Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По повод разигралата се "трагедия" в началото на седмицата

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: По повод разигралата се "трагедия" в началото на седмицата

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    Дима, доколкото разбирам извиненията са заради нарушаването на правилата на форума и създаването на "сапунен сериал"! Иначе никой никого не е упрекнал за това, че е застанал на страната на приятелите, още повече че е бил убеден в тяхната правота!
    А ти заради приятели не си нарушавал правилата? Знаеш че е така, но или си с тях или не си им приятел. Дилемата е проста.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
      Дима, доколкото разбирам извиненията са заради нарушаването на правилата на форума и създаването на "сапунен сериал"! Иначе никой никого не е упрекнал за това, че е застанал на страната на приятелите, още повече че е бил убеден в тяхната правота!
      Така е.Просто Димата се обърнал към "някои други съфорумници",които са разблали нещата малко "по-различно"
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        А ти заради приятели не си нарушавал правилата? Знаеш че е така, но или си с тях или не си им приятел. Дилемата е проста.
        Нарушавал съм! И след това съм се извинявал и (или) съм си понасял последствията!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

За всяка грешка има прошка....,
          ако имаш достойнството, да я поискаш!!!!!
          Свалям шапка!!!

Коментар

Аз да питам, извинявате се щото така го усещате, щото така трябва или се почувствахте виновни?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
              Аз да питам, извинявате се щото така го усещате, щото така трябва или се почувствахте виновни?
              Ми като четеш това което съм написал как мислиш - отговори си сам.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Гледам дошло време за извинения та да го направя и аз:

Съжалявам че заставам зад думите си.
                Съжалявам че няма да се извиня на V93
                Съжалявам че вярвам в това което съм казал
                СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СЪМ ВИ ОТНЕЛ ОТ ЛИЧНОТО ВРЕМЕ.
                Дано не съжалявам че ВЯРВАМ в ПРИЯТЕЛИТЕ СИ.

Коментар

Ми като четеш това което съм написал как мислиш - отговори си сам.
                  Аз четейки написаното от теб и не издържах да попитам щото се смесиха сякаш и 3те...

Все пак тук сме за да си помагаме, понякога дори 1 мнима тагедия може да се окаже полезна...

Коментар

евалата жоре . с теб съм

Коментар

Косвено по темата искам да те питам Маркане, не се познаваме и Диското още не е готово за подвизи, но след някой друг месец като го стегна много ще ми се ще да го разклатя из любимата Рила, а сам не е така забавно и дано не се натрапвам, но ще ми се да се присъединя някой път... Ужасно изречение спретнах, но много ме е страх да не се окажа и аз натрапник в 1 момент. Пък сам само 1 път ходил в Рилата с джипката/пеш повечко/. От х.Вада нагоре се качих, но приятелката ми никак не и понесе преминаването на 1 1/2 метров корен и така и не повторих. Пък и сам не си е работа да кара човек на хард терени. Аз обаче виняги съм сам и взе да ми писва вече....
                      Пак се отплеснах, извинете...

Коментар

Аз се извиних защото имам вина към форума за създалата се ситуация.
                        А сега ти обясни защо се намеси в тема за извинения и започваш да наливаш масло в огъня като нямаш и най малка представа от къде е тръгнало всичко и защо. Май искаш дискусията да продължи, а ти да гледаш сеир. Ако наистина те интересуваше знаеш ми телефона, обяснение на никого няма да откажа.
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

"А вие как бихте постъпили? Бихте се опитали да отстоите една кауза пердута (защото беше ясно че е такава) и да подкрепите своите приятели които познавате и знаете всеки от тях колко струва и какъв ЧОВЕК, или щяхте да мислите за спокойния сън (щото нищо повече няма да пострада така или иначе) на доста повече хора които обаче не познавате съвсем, и които макар и да са ви симпатични са далечни за вас???" Само един въпрос си задайте и ще мислите по-различно от сега.
                          Помислих сериозно, преди да отговоря. Преди години бих постъпила като теб. Сега - не. Защото:
                          - когато някой ти е приятел, не те манипулира с изрази от рода на "ти с мен ли си или против мен?". приятелите приемат един за друг, че може да имат различно мнение.
                          - ако имаш твърдо собствено мнение, въпрос на самоуважение е да го отстояваш
                          - ако си осъзнал, че приятелите ти не са прави, ще е "мечешка услуга" да направиш каквото искат. по-добре да им кажеш какво мислиш и да постъпиш както мислиш, вместо да им помагаш "да си трошат главите" (образно казано).

