Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По повод разигралата се "трагедия" в началото на седмицата

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• По повод разигралата се "трагедия" в началото на седмицата

Темата произлиза от тук:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25646

Уважаеми съфорумници, поднасям своето извинение за ситуацията до която се стигна поради натрупалото се от дълго време напрежение. Аз както и всички мои Приятели ще се постараем повече да няма подобни теми с които взаимно да си губим времето.

Много моля в тази тема да няма дискусии и доразнищване на случая.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

До: По повод зазигралата се "трагедия" в началото на седмицата

Е кво има да се разнищва в мексикански сериал? Още ли помниш таз сърцераздирателна драма?
    Петък е. Я сички марш по гаражите да въртите гайки!

Да, и ако може някой да ми оправи разните точки и квадратчета според последните модни тенденции. Щото не намерих от къде и кво се крие.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Да, и ако може някой да ми оправи разните точки и квадратчета според последните модни тенденции. Щото не намерих от къде и кво се крие.
      Последната директива е че всеки си ги крие или не според собствените си виждания. Така че може да не ги криеш.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Съжалявам дето наруших правилата на форума
        Стореното, сторено - мотивите нямат значение.....вече.

Коментар

Може да приемете и моите извинения към форума, собственика и всички които уважавам и ме уважават.

Коментар

До: По повод разигралата се "трагедия" в началото на седмицата

И аз поднасям извиненията си към Форума,за това,че нарушавайки правилата се стигна до "сапунен сериял".А кой крив,кой прав,вече няма значение...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Горд съм да нарека приятели истински мъже като Вас. Станалото-станало, забравено е вече, а след жеста който правите е и без значение.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Е това Ви прави чест.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

И аз се извинявам ако съм засегнал останалите хора с действията си

Коментар

Браво момчета! Вие сте пичове!!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Приемете и моите извинения.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

До всички приятели във форума: Приемете най-искрените ми извинения за това което се случи. Кой крив, кой прав няма значение. Според мен това което се случи е една стъпка нагоре към развитието на Портала. Дано да не съм ви обидил с постъпката си. Още един път-ИЗВИНЯВАМ СЕ.

Коментар

И аз сега трябва да се извинявам че застанах на страната на приятелите си когато имаха нужда от мен? Ми хубаво, ако ще сте доволни от такъв вид извинение заповядайте. Извинявам се. Само ще попитам всички тук пишещи и свалящи шапка пред този жест: "А вие как бихте постъпили? Бихте се опитали да отстоите една кауза пердута (защото беше ясно че е такава) и да подкрепите своите приятели които познавате и знаете всеки от тях колко струва и какъв ЧОВЕК, или щяхте да мислите за спокойния сън (щото нищо повече няма да пострада така или иначе) на доста повече хора които обаче не познавате съвсем, и които макар и да са ви симпатични са далечни за вас???" Въпросчето е много лично, нека всеки сам си го зададе и съвсем искрено си отговори пред самия себе си. Не е нужно да се правят прокламации в моя защита или да ме засипвате с хули от страна на човек гледащ алтруистично на нещата и готов да се раздаде на масата, стига да и е добре. Само един въпрос си задайте и ще мислите по-различно от сега.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ако при всяко нарушение на правилата следва извинение, трябва да се направи нов раздел. Очаквам да е доста голям.
                            Също така мисля че ще е много добре ако правилата се напишат в една тема а не както е сега разпилени из целия форум.
                            Така всеки ще знае какво може и какво не може.
                            Разбира се и какво е наказанието.

Коментар

Дима, доколкото разбирам извиненията са заради нарушаването на правилата на форума и създаването на "сапунен сериал"! Иначе никой никого не е упрекнал за това, че е застанал на страната на приятелите, още повече че е бил убеден в тяхната правота!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X