изстрили от форума надявам се да не съм направил някоя страхотно глупава грешка.Нищо не мога да напиша никъде.Моля за вниманието ви,ако съм направил грешка не е нарочно.Когато се помъча да напиша нещо ми изписва че може и да нямам достъп.Благодаря за вниманието?????
    Възможно е да се опитвате да пишете в раздел в който все още нямате право да пишете.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Албумът ми е публичен и всички мой снимки от тази тема са от един и същ албум.Дали наистина е в мен проблема при положение, че един и същ проблем се появява по едно и също време почти на двама потребителя???
      Edit/Delete Message
      Поразгледах темата.
      тези снимки които не се виждат ги няма въобще. става въпрос за 2 броя снимки.
      и другото как пускате линкове към атачментти това е некоректно и на дали ще работи особенно като не виждам атачментите да са качени най-вероятно е прекъсната процедурата!!! както в случая.
      [IMG.]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=121219&stc=1&d=1255854631[/IMG.]
      на joro_c всички снимки са пуснати по този начин.

Коментар

Сега ползвам ФТП-то, но преди пусках снимките през http://www.bgphoto.net/, но само при мен или въобще този сайт не работи и не ми се виждат снимките (пример: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=71550). Не го ползвам само аз и така много информация се губи. Някой има ли информация дали е временно това с http://www.bgphoto.net/?
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

забрави го бгфотото...
          за да не те яд, когато то те забрави...

ако имаш ценни неща там, събирай си ги и ги качвай на сигурно място.

от там загубих купища снимки, възстановиха ми 4 ( четири )

Коментар

Напомням на всички, че ако искате да сте сигурни в публикуваните тук снимки и тяхното присъствие в темата използвайте само нашето FTP...
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

ако имаш ценни неща там, събирай си ги и ги качвай на сигурно място.
              А въобще някой има ли достъп до бгфото, че аз пробвах от няколко места и нямам. Не съм загубил нищо? Аз го ползвах само за да качвам снимки в темите, но сега незнам как да ги възстановя.
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                А въобще някой има ли достъп до бгфото, че аз пробвах от няколко места и нямам. Не съм загубил нищо? Аз го ползвах само за да качвам снимки в темите, но сега незнам как да ги възстановя.
                абе тя е малко ловджийска тая работа...

пробвай, дебни, отвреме-навреме се отваря и има достъп.
                ако има нещо ценно, прибирай , и на FTP -то...
                инак...

causa perduta...

успех!

Коментар

Привет на всички!
                  Имам въпрос на тема репутация и точки при гласуване (заключена е, затова пиша тук). Доста четох по темата, но сигурно не всичко. Та ето въпроса :
                  Аз съм регистриран преди повече от две години, но съм младши участник, понеже не бях се задълбочавал във форума. Напоследък ме заинтересуваха обсъжданите теми и започнах и да пиша. До вчера имах 29 публикации, едно зелено квадратче и точки при гласуване 0. Преди малко написах нещо по една тема и забелязах, че сега имам 30 публикации, пак едно зелено квадратче, но точки при гласуване 3. На какво може да се дължи това? Ако из форума има някъде написано по моя въпрос, моля за линк.
                  Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                    .....До вчера имах 29 публикации, едно зелено квадратче и точки при гласуване 0. Преди малко написах нещо по една тема и забелязах, че сега имам 30 публикации, пак едно зелено квадратче, но точки при гласуване 3. На какво може да се дължи това? Ако из форума има някъде написано по моя въпрос, моля за линк.
                    Не съм сигурен,но мисля,че това е твоят отговор!
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=8374&page=2 коментар #38

Коментар

До колкото си спомням май така беше
                      Цифрата във въпросното число се определя по три показателя:

по 1т. на всеки 1000 написани мнения!
                      по 1т. на всеки 1000 т. получени при гласуване!
                      по 1т. за всяка година от датата на регистация във форума!
                      LZ1PER

Коментар

Имаше идея, да помолиме Администрацията да даде права на Стоян Дефендъра да модерира Пловдивската група, че там настана невероятна мешавица а спама прелива.. Всички са съгласни от групата..само Стоян се дърпа....ама няма избор
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Имаше идея, да помолиме Администрацията да даде права на Стоян Дефендъра да модерира Пловдивската група, че там настана невероятна мешавица а спама прелива.. Всички са съгласни от групата..само Стоян се дърпа....ама няма избор
                          Присъединявам се към тази молба като отговорник на групата. Дори се присъединявам към Стоянчо за модерирането, защото като говорихме вчера той се оплака, че в 12 клас има доста да учи. Ако обаче намерим друг желаещ, може да застъпи вместо мен, защото и аз съм доста заета. Все пак двама души и заети ще вършат повече работа от един зает.
                          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                          Omnia vincit amor !

Коментар

Проблема е, че никой не ползва социалната група.... http://forum.offroad-bulgaria.com/group.php?groupid=21 И като не се използва няма и какво да и се модерира...

Въпрос към администрацията: може ли социалната група да се настрои така, че написаното в нея да се чете само от нейни членове. С Петя гледахме, но не открихме такава опция.

Ако всеки премисля какво пише и къде го пише, спама няма да се лее от постовете
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Може ли сега някой да пробва дали вижда пловдивската група и писаното вътре, но някой, който не е член и да пише тук какво вижда?
                              LZ1PER

Коментар

Виждам темите и ги чета, само снимките от албума не мога да отварям.
                                О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X