Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По повод разигралата се "трагедия" в началото на седмицата

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: По повод разигралата се "трагедия" в началото на седмицата

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    Косвено по темата искам да те питам Маркане, не се познаваме и Диското още не е готово за подвизи, но след някой друг месец като го стегна много ще ми се ще да го разклатя из любимата Рила, а сам не е така забавно и дано не се натрапвам, но ще ми се да се присъединя някой път... Ужасно изречение спретнах, но много ме е страх да не се окажа и аз натрапник в 1 момент. Пък сам само 1 път ходил в Рилата с джипката/пеш повечко/. От х.Вада нагоре се качих, но приятелката ми никак не и понесе преминаването на 1 1/2 метров корен и така и не повторих. Пък и сам не си е работа да кара човек на хард терени. Аз обаче виняги съм сам и взе да ми писва вече....
    Пак се отплеснах, извинете...
    Като оправиш Диското свиркай-ние почти всяка неделя караме.И за Диското има мЕсто у деретата.Па после ке му мислиме как да го вадиме от там.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
      Като оправиш Диското свиркай-ние почти всяка неделя караме.И за Диското има мЕсто у деретата.Па после ке му мислиме как да го вадиме от там.
      И му обещай, че ще свалите от гората всички остатъци от Диското
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Де бре-нали е на мостове.
        И е потомък на легенда.

Коментар

Eeee, не така с любимата марка, ей!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            Eeee, не така с любимата марка, ей!
            Е що, нали сега е на велика фирма, к`во викаше Пламен, Махиндра ли беше
            Да не се обидиш сега?
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Мани ама частите ако са с индийско качество ще си купя тойота и аз 1 ден, хаха.
              А диското за да иде у гората ще му се махнат доста излишни неща, то не че сега има много де.
              Инак то си пърпори без проблем из деретата, само дето не ми останаха прагове и калници отпред та ако не го изкърпя може да ме вадите на парчета или поне да зарежем купето в дерето

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Е що, нали сега е на велика фирма, к`во викаше Пламен, Махиндра ли беше
                Да не се обидиш сега?
                Не разбира се Сега като излезе TATA Defender Mahindra (limited) edition ще видите вие... Само да не е с 300д (петака на Мерцедес), че там е много популярен..

Коментар

...Инак то си пърпори без проблем из деретата, само дето не ми останаха прагове и калници отпред та ако не го изкърпя може да ме вадите на парчета или поне да зарежем купето в дерето
                  Трябва да внимаваш, че Маркановите дерета.... Да не се прибереш с 2 рег. номера под мишница..

Коментар

Докато не са заключили темата искам да се извиня на всички които не карат джип.
                    Съжалявам наистина.
                    Всичко може да се обясни с лош късмет.

Коментар

И аз на всички които не карат мерцедес.

Аз да питам, извинявате се щото така го усещате, щото така трябва или се почувствахте виновни?
                      1.Защото наистина така го усещаме;
                      2.Защото така трябва;
                      3.Защото се почуствахме виновни;
                      B+

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        Не разбира се Сега като излезе TATA Defender Mahindra (limited) edition ще видите вие... Само да не е с 300д (петака на Мерцедес), че там е много популярен..
                        Е тогава ще станат първи братовчеди с УАЗ-а
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X