Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За възстановяването на "пълната" функционалност на гласуването

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За възстановяването на "пълната" функционалност на гласуването

Аз също съм за възстановяването на старото гласуване но имам едно предложение.Когато съм пускал обяви съфорумец ми е слагал червена точка с обяснение че цената ми била висока,трябва да се помисли по този въпрос за да няма подобни изцепки
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Гласувах: "За", окастреният вариант на системата за гласуване не реши /а и нямаше начин да е в състояние да реши/ някакъв проблем. Ако проблем съществува, то той не произтича от това: на момента ли се вижда оценката, или трябва да се "щрака" известно време.
      И изобщо: "Жена наполовина бременна", е недефинирано понятие - принципно положение!

П. П. При пускане на анкетата alex_markov изрично е помолил да аргументираме вота си. Нещо, гледам, не всички са се отзовали на тази молба.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ама вие го ударихте на демокрация тука! Това да не е парламента, че да гласувате, па после мнозинството да спечелело Кво реши Венци, това е! Пък и кой ще посмее да напише че е против??? Нали ще почервенее после И ако човечеца си има малко точици, направо го върнахте година, година и половина назад!
        По принцип идеята беше ВЪОБЩЕ да не се вижда вота за да не създава емоции. Току някой ревне. Ама вие пак му намерихе чалъм да си гледате вота. При това положение целия смисъл на упражнението се губи.

Коментар

Достойният човек не се притеснява да заеме открита позиция. Другото е малодушна "оптекаемост", мекотелост и притворство!
          В настоящия разговор мнението клони "За", но в предходния /по същия въпрос/ настроенията бяха противоположни. Моето мнение и в двата случая беше едно и също, и в двата случая го изразих явно и ясно!
          И защо да не виждаме вота?! - Ако той съществува, не е ли точно това смисъла му?
          Ако трябва да го няма - да го няма!
          Последно редактирано от davc; 19-11-07, 20:34. Причина: допълнение
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ами разбира се че в настоящия разговор мненето ще клони "ЗА"! То дефакто нищо не се е променило, само е станало малко по-трудно. При тези обстоятелства наистина няма смисъл. И аз съм "ЗА" - просто идеята беше съвсем друга.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
              Достойният човек не се притеснява да заеме открита позиция. Другото е малодушна "оптекаемост", мекотелост и притворство!
              В настоящия разговор мнението клони "За", но в предходния /по същия въпрос/ настроенията бяха противоположни. Моето мнение и в двата случая беше едно и също, и в двата случая го изразих явно и ясно!
              И защо да не виждаме вота?! - Ако той съществува, не е ли точно това смисъла му?
              Ако трябва да го няма - да го няма!
              +1.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Гласувах ЗА, заради всичко което Алекс вече е написал. При това, бих желал да се запазват примерно последните 10 вота, защото при някой изказвания "заваляват" оценки и ако човек не поглежда честичко във форума, няма как да види повечето.
                +1 И аз съм за възстановяването, мен лично много ми е интересно с какво предизвиквам интерес пък бил той положителен или отрицателен

Коментар

Гласувах "за"!
                  Защото искам да знам в какво и защо съм сбъркал
                  и защото искам този, който оценявам, също да знае това,
                  от мое лично име.
                  На положителните мнения винаги гледам с "едно на ум"
                  и жестове не връщам, просто защото самият аз не го правя, за това!!!
                  Нека теменужките си миришат на теменужки,
                  а л...ната, на л...на, а не да се камуфлират с дезодоранти!!!
                  Аз лично, рядко държа, да съм от първите...!!!

Коментар

И аз гласувах за. Няма какво повече да добавя към предходните постове. Мнението ми съвпада. Като се замисля, дори и темите относно недоволство заради червени точки не са чак толкова вредни, въпреки че някои стават доста горещи.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Аз гласувах, че ми е все едно.
                      Защото смятам, че много се втелявате вече с тези зелени червени и т.н.
                      Мисля, че повечето в този форум се познаваме и въобще няма значение тази виртуална оценка!
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

За съжаление частичното скриване на вота с нищо не подобри ситуацията. Само заприличахме на криещите главите си в пясъка... Правехме се, че всичко е наред, защото не виждахме какво става (или поне трудно). Щом ТРЯБВА да има вот той СЛЕДВА да е видим. Ясно е, че администраторите имат последна, понякога еднолична дума, но всички останали сме образували едно демократично общество и мисля, че е добре да се държим като зрели хора. Дребнави и отмъстителни хора се срещат, за жалост, но всеки отговаря само лично за себе си, нека бъдем обективни и помагаме за взаимното си израстване. И да не обръщаме внимание на дребнавите прояви.
                        Рейтингът не може да бъде движеща сила. Не и тук. Мен точките не ме интересуват и мнението ми е "все тая", но гласувам "за", за да не влизам в противоречие с горното.
                        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                        Omnia vincit amor !

Коментар

Гласувах с все ми е тая въпреки, че не е така. Ако има нещо смислено в критиката защо да не се замисли човек? От друга страна ми е през райското пръскало, че не се харесвам на някой, не мисля като него или не харесвам същите неща. Такъв виртуален рейтинг е като награда "Усмивка по радиото" или "Снимка с караулното куче". Когато мога да съм полезен, го правя без да очаквам фигури от геометрията, а ако някой не ми е на сърце и ме подразни, предпочитам да му го напиша явно пък още по-добре, нарисувам видно с преобладаващ среден пръст.
                          Иначе не съм конфликтна личност де. Да не си направите грешни изводи. Само съм с тежък характер и рогата зодия
                          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                            Мисля, че повечето в този форум се познаваме и въобще няма значение тази виртуална оценка!
                            Влади, не давай оценки, приятелю!!!
                            Кой теле, кой прасе, всички сме равни в тая "гора"!!!
                            И не си противоречи, защото, понеже и точно, щото се познаваме,
                            тук виртуални оценки не трябва да има!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                              Не, че нещо , но ние, които не се познаваме? И аз не смятам, че виртуалната репутация има значение в реалният живот, но тук все пак има някакво. Ако няма значение, нямаше да изревава някой отвреме на време. Аз лично отначало се вълнувах, но придобивайки опит се научих да не се вързвам, все пак повчкото "зелени" са по приятна гледка от една, не дай Боже две червени, не мислите ли? И мисля, че трябва да се вижда за кое изказване е получено даденото зелено или червено, но и да се знае кой го е дал. Иначе се толерира подлостта. Поне според мен.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Гласувам "все тая". Мнението ми си остава същото - във форума сме да побеседваме, да научим нещо, да почетем, ей тъй, за разтуха, понякога да се поскараме - без нищо лично...какво значение имат оценките! Е, тук там се срещат мнения неотговарящи на добрия тон, но животът отхвърля неадекватните...
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X