Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За раздаването на картони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За раздаването на картони

Относно репутацията-решил съм да се подписвам под зелениете и червените точки които давам.
    За мен така е редно.Като не ми харесва изкаването на човека си му слагам червена точка и си пиша ника.Не ми е необходима анонимноста за да си дам отрицателната оценка.За зелениет точки пък е далеч по-просто
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
      Относно репутацията-решил съм да се подписвам под зелениете и червените точки които давам.
      За мен така е редно.Като не ми харесва изкаването на човека си му слагам червена точка и си пиша ника.Не ми е необходима анонимноста за да си дам отрицателната оценка.За зелениет точки пък е далеч по-просто
      Да де, ама и това противоречи на правилата. Целта е да не знаеш кой е гласувал за теб, за да не можеш да му върнеш жеста, пък бил той положителен или отрицателен.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не бъркайте картоните с репутацията. Картоните няма как да са анонимни. Гласуването за репутация е задължително да е такова.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Добре де кое е червена точка кое червен картон .Като излизат като червени точки и горе и долу?
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Цари неразбиране. Еднакъв цвят и прочие трудности. Предлагам едните да ги направите розовички. И аз не ги много различавах, докато не си ги получих. Тогава ги различих.

Коментар

Има доста изписано по въпроса, защо не попрочетете!?
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                Добре де кое е червена точка кое червен картон .Като излизат като червени точки и горе и долу?
                Червената точка е резултат от това, че някой е използвал бутона с везничките за да изкаже неодобрение към това, което си написал или просто защото не си му симпатичен.
                Резултатът е, че от виртуалния ти рейтинг в този случай се отнемат толкова точки, колкото има този, който е изказал неодобрение.
                Червените точки можеш да си ги видиш ти или администратор, но не и другите участници (в т.ч. и модераторите).

Червеният картон обозначава, че е било "свирено" нарушение. При маркиране на нарушение към "сметката" на участника се натрупват съответен брой наказателни точки.
                Идеята е, ако количеството натрупани наказателни точки достигне определени нива, това да води до ограничения на правата на потребителите съобразно настройките, зададени от администратора.
                След изтичане на срока за съответното нарушение наказателните точки се премахват.

За разлика от изказаните одобрения или неодобрения маркираните нарушения (червен картон) или предупреждения (жълт картон) са публични. Информация за тях се вижда както в долния десен ъгъл на публикацията, заради която е било маркирано нарушение (съответно червен или жълт картон), така и при разглжедане на профила на участника.

За повече информация: Наръчника за използване на vBulletin (софтуерът, с който работи форумът).
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-02-08, 21:14.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Мерси V93
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                    Цари неразбиране. Еднакъв цвят и прочие трудности. Предлагам едните да ги направите розовички. И аз не ги много различавах, докато не си ги получих. Тогава ги различих.
                    Вече питах за това. Оказа се, че не било лесно реализуемо .
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Zaarin, аз се помайтапих! Какво "розовичко" при наказателен вот?! Усмихнете се малко, бе хора! Много сериозни станахте!

Коментар

Zaarin, аз се помайтапих! Какво "розовичко" при наказателен вот?! Усмихнете се малко, бе хора! Много сериозни станахте!
                        Ето розовичко за символ на наказателен вот:

Коментар

Не, бе . Аз още преди ти да пишеш бях питал дали няма начин да се смени с друг цвят(не конкретно розовичко ), защото сега през ден обяснявам каква е разликата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X