Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За раздаването на картони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За раздаването на картони

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    В случая е без значение. Въпросът беше не дали ти имаш картон, а кой може да вдига картони на модераторите.
    Е, все някой трябва да може, все пак!
    Да не сме светци?! Винаги има по-голям...!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
      Е, все някой трябва да може, все пак!
      Да не сме светци?! Винаги има по-голям...!!!
      Мда, а дори и над администраторите стои багера на ВиК! Или май беше топлофикация...

П.П.:Сори, за тъпата забележка, ама не можах да се сдържа ...
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

По този повод един виц:

Вози се един ден папата и му се приискало да пробва да покара та помолил шофьора да си разменят местата за малко... Но не щеш ли спира ги един полицай и иска документите за проверка... Но само козирува и веднага ги пуска... Неговия колега го пита: Какво стана бе защо ги пусна така? А полицая му разправя: Абе да ти кажа достраша ме. Не знам кой се возеше в колата но папата му беше шофьор...!
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          По този повод един виц:

Вози се един ден папата и му се приискало да пробва да покара та помолил шофьора да си разменят местата за малко... Но не щеш ли спира ги един полицай и иска документите за проверка... Но само козирува и веднага ги пуска... Неговия колега го пита: Какво стана бе защо ги пусна така? А полицая му разправя: Абе да ти кажа достраша ме. Не знам кой се возеше в колата но папата му беше шофьор...!
          Та, "Да пием за шофьора, който го е возил папата" - италиански тост с Мартини и повече маслинки!

Коментар

Основателно или не ?

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...273#post226273

Получих предупреждение от Каишин:

Dear jamiemirror,

You have received a warning at OFFRoad-Bulgaria.com.

Reason:
            -------
            Inappropriate Language

спазвай добрия тон тук
            -------

Original Post:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=226273
            Цитат:
            мисля че темата засяга компресор Итън 62, не личните ти идеи как си прекарвам времето по форуми.
            Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
            OFFRoad-Bulgaria.com
            Не виждам къде съм употребил обида или нарушил добрия тон - за сметка на това смятам че коментара му преди моя постинг е тенденциозен и цели да ме обижда. Смятам също че предупреждението е злоупотреба с права. Моля - коригирайте ме ако не съм прав.

ПП: Пиша го в темата понеже като нов все още нямам начин да комуникирам първо с него лично на бележки.

Приятен ден !

Коментар

това мое мнение за което говориш е на базата на мненията ти в другите форуми където открито псоваше на майка хората и т.н. смятах го за предупреждение към теб да внимаваш тук , но ти се изказа че не е моя работа... всеки който пише що годе редовно в другите големи бг форуми знае кой си ти и на какви л...а си способен да сътвориш нищо неможеш да коригираш

Коментар

Колега jamiemirror ,спазвай добрият тон и ти гарантирам че няма да имаш проблеми с никои.
                MG RACING

Коментар

Kaishin не те познавам, така че нищо лично, но моето мнение,
                  че е било раничко да го "предупреждаваш" jamiemirror с
                  картонче. И него не го познавам, нито път знам какво е
                  правил по другите форуми, но това е нов форум, за
                  него(jamiemirror) ново начало, може пък да е решил да си
                  промени държанието, ако е било неприлично досега. Kaishin
                  знаеш, че ако някой от съфорумниците ни прекали и
                  прекрачи границите на добрия тон и възпитание, ще бъде и е
                  бивал "предупреждаван" незабавно и не само от теб
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

До: Основателно или не ?

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...273#post226273

Получих предупреждение от Каишин:

Не виждам къде съм употребил обида или нарушил добрия тон - за сметка на това смятам че коментара му преди моя постинг е тенденциозен и цели да ме обижда. Смятам също че предупреждението е злоупотреба с права. Моля - коригирайте ме ако не съм прав.

ПП: Пиша го в темата понеже като нов все още нямам начин да комуникирам първо с него лично на бележки.

Приятен ден !
                    Да колега, прав си, абсолютно!
                    Каишин може би ти е ял "меда" другаде,
                    но това си е лично, между вас и ТАМ.
                    В тоя форум ни интересува написаното тук.
                    Не мисля, че продължавайки така, ще имаш проблеми, напротив. Начина по който участваш в дискусията и това,
                    че не се поддаваш на обиди е показателен и в твоя полза.
                    Имаш кредит, един вид!
                    Само, не го превръщай в разчистване на сметки...!!!!
                    Колкото до Кайшин, случая е в модераторския под-форум.

Коментар

Според мен по-добре ,че са взети превантивни мерки,защото л...ата можеха да се повторят и тук.А Kaishin е имал наблюдения.Трябва да си пазим форума.
                      Всички сте чели по другите форуми какво става,а именно много често дискусиите се израждат в откровенно заяждане ,псуване и доказване кой е по-по -най.
                      А като се разпсува ,после и да го предупреждаваш и да не го предупреждаваш ...буквите остават .
                      B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                        Според мен по-добре ,че са взети превантивни мерки,защото л...ата можеха да се повторят и тук.А Kaishin е имал наблюдения.Трябва да си пазим форума.
                        Всички сте чели по другите форуми какво става,а именно много често дискусиите се израждат в откровенно заяждане ,псуване и доказване кой е по-по -най.
                        А като се разпсува ,после и да го предупреждаваш и да не го предупреждаваш ...буквите остават .
                        Ти приятелю си адвокат, на теб ли да разяснявам презумпцията за невиновност?!
                        Ми като се разпсува, ще го баннем, за дълго, или винаги!!!
                        Но защо да го провокираме, да псува, той сега си е нормален, човека. Е, ако му е лошо пиянството...?!

Коментар

вокел го обесни точно човек който псова наляво и надясно мисля че няма място тук затова един вид предупреждение че го знам кой е мисля че нямаше да навреди на форума, изказването след това за мойте лични идей не ми харесва.можеше да каже да колега не се притеснявай няма проблем, а не "това аз къде псовам не е твоя работа" вече е преупреден аз нямам нищо против да си пише ако си коригира езика от другите форуми, но предупреждението ми си остава предупреждение за добро или лошо според някой

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
                            вокел го обесни точно човек който псова наляво и надясно мисля че няма място тук затова един вид предупреждение че го знам кой е мисля че нямаше да навреди на форума, изказването след това за мойте лични идей не ми харесва.можеше да каже да колега не се притеснявай няма проблем, а не "това аз къде псовам не е твоя работа" вече е преупреден аз нямам нищо против да си пише ако си коригира езика от другите форуми, но предупреждението ми си остава предупреждение за добро или лошо според някой
                            правилно

Коментар

Не мисля, че подобни превантивни мерки, особено към виртуална личност, са оправдани...
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Нали знаете,времето ще покаже...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X