Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За възстановяването на "пълната" функционалност на гласуването

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За възстановяването на "пълната" функционалност на гласуването

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    ...Иначе се толерира подлостта.
    +1

Коментар

Колеги, аз съм против анонимността, където и да се среща тя - и в живота и във ФОРУМА. Освен това даже и с никове ние не сме анонимни - все някъде се срещаме и се запознаваме, което в контекста на темата означава, че като си сгафил за нещо все някога ще се разбере кой си и ще ти е кофти. Убеден съм, че няма хора дето им е все тая или че не им пука, за всеки човек е важно да знае какво мислят другите за него, особено когато мнението им е зелено / според мен, който твърди обратното не е искрен/ ,
      заради което ще се старае повече, когато не е анонимен. Така мисля и това казвам.
      Поздрави
      Тодор Томов
      =============================
      Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
      Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

От скоро съм във форума,но анонимността се приема единствено при доносниците,поради спецификата на ДОНОСА,като такъв.Благодарение на форума се запознах с доста хора,което е хубаво.Научих доста неща,а се надявам и да съм бил полезен на някого,защото идеята би трябвало да е точно такава.
        Истината е че аз НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ.На 36 г. съм и знам че точки от гласуване не променят човека.НО могат да променят действията му във форума към по-добро и в полезна за всички останали участници посока.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          Моля всеки който гласува да дава Аргументирано мнение ЗА или Против (в смисъл какво му харесва и какво го дразни)
          Чак сега виждам какво си написал, явно по обед съм го пропуснал или съм го взел за подпис.

Първи гласувах за "все тая" и продължава да ми е се тая, тая работа с гласуването. И да я има и да я няма ми е през......................
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Както и преди съм писал, "интернет репутацията" е нещо без особена стойност, поне за мен. Поради това гласувам с "все тая".
            Струва ми се, че се обръща прекалено много внимание на точиците, квадратчетата, звездичките...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Визуалното отображение на тази виртуална репутация е доста добър корректив и инструмент за запазването на добрия тон на тази территория. За това гласувах с ДА.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Да се аргументирам и аз:

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                .... Беше по-удобно, а очевидно е безсмислено и да се крие, защото то не е криене, а само усложняване на достъпа до информацията...
                +1

Освен това, беше и по-шаренко, като влезеш в персоналните настройки

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Както и преди съм писал, "интернет репутацията" е нещо без особена стойност, поне за мен. Поради това гласувам с "все тая".
                  Струва ми се, че се обръща прекалено много внимание на точиците, квадратчетата, звездичките...
                  Прав си, но ние не обсъждаме "репутацията", а начина на показването и. Иначе "Виртуалната" репутация всеки може да си я третира както му харесва, някой може да се кефи много на "зелениките, друг да се дразни на "червеничките" и двамата след година - две, може да се забавляват с нещо съвсем различно и дори да не си спомнят за какво е ставало въпрос Но човек може да си вади изводи и от дребни, не особено важни неща и евентуално това да му помага в "Реалният" живот

Аз например се понаучих да пиша тук във Виртуалното пространство (не че съм Граматик на годината), все е от полза

Коментар

До: за възстановяването на "пълната" функционалност на гласуването

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Гласувах ЗА, заради всичко което Алекс вече е написал. При това, бих желал да се запазват примерно последните 10 вота, защото при някой изказвания "заваляват" оценки и ако човек не поглежда честичко във форума, няма как да види повечето.
                    +1 Абсолютно подкрепям горните аргументи, стига да има възможност това да стане.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                      +1
                      Сега остава да уточним що е то "подлост". Дотук май излиза, че подлец = човек, който не ме харесва (не одобрява мъдрите ми мисли), ама не го казва публично?

Ами ако човекът не си изразява неодобрението публично просто защото не му е в стила да държи речи на мегдана? Или пък защото се притеснява да не му отговорят с по-тежък "калибър" ?
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

аз гласувах "ЗА" и отново настоявам за старото си предложение да се вижда и кой е дал оценкка за даденото мнение, така всеки който дава червени, щом знае че не е анонимен - ще се чувства длъжен и да се аргументира!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          аз гласувах "ЗА" и отново настоявам за старото си предложение да се вижда и кой е дал оценкка за даденото мнение, така всеки който дава червени, щом знае че не е анонимен - ще се чувства длъжен и да се аргументира!
                          Това е много добро предложение, но Венци каза че е неосъществимо. Технически.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                            Това е много добро предложение, но Венци каза че е неосъществимо. Технически.
                            До колкоо си спомням при предишният вариант си пишеше "пешо" зелено, "гошо" - червено...

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                              До колкоо си спомням при предишният вариант си пишеше "пешо" зелено, "гошо" - червено...
                              Не Алекс, бъркаш мисля, пише темата дата час и колко точки си - или + без имена...

Дори Венци обеща банове за всичко което свърза вота с име

Поздрави,
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Никога не се е виждало кой е гласувал. Основният дразнител според мен са коментарите, ако можеше да се махнат щеше да е най-добре.
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X