Отговорът ми е искрен, защото е с уважение. Поздрави.

П.П. Момчета, случаят е приключен. Всички се измъкваме помъдрели от случката. Дано въпреки личните пристрастия (каквито всички имаме) успеем да запазим този форум със смисъла, с който беше създаден!
                          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                          Omnia vincit amor !

Коментар

То аз да ти звънна ще е за нещо полезно, не да си чешаме езиците.
                            След изказването на Дима ме споходи тоз въпрос и не е с цел заяждане, най-малкото аз съм сеирджия, тея репутационни спорове много ме дразнят.
                            Обаче забелязвам как не ме разбираш правилно за пореден път, но незнам има ли смисъл да задълбавам по темата... Пример Land Lover си беше нарочно, а не грешка от Rover. От анг.. Land - земя, Rover - скитник, Lover - има повечко значения, но аз наистина обичам земята. Извинете ме за офтопикът, но не искам Йори, който ми е помагал не веднъж и аз уважавам безкрайно още от 1-вият път, когато без да се замисли ми отдели 1/2 ден от живота си, взе колата на женаси и ме заведе да си направя тръбички за спирачките по спошност и за капак ми даде пари, щото аз няма и 1 стотинка/а и ме виждаше едва за 2-ри път РЕСПЕКТ!!!/, да си мисли, че тенденциозно се бъзикам. Напротив, радвам се когато хората имат доблетта да си признаят и да се извинят. Извинявам се, ако е прозвучало грубо, но не виждам проблем ако наистина сте искренни. Ето за мен Маркан се изказа напълно приемливо.
                            Аз още помя как Йори не мисляше да пише за Чудовището си като го създаде. Ако ти не помниш да ти кажа, смяташе, че ще го оплюят и ще има тъши дискусии и простотии. Е аз ти казах, че всяка монета си има 2 страни и се оказах прав, сигурно твоята машина е най-популярната и обичана от всички ни. И уникална.
                            Мир!

Коментар

То аз да ти звънна ще е за нещо полезно, не да си чешаме езиците.
                              След изказването на Дима ме споходи тоз въпрос и не е с цел заяждане, най-малкото аз съм сеирджия, тея репутационни спорове много ме дразнят.
                              Обаче забелязвам как не ме разбираш правилно за пореден път, но незнам има ли смисъл да задълбавам по темата... Пример Land Lover си беше нарочно, а не грешка от Rover. От анг.. Land - земя, Rover - скитник, Lover - има повечко значения, но аз наистина обичам земята. Извинете ме за офтопикът, но не искам Йори, който ми е помагал не веднъж и аз уважавам безкрайно още от 1-вият път, когато без да се замисли ми отдели 1/2 ден от живота си, взе колата на женаси и ме заведе да си направя тръбички за спирачките по спошност и за капак ми даде пари, щото аз няма и 1 стотинка/а и ме виждаше едва за 2-ри път РЕСПЕКТ!!!/, да си мисли, че тенденциозно се бъзикам. Напротив, радвам се когато хората имат доблетта да си признаят и да се извинят. Извинявам се, ако е прозвучало грубо, но не виждам проблем ако наистина сте искренни. Ето за мен Маркан се изказа напълно приемливо.
                              Аз още помя как Йори не мисляше да пише за Чудовището си като го създаде. Ако ти не помниш да ти кажа, смяташе, че ще го оплюят и ще има тъши дискусии и простотии. Е аз ти казах, че всяка монета си има 2 страни и се оказах прав, сигурно твоята машина е най-популярната и обичана от всички ни. И уникална.
                              Мир!
                              Явно нещо не се разбираме в последните постове. Аз също не съм искал да се заяждам.
                              А за Ленд Ровър-а явно не си разбрал шегата която беше с най добри чувства Трабваше после да се доизясним, че гледай какво става
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Няма грижи, аз хич не съм се вързал, пък и новият ми подпис ми допада доста .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X