Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се качват снимки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Re: Как се качват снимки
има я пренаписана и за Виста и 7.
Коментар
-
От: Как се качват снимки
Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнениетова може ли да става за група снимки?
Тест: поставяне с copy/paste от друг сайт:
Публикувайте отговор
Коментар
-
Ето какво сътворих за по-лесно слагане на снимки в мненията:
Дано да е полезно!Последно редактирано от Peppy; 12-11-10, 23:43."The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар
-
Пропуснали сте една наклонена чертичка, преди затварящото img, т.е. краят трябва да е такъв [/img], а не [img]Първоначално публикуван от Rocko Преглед на мнениеПроба
[img]https://htftp.offroad-bulgaria.com/rocko/LandRoverPictures1/l5017.jpg[img]Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
От: Re: Как се качват снимки
Аз имам следния проблем:
Искам да пусна тема с много снимки,след първия пост не знам как да ги прекача.Как мога да цитирам участник във форума с аватара му,така че като се застане с мишката отгоре да може да се отвори профила на съоветния участник?И как мога да пиша обяснение към всяка снимка?
Благодаря!!!
Коментар
-
Гледам в профила ти има 3 града, ако в четвъртък си в София ми пиши едно ЛС, ще ти дам телефона си.
Звънкаш и идваш до офиса ми, за да те позная носиш кутия портокалов сок и друга такава с ФаФли...
Преди да сме изяли ФаФлите и изпили сока си готов за писател фантаст.
Мога и в къщи да те покана, но там ФаФлите и сока не вървят, трябва да е червено вино и пържоли, а тогава не гарантирам за резултат.
Коментар
-
Знаех си,че не е толкова просто за обяснение.В четвъртък не мога,но задължително ще изкарам един курс при тебПървоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеГледам в профила ти има 3 града, ако в четвъртък си в София ми пиши едно ЛС, ще ти дам телефона си.
Звънкаш и идваш до офиса ми, за да те позная носиш кутия портокалов сок и друга такава с ФаФли...
Преди да сме изяли ФаФлите и изпили сока си готов за писател фантаст.
Мога и в къщи да те покана, но там ФаФлите и сока не вървят, трябва да е червено вино и пържоли, а тогава не гарантирам за резултат.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар