Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За възстановяването на "пълната" функционалност на гласуването

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За възстановяването на "пълната" функционалност на гласуването

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    Никога не се е виждало кой е гласувал. Основният дразнител според мен са коментарите, ако можеше да се махнат щеше да е най-добре.
    Вариянтът със задължителен коментар при отрицателен вот е правилното решение, стига наистина коментарът да е смислен, т.е. да изяснява причината. Нали идеята е да има обратна информация, за какво не ни одобряват дадено мнение.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Вариянтът със задължителен коментар при отрицателен вот е правилното решение, стига наистина коментарът да е смислен, т.е. да изяснява причината. Нали идеята е да има обратна информация, за какво не ни одобряват дадено мнение.
      Да ти кажа не съм толкова сигурен. Анонимната оценка е едно, нямам нищо против нея, но коментар съдържащ въпросителни знаци, на който не можеш да отговориш съвсем друго. За обидите да не говорим. Иначе смислените коментари наистина са доста полезно нещо, но технически такава цензура няма как да се направи...
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

+1 за,

Да ти кажа не съм толкова сигурен. Анонимната оценка е едно, нямам нищо против нея, но коментар съдържащ въпросителни знаци, на който не можеш да отговориш съвсем друго. За обидите да не говорим. Иначе смислените коментари наистина са доста полезно нещо, но технически такава цензура няма как да се направи...
        Предпочитам да не пропусна 1 смислена забележка, дори и да се наложи да изтърпя 10 с ???????
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

"Все тая"
          Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
          ...тая работа с гласуването. И да я има и да я няма ми е през......................
          Ако аз имах.. и на мен щеше да ми е от там Цялата работа с гласуването и тая репутация прави много хора - смешни!!!!! И преди съм го казвала, че за мен няма смисъл от репутацията, когато става въпрос за нещо виртуално, било то и достъп до различни функции на форума, за всичко останало си има разходки и сбирки, на които могат да се обсъждат най-различни теми на по "кифте, кибапче" /лаф от Kinex/ и който каквото има да си го каже.
          sigpic

Коментар

Гласувах "за".Струва ми се, в предвид бройката активни участници в този форум, че това виртуално общуване тук все повече започва да се доближава до виртуален свят.Така че, репутацията, макар и само виртуална има своето значение и е по-добре да виждаш произхода на своята репутация /било тя лоша или добра/, отколкото само и единствено резултата.

Коментар

Хора, анкетата не е за и против репутацията, а за това дали да се виждат последните няколко гласувания в "Персонални настройки". Не бъркайте двете неща. Венци достатъчно ясно е казал, че наложи ли се да маха репутацията, предпочита да затвори целия форум, така че става дума само за визуализацията.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Хора, анкетата не е за и против репутацията, а за това дали да се виждат последните няколко гласувания в "Персонални настройки". Не бъркайте двете неща. Венци достатъчно ясно е казал, че наложи ли се да маха репутацията, предпочита да затвори целия форум, така че става дума само за визуализацията.
                Прав си. Анкетата е за това, но отговорите са по-скоро за или против наличието на система за оценка.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

При положение, че има възможност да се гласува с "Все тая", това предполага и към обяснения различни от "преди ми беше по-удобно..".
                  Може би ако гласуваш с "все тая", не трябва да се обосновеш..
                  sigpic

Коментар

Щракнах "ЗА".След това прочетох коментарите.Взех прибързано решение.Единственото което остана в мен да клони към "ЗА" е гласноста.

понякога отварям форумите дир.бг и чета темите-нови теми ,стари теми ,интересни теми...понякога ми липсва простотата на целия този механизъм наречен форуми ,и можещ все още да се види в чиста форма в споменатите от мен форуми...вече почти никои не пише там ,но аз продължавам да ги чета...
                    много преди старта...

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                      Прав си, но ние не обсъждаме "репутацията", а начина на показването и. Иначе "Виртуалната" репутация всеки може да си я третира както му харесва......
                      Подкрепям това мнение

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                      ........Анкетата е за това, но отговорите са по-скоро за или против наличието на система за оценка.
                      Та за какво казвате е анкетата
                      Тодор Томов
                      =============================
                      Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                      Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
                        Та за какво казвате е анкетата
                        Анкетата си е ясно написана за какво е. Въпросът е кой какво влага в отговора си.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                          Аз също съм "ЗА" и подкрепям изцяло казаното от Алекс.
                          Всъщност, то и така да си остане като се разходиш по мненията си пак можеш да видиш вота даден за теб, не мисля, че сегашния вариант нещо променя, а само усложнява, просто правиш повече движения.
                          Напълно съм съгласен,то така и така можеш да си видиш картоните, то поне да е по лесният начин
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Сега остава да уточним що е то "подлост". Дотук май излиза, че подлец = човек, който не ме харесва (не одобрява мъдрите ми мисли), ама не го казва публично?

Ами ако човекът не си изразява неодобрението публично просто защото не му е в стила да държи речи на мегдана? Или пък защото се притеснява да не му отговорят с по-тежък "калибър" ?
                            Ми, радвам се, че си определител
                            и на думичката "подлост" тук,
                            толкова компетентно, както и всичко останало
                            в което се изразяваш!!!
                            Много точно!!!
                            Само, че мен примерно,
                            хич не ми пука от такива "тежки" виртуални калибри!
                            И като искам да кажа нещо,
                            на някого, просто го казвам!!!
                            Дълбокото познаване на материята
                            и механизмите и говорят доста категорично, в твоя случай!!!
                            Но бъди сигурен, че ще получиш искрената ми обосновка,
                            винаги когато заслужиш оценката ми!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                              Само, че мен примерно, хич не ми пука от такива "тежки" виртуални калибри! И като искам да кажа нещо, на някого, просто го казвам!!!
                              Мммм, що пък аз да съм "определител". Просто се опитвам да си изясня на какво се вика "подлост" в този контекст. Защото не може да не ми направи впечатление, че хората са май склонни да изсипят куп негативни епитети по адрес на този, които им е изказал неодобрение. Иначе, както отбелязаха и други, май никой няма нищо против анонимни почитатели.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Мммм, що пък аз да съм "определител". Просто се опитвам да си изясня на какво се вика "подлост" в този контекст. Защото не може да не ми направи впечатление, че хората са май склонни да изсипят куп негативни епитети по адрес на този, които им е изказал неодобрение. Иначе, както отбелязаха и други, май никой няма нищо против анонимни почитатели.
                                Нормално е!!!
                                Те не обиждат, най-малко!!!
                                Не, че не се опитват да не са съвсем анономни!!!
                                Винаги можеш да разбереш, кой какво,
                                просто трябва да е съвсем прозрачно!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X