От: Как се качват снимки
Да пробвам и аз .

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Как се качват снимки

Свий

Това е залепена тема.

X
X
- 

Последно редактирано от dragomir_68; 21-07-10, 23:09.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
 - 

Браво и на теб!Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнениеБраво Драго.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
 - 

Последно редактирано от trajal; 27-08-10, 19:16.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
-----------------------------------------------
 0887770735
Коментар
 - 

Когато качвате снимки от ФТП то не забравяйте да махате отметката на
Изтегли отдалечения файл локално
Защото така копирате снимката във форума и се обезмисля ФТП то.
Опцията е полезна когато искате да качите снимка от друг сайт и тя да не се загуби.
Коментар
 - 

Питах и на друго място във форума, но сега, като гледам, май тук е най-подходящо за този въпрос.
Мога ли да си слагам снимките така, че да са заобиколени от текст, вместо редовете на текста да са преди и след снимката? Имам предвид, имам ли възможност да използвам нещо като [imgalign=left], вместо [img]?
Ако я няма тази възможност в момента, не може ли да се добави? На мене лично много ми липсва"The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар
 - 

Може, но донякъде, т.е. текста може да е само в един ред... Все пак този софтуер не е предназначен за вестници. Поради различните размери на мониторите, броузерът ресайзва и става манджа с грозде...Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение...
Мога ли да си слагам снимките така, че да са заобиколени от текст, вместо редовете на текста да са преди и след снимката? Имам предвид, имам ли възможност да използвам нещо като [imgalign=left], вместо [img]?
Ако я няма тази възможност в момента, не може ли да се добави? На мене лично много ми липсваLand Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
 - 

Това е единия ред не ми върши много работа - то само по-кофти става така...Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеМоже, но донякъде, т.е. текста може да е само в един ред... Все пак този софтуер не е предназначен за вестници. Поради различните размери на мониторите, броузерът ресайзва и става манджа с грозде..."The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар