Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За раздаването на картони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За раздаването на картони

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
    Между другото ,Господа Модератори ! Погледнете тази си тема с колко правописни ( и не само) грешки ,,участвате''.Няма намерението да се заяждам , но честичко погазвате (някои от вас , не всички) ,,свободата на словото'',пречупвайки нещата през собствената си призма.Всъщност ,,демокрацията'' тук се видоизмени с въвеждането на изобилие от ,,модератори''.
    ПС Давайте картоните !
    На този раздел няма модератори !
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Добре де, и аз си проверих картоните и последния ми е червен. Не знам точно какво съм нарушил, но като обяснение съм титулован нелицеприятно. Обидните квалификации не се ли санкционират от шефовете тук?
      [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
        Добре де, и аз си проверих картоните и последния ми е червен. Не знам точно какво съм нарушил, но като обяснение съм титулован нелицеприятно. Обидните квалификации не се ли санкционират от шефовете тук?
        И къде го видя този картон, щото според мен нямаш. Червена точка и червен картон са две различни неща.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          Срок има:

Полето "Причина" май е ново и се позволява да се даде картон за нарушение, което не попада в някоя от горните категории, като при това се задават свободно (вероятно в някакви граници?) брой точки и срок за изтичане на наказанието.
          Колега V93, благодаря, но пак не разбирам какво става по време на срока и след изтичането му. Има ли някави ограничения или е само превантивна мярка, предупреждение? Ако да за какво е срока?
          Поздрави
          Последно редактирано от T.T; 27-01-08, 23:11. Причина: правопис
          Тодор Томов
          =============================
          Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
          Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
            И къде го видя този картон, щото според мен нямаш. Червена точка и червен картон са две различни неща.
            Не ги разбирам точно тези неща, но съгласи се, че там можеха да ми обяснят точно за какво ме санкционират, а не да ме обиждат. Аз лично не съм си позволявал волности.

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
              Колега V93, благодаря, но пак не разбирам какво става по време на срока и след изтичането му. Има ли някави ограничения или е само превантивна мярка, предупреждение? Ако да за какво е срока?
              Поздрави
              Както аз разбирам описаното в наръчника на използвания софтуер (раздел "Нарушения на потребителите"), при маркиране на нарушение към "сметката" на участника се натрупват съответен брой наказателни точки.
              Очевидно идеята е, ако количеството натрупани наказателни точки достигне определени нива, това да води до ограничения на правата на потребителите, съобразно настройките, зададени от администратора.

След изтичане на "давността" за съответното нарушение наказателните точки се премахват.
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-01-08, 23:31.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Не ги разбирам точно тези неща, но съгласи се, че там можеха да ми обяснят точно за какво ме санкционират, а не да ме обиждат. Аз лично не съм си позволявал волности.
                Никой не ви е наказвал!
                Това, че сте получили червена точка към репутацията е отделно нещо.
                Само Червените картони са наказание!!!
                Престанете да се титулувате като мъченик, такива са правилата на форума, и вие сте ги приели при регистрацията си.
                LZ1HKW
                Реглаж на преден и заден мост
                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Разбрах те

Коментар

Червената точка, не е червен картон. Тя може да бъде дадена от всеки участник във форума. Но! Наистина е забранено да се обижда в текста. В случай, че в текста има явни обиди, а не просто несъгласие с мнението, може да бъдат уведомени администраторите(да не се бърка с модераторите, които не виждат рейтинга), за да вземат мерки спрямо нарушителя. Стига да не е в публична тема.
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                      На този раздел няма модератори !
                      Радвам се за което ! Естествено нямам в пред вид да се толерира грубият език , но изразяването на позиция(в рамките на благоприличието) не бива да се ,,Модерира"(или моделира - няма голяма разлика)
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                        Престанете да се титулувате като мъченик
                        Ако бях модератор щях да Ви поставя жълт картон за използването на груб език!!
                        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Има тема (по доло) в която се обсъжда репутацията по принцип.
                          Ако сте получили обида под формата на коментар при вота, трябва да го заявите там, или да изпратите ЛС на администратора.
                          Следва преместване на вота от вашия профил в профила на участника който ви го е изпратил. Все едно е гласувал негативно сам за себе си.

Коментар

За червена точка с обида или каквато и да било друга форма на обида се обърнете към админа и обиждащият ви ще си получи заслуженото наказание.
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Благодаря Ви за съдействието и обясненията! Изясниха ми се нещата.

Коментар

Мнението ми като винаги е че съм категорично за действащите правила.Те показват обективно какво се случва във форума и УЧАТ,помагат на всички,които желаят да се учат разбира се.

Интересно ми е обаче,че в темата не виждам мнението на "активисти",които не са допринесли до момента нищо за офроуда,не са помогнали на никого ,или почти на никого във този форум,но се изживяват като "друга бира",гледайки ни от високо.

ПС:Гледането от високо е само защото мониторите са им в ниското.
                                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X