Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конкурс за дизайн на грамота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Конкурс за дизайн на грамота

При задание на подобна задача действително не е важно какъв ще е наградният фонд тъй като ще се проведе в кръга на форума!
    А повечето неща тук по мои наблюдения се правят под формата на благотворителност и добри намерения!

Към организаторите
    Моля уточнете
    • формат - А4, А5 или друг размер /може ли някои ще си ги сложат в рамка/
    • хоризонтално или вертикално разположение
    • цветове - червено, черно...
    • Текст - Грамота /която може би някога ще бъде и Почетна Грамота/ или само Поздравителен адрес
    • Също е необходимо да уточните запазения знак колко пъти да бъде представен и от къде може да се дръпне във векторен формат
    ​Не на последно място е и крайния срок от кога до кога да се публикуват предложения, защото хаотичното публикуване ще доведе до конфликти и крадене на идеи!

Успех на участниците!

Коментар

Здравейте, колеги! Ето един примерен вариант от мен. Утре ще се захвана да направя още варианти за различните заслуги Ако има интерес да се доразвие моят дизайн, моля пишете на лично
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:offroad.jpg
Прегледи:1
Размер:254.8 КБ
ID:5334863
      ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
      ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
      0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
        [ATTACH=CONFIG]404679[/ATTACH]
        Тъкмо се канех да предложа грамотата да изглежда състарена независимо от датата на издаване и датата на определено събитие , за което се издава грамотата...но колегата вече го е направил.

Колега ДСВ , би ли пробвал да видим ако печата е с Rubber stamp ефект как ще се получи и / или какво ли ще стане ако се сложи горе в дясно оръфан восъчен апостил с логото на форума
        "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
        "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

Не знам дали сте виждали някогашни наградни листове за ордените. Те естествено са с герба и царските вензели отгоре, понеже са държавна работа, и с много тежка графика на рамката и фона. Нещо като банкнота. Нещо такова бяха и облигациите на държавните заеми от 50-те.
          Не настоявам на това, не знам и дали някъде е останал висок печат. Но според мене е задължително да има различни грамоти за различните случаи. Едва ли ще е красиво поводът да е написан на ръка.

Между другото, идеята с контура на картата много ми хареса.

Коментар

http://www.facebook.com/group.php?gi...OwOKM0OKrObpvQГолямата ми щерка завърши графичен дизайн ако може ше помогне само какъв да е надписа......
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Предложението със състарената карта и на мен ми хареса най-много дотук! Само дребна корекция, трябва да е "към клубА", но тестът има още да се измисля.

Според мен прекалено многото завъртулки не пасват много с оффроуда и трябва да е по-изчистено от отделни елементи, но и да не изглежда празно.

п.п.И няма как да не отбележа съвпадението на Венцислав Петров и Петър Венциславов
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Предлагам следното:
                Ако се печатат на тежък картон и офсет, ще се остави празно място за повода за награждаване, за калигрфско изписване заедно с името.
                Ако ще се печати на принтер, просто ще се използва предаварително избран шрифт за повода и името.

Във всички случаи дизайна трqбва да е един, и да може да се използва и с двете технологии.

Става въпрос за грамота, която да се връчва както на заслужилите с действията си участници във форума, така и на дарители и спомоществуватели, допринесли за успеха на форумни акции и иницаитиви, които нямат регистрация тук.

PS. Няма как да е от името на клуб - да има клубове много, и те могат да си направят собствени грамоти, но тук говорим за Грамота от името на Форума, от всички ни.
                Последно редактирано от Веско; 14-01-12, 04:44. Причина: допълнение
                Show must go on!
                LZ1VES

Коментар

Ето още едно предложение от мен. Стефан предложи визия, която наподобява старите наградни листове за орден. Ако може, изказвайте мнения да мога да нанасям корекции . А който иска може да споделя идеи, които ще се опитам да реализирам.
                  http://s1166.photobucket.com/albums/...garia-Copy.jpg

Стефан: Благодаря ти за коментара, надявам се това, с което се позабавлявах да ти хареса!

Jamo: И на теб благодаря за коментара! Прибавих на тази визия восъчният апостил, но незнайно защо тук изглежда по-зелен от колкото в действителност е. Ще се радвам на коментар

ПП: Оригиналната резолюция е доста висока, но никъде не мога да я кача картинката с такава резолюция.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от ДСВ; 14-01-12, 04:12.
                  ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                  0896 846 246

Коментар

Олеле! Върни там дъбовите листа и махни метросексуалите бе човек, изобщо не ми беше минало през ума ...
                    Разбрах за какво става дума, и се стреснах, честно.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Олеле! Върни там дъбовите листа и махни метросексуалите бе човек, изобщо не ми беше минало през ума ...
                      Разбрах за какво става дума, и се стреснах, честно.
                      В 4 сутринта това ми харесваше повече. Но след като си изпих кафето и аз съм на същото мнение (нищо, нека стои, на някой може да му хареса)
                      ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                      0896 846 246

Коментар

№2 нещо в по-модернистичен вид.
                        Прикачени файлове

Коментар

Ново предложение.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от ДСВ; 14-01-12, 17:40.
                          ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                          0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            не знам и дали някъде е останал висок печат.
                            Знам къде има, но мисля, че ще е безумно скъпо. Тук не се гони някакъв тираж, за да се прави матрица...
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dro.jpg
Прегледи:1
Размер:204.0 КБ
ID:5336923
                              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Колеги, мисля, че наличието на джипове, амортесьори и друга техника върху грамотата е в повече.
                                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